G: +je doma jak na trní a celá smečka ho obchází obloukem, jen co se objevil ve dveřích. Celý napjatý čeká až mu zazvoní mobil, takže když se to pak stane, nedozní ani první zazvonění a už to zvedne+ Jo? Jak to vypadá? +zjišťuje hned a na hlase je poznat, že úplně v klidu fakt není+
S: Ahoj kocoure +vydechne do telefonu pozdrav, a je fakt poznat, jak ráda ho slyší.+ Už je to dobrý, asi. Akorát tu nejspíš zůstanu na noc, kdyby bylo potřeba ještě dokrmit. +Na chvilku se odmlčí.+ G. byla na tom fakt fakt zle. +z hlasu jí je slyšet únava, strach a všechny emoce, který tak dobře před ostatníma skrývala.+
G: Jasně, zůstaň, jak dlouho budeš potřebovat. +ujistí ji+ Nemám přijet za tebou? +zeptá se, když slyší tu úlevu v jejím hlase. Pak se zamračí a prohrábne si vlasy+ Ale...dostane se z toho, ne? Říkáš byla...+fakt ze srdce doufá, že bude a trochu tím ujišťuje jak ji, tak i sebe.+
S: Jo, to by bylo fajn, asi +vlastně by to docela uvítala.+ Jsme na Altamiranu. Jasně že se z toho dostane +pousměje se trochu.+ Jen je otázkou, jaký si to přinese následky, protože ty určitě budou +vzpomene si, jak ji ta druhá B. skoro vycucla.+ mrzí mě naše skončená dovolená +broukne mu do telefonu.+
G: Dobře, za pár hodin jsem tam. +vezme to jako hotovou věc+ Následky? Myslíš...fyzický? Nebo psychický? +v zájmu všech doufá, že to první+ Mě taky, čarodějko. +povzdechne si+ Vynahradíme si to, až se to všechno zase uklidní. +ujistí ji sebejistě a hrozně ho štve, že je tak daleko a nemůže ji obejmout+ Jdi se taky prospat, jo? Zníš unaveně. +není to žádný příkaz, za to je mu na hlase poznat, že si dělá starosti+
S: No fyzicky se z toho vylíže, myslím spíš ty druhý. +promne si kdesi ve Skotsko oči.+ to víš že jo +s tím že si to vynahradí.+Jdu, budu tě čekat v tvým starým pokoji +souhlasí s jeho návrhem.+ Jo a Gabrieli? +dodá ještě.+ hrozně hrozně hrozně moc tě miluju.
G: Tak to jsem slyšet nechtěl. +povzdechne si a sevře na chvíli rty.+ Dobře, budu spěchat. +slíbí jí+ Já tebe taky, ještě mnohem víc. Zatím ahoj, čarodějko. +ujistí ji a přinutí se hovor ukončit. Okamžitě zahájí rychlé připravy a během pár minut už nastupuje do smečkového vrtulníku s Davem a naberou směr Skotsko+
S: Ahoj vlku +típne mobil a otevře dveře do jeho starýho pokoje, kde padne na postel jak podťatá a okamžitě usne, tak jak je, v oblečení, botách, komplet.+