od Personál St. Mungo » 05 kvě 2017 19:06
+Ségra jim to zarezervuje a dá jim k tomu všechny potřebný doklady+ Zakládáme si na tom, aby se tu naše pacientky cítily jako doma a místo nebezpečného hazardu s domácím porodem si vybraly tyto špičkově vybavené pokoje.
Eee...+nechce se jim do toho plést, no přece jen si to neodpustí+ Pan Kraft není úplně zastánce otců přímo u porodu. Tvrdí, že je to pro muže trauma, které je ovlivní na zbytek života. A také, že otcové u porodu spíše zavazí a rodičce stejně v ničem nepomůžou...+pokrčí ramenama stylem, že na tom něco bude+ Rozhodnutí je ale samozřejmě na vás. +nenápadně se nakloní k Remusovi, když si tam Styx něco prohlíží+ Většina těch přesvědčených "já tu určitě zůstanu" se ještě ráda zdekuje, když přijde na věc... Není to zrovna procházka růžovou zahradou...
Dobře, +zavře rezervační knihu+ prozatím to tedy všechno máme. Kdykoliv se na mne můžete obrátit, kdybyste něco potřebovali. +dá jim svou vizitku+ Zodpovídám za celé oddělení a mám přehled i o všech doplňkových aktivitách. +rozloučí se s nima, popřeje jim hezkou cestu a de se věnovat dalším pacientům+