Pokoj Vici a Byrona

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pokoj Vici a Byrona

Příspěvekod Byron » 11 led 2017 00:28

Já myslím, že já jsem blázen. +uculí se+ Blázen do tebe, kočko. +usměje se a dá jí pusu+ Fakt? +koukne na ni+ Já jsem to tak trochu tušil, ale ukecal jsem tě! +zazubí se na ni+ Já myslím, že nejsme rozbitý. Myslím, že to jde dobře, ne? +usměje se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 11 led 2017 00:33

no jo. já vím, že by se to mělo říkat jenom doopravdy. +usměje se provinile, otočí se mu v náručí a pěkně ho políbí+ miluju tě. +pošeptá mu do rtů+ úplně doopravdy. nejsme? +usměje se+ no... je fakt, že mi je trochu volnějc. +obejme ho u sebe+ bojíš se často, že ti uteču? +koukne na něj a trochu se usmívá+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 11 led 2017 00:38

No jo, už je to doopravdy, že jo. +usměje se na ni, obejme ji kolem pasu a krásně ji políbí+ No, ... +koukne na ni provinile+ Já se ti moc omlouvám, jsem hroznej, já vím. +usměje se na ni omluvně+ Bojím no, hlavně když jdeš takhle někam.... když vím, že budeš ve vypjatý situaci.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 11 led 2017 00:47

no, ono to bylo doopravdy docela rychle. +uculí se na něj a trochu se u něj stulí+ já se na tebe nezlobím. +pousměje se+ těžko se můžu zlobit, když máš ve svý podstatě pravdu. +pokrčí rameny+ máš důvod se bát. +pohladí ho po zádech a ani neví jak jí do očí vhrknou slzy+ já vím, že to je se mnou těžký, že... já bych pro tebe chtěla bejt lepší ale nějak prostě... jsem holt taková. +pokrčí omluvně rameny a usměje se na něj skrz slzy+ já se budu snažit aby ses nemusel bát. +pousměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 11 led 2017 00:51

Já tě miluju, kočko. +usměje se na ni a je to taky pravda+ Pro mě seš náhodou nejlepší taková, jaká jsi. +usměje se na ni a pohladí ji+ Budu se taky snažit bejt lepší. +usměje se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 11 led 2017 00:55

no a co kdybysme si prostě občas dovolili nebejt lepší? +pousměje se+ jasně, musíme se snažit, abysme si udrželi to pěkný, ale někdy... bysme mohli prostě ty a já. +usměje se a obejme ho u sebe úplně blízko+ jo? usměje se+ i když jsem pěkná hysterka, a dost na tebe žárlím, a někdy mě musíš zmlátit při sexu abych byla schopná fungovat? a občas se sjedu a docela často brečím a musíš se bát abych neutekla? +pousměje se+ a schovávám před tebou ty svý horší stránky, aby ses moc neděsil. +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 11 led 2017 00:58

Jak chceš, lásko. +usměje s ena ni a přikývne+ Tak jo. +sleduje ji chvíli+ Ale kočko, já taky nejsem dokonalej. +pousměje se+ Nepamatuju si všechny naše výročí a jsem nespolehlivej. A neumím tě dost dobře seřezat v posteli, když to potřebuješ. +koukne na ni omluvně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 11 led 2017 01:05

a ty mi všechno dovolíš. +pousměje se+ ale jasně že seš. občas necháváš ponožky na zemi, ale to já taky. a seš dokonalej ve všem důležitým. +usměje se+ já si taky nepamatuju naše výročí. jedno jsme měli včera a já ho totálně zazdila. +uculí se+ to přece není podstatný. +pokrčí rameny+ a seš spolehlivej, já se na tebe naprosto spolíhám. v tom důležitým. + usměje se na něj+ a učíš se to kvůli mě. jak mě seřezat. +zazubí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 11 led 2017 01:10

Ty přece taky děláš co můžeš. +usměje se+ Tuhle sis drogy sice koupila, ale nevzala sis je, víš, jakej to je úžasnej pokrok? +usměje se na ni a oči mu jenom svítí+ No a já se taky snažím. +usměje se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 11 led 2017 01:15

ale tobě to jde, narozdíl ode mě. +uculí se+ a kdybys věděl jak děsně já žárlím. +pošeptá mu do ucha a uculí se+ většinou to zvládnu krotit, ale někdy... +zahýbe obočím děsivě+ příště se prej budeme bavit o mejch pocitech méněcennosti a o mým strachu z mateřství. +pousměje se, chytne ho za ruku a odvede do postele+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz