Pokoj Vici a Byrona

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pokoj Vici a Byrona

Příspěvekod Byron » 14 led 2017 17:21

Nene! +uculí se, ale neprotestuje moc, protože je to pravda+ Je to děsně mužný a drsný, protože já sem děsně drsnej a mužnej. +směje se a chichotá se jí tam do vlasů a pak uděá místo pro prcka, aby se tam k nim vlezla+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 14 led 2017 18:02

to teda jseš. +uculí se na něj a dá mu pusu+ ale nemusíš bejt, víš to, že jo? +pousměje se+ já tě mám ráda jakej jseš. A jsem ráda, že nejseš nějak macho nebo tak. +uculí se na něj a Sophie kouká a pije a je taková rozespalá, takže je dvojitě roztomilá+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 15 led 2017 23:03

Já vím, že ne. +uculí se na ni, taky tak trochu rozespale+ Mě to jde tak nějak samo. +uchictne se a pohodí patkou, jako že mu to jde samo a lehce pohladí Sophii, aby ji nerušil při činnostech+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 15 led 2017 23:10

+usměje se na něj, a koukne na Sophii, ale ta moc nepije, spíš tak podumlává a neklidně se vrtí+ nepřijde ti nějaká teplá? +zamračí se trochu, přitulí si Sophii blíž k sobě a zkoumavě ji pohladí po čele+ Já myslím že má teplotu. +koukne na byrona vyděšeně+ já... nemám ani teploměr s sebou!+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 15 led 2017 23:24

Myslíš? +zajímá se a trochu se zamračí a položí Sophii prsty na čelo a na záda+ No... trochu jo. +přikývne+ Já skočím pro Viktroa, on to už určitě zažil. A teploměr má. +vyskočí z postele a obleče si spodky a župan a už je pryč+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 15 led 2017 23:32

Mně přijde že jo... možná je jenom rozehřátá. +osahá Sophii krk a ruce a nohy, ale moc se jí nelíbí jak je taková malátná a pobrekává+ Dyt je noc, nemůžem viktora budit... +ale byron už je pryč, a ona je vlastně trošku ráda, že přivede někoho kdo tomu rozumí+ copak je, koťátko? +pohupuje si malou v náručí a hladí ji+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 15 led 2017 23:52

+Byron je zachvíli zpátky i s Viktorem, ten má na sobě taky jenom župan, ale pod ním pyžamo a sebou takovou dětskou lékárničku+ Ahoj. +pousměje se Viktor+ Prý je malá možná nemocná. +sedne si na postel a vyndá teploměr+ Změříme ji, ano?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 15 led 2017 23:57

Co tě bolí, prcku, co? +usmívá se trošku a pohupuje jí, a děsně ji trápí, že jí neumí pomoct+ Ahoj. promiň že tě otravujem... ona ještě nikdy nemocná nebyla. +pousměje se a vezme si od něj teploměr... chvilku měří a pak bum! 38,2!!!! :o + páni... to je hodně co... mám jí dát studenej obklad? nějakej... lék? +koukne na viktora zděšeně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 16 led 2017 00:04

Neboj se, Victorie. +usměje se na ni+ Zavolám našeho doktora, bude tu hned. Zatím jí můžeš dát obklad, ale ne úplně ledový. +koukne na malou a vstane z postele+ Neboj se, bude v pořádku. +usměje se na ni, než odejde z pokoje+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 16 led 2017 00:33

Jo, dobře. +usměje se a vděčně stiskne viktorovi ruku+ namočíš kapesník na obklad? +poprosí byrona a je z toho celá perplex, konejší sophii a ta hřeje jako malý kamna+ doufám, že to není nic vážnýho... +zamumlá neš´tastně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz