The Bunker

Moderátor: Victoria

Re: The Bunker

Příspěvekod Dean » 15 kvě 2018 21:24

Nech toho, nevědělas, kam vás vezmu. +zavrtí hlavou a povzbudivě se pousměje+ On by ji nezastřelil. +namítne tiše, ale moc přesvědčivě to nezní+ On Mitch... není špatnej chlap. +koukne na ni úkosem, a trochu se ošije. Když Payne dostane kuličku, trochu zatne zuby, ale neřekne nic, protože si to nechce ještě zhoršit, ale přijde mu to zbytečně krutý. Jenže pak se za ním ozve Payne a on ztuhne. Má pocit, že skoro cítí, jak se mu krev prudce stáhne z tváří a on zbledne. Beccu viděl se krmit jenom jednou, tenkrát ve Skotsku, zdivočelou. Doteď si naprosto živě pamatuje, jak se přisála k Syr, bolest v zrzčině tváři, jeden špatný pohyb a docela jistě by jí přervala šlachy v zápěstí. A Payne se nehojí tak rychle jako oni, panebože. Prudkej nával nevolnosti mu pošle žluč do krku a on ji jen tak tak polkne zpátky. Když si představí, jak se takhle krmí z Payne, jak saje krev z její ruky, nebo snad hůř, z krku... z krku kterej by pod jediným pevnějším stiskem praskl jako suchá větvička. Ne, je si stoprocentně jistej, že by to nedal. Tohle by ho strašilo do konce života a už nikdy by nedokázal v klidu usnout, kdyby věděl, že je s Beccou sama. To ji snad radši osobně odpraví+ Ne. +zachrčí slabě a musí si odkašlat+ To teda ne. +zavrtí hlavou rychle a postaví se před ni, jako kdyby tím, že jí zastoupí cestu, mohl zabránit tomu, aby se nabídla+ Udělám to já. +řekne tiše, i když z toho má skoro fyzicky hmatatelnou hrůzu. Pořád je to snesitelnější představa, než že by musel sledovat, jak se krmí z Payne+
Dean

Příspěvekod Jade » 15 kvě 2018 21:25

+jeho úšklebek se jen pobaveně prohloubí, když se jí ty myšlenky odrazí v očích; hrdost je ohromně zábavná věc, a ještě zábavnější je hledat v ní skuliny. A pak se nabídne Payne a jeho obočí povyjede po čele o kus výš. tohle bude ohromná sranda+ Nepoblij mi koberec. +doporučí Deanovi s úšklebkem, kterej vzápětí smaže Deanova nabídka+ No tak to asi těžko. +utne ten výbuch hrdinství mrazivě+ Řekl jsem ti, že na mým písečku se z člověka krmit nebudeš. +otočí se na Beccu a v očích mu blýskne+ A to pořád platí. +dodá, krátce se podívá na Tylera, a ví, že má pravdu. Už nemůže dál čekat+ Vy dva. Padejte pro krvavý caprisony. +zabodne pohled do párku milenců, co vypadají jeden hůř jak druhej+ Dej dohromady... tři další lidi. +zaúkoluje Tylera+ Striktně dobrovolně, a chci aspoň jednoho odeklínače. +instruuje ho, Tyler jen přikývne, a dlouhý nohy ho rychle odnesou ven z pracovny, takže tam zůstanou sami. Jade chvilku hypnotizuje obrazovku s obscurem, pak se pomalu nadechne a přinutí se ke klidu+ Magicky mocná krev je silnější. +otočí se k ní vědoucně, zavrtá se do ní očima a přejede pohledem po obnažený kůže v rozstřiženým triku a pomalu se ušklíbne+ Zajímalo by mě, co bys dala za panáka tý mojí... +protáhne lehce, skoro vábivě+
I'll wrap my hands around your neck so tight...
...with love.
Jade
Mág

Příspěvekod Payne » 15 kvě 2018 21:49

Jo, to jsem viděla. +ušklíbne se jen na to, že by ji nezastřelil. Je si celkem jistá, že Jade přišel ne za pět minut, ale za minutu dvanáct. A když odpálí tu bombu, ty reakce ji celkem pobaví. Vážně, proč s tím všichni tak nadělaj. V nemocnici lidi dávaj krev neustále a ještě to záslužnej čin a když chce troch darovat ona někomu, kdo jí zachránil život, hned z toho je skoro mezinárodní konflikt:D+ Je to moje krev, můžu si s ní dělat, co chci. +odsekne studeně a založí si defenzivně ruce na hrudi. Pak se ale ohlédne na Deana a když vidí, jak je asi tak o tři odstíny bledší než Bí, zapíše si na svůj seznam potenciálních výbušných témat i "dárcovství krve":D Podívá se mu do očí a odolá pokušení pohladit ho konejšivě po tváři a prostě jen udělá krok stranou, aby viděla na Beccu.+ Nevadí mi to, tak v čem je problém?! +jenže pak se nabídne Dean. A vzhledem k tomu, jak vypadá už jen při té představě to opravdu nepovažuje za reaálnou možnost. A to i bez Jadeova ráznýho odmítnutí. Jen zvedne obočí a znovu se podívá Bí do očí, ale když vidí její výraz, pochopí, že ani u ní se to nesetkalo s pozitivním přijetím. Ještě se nadechne, aby předložila další nepochybně logický a neprůstřelný argumenty, ale v tu chvíli ji utne Jade a pošle je pro "konzervu". Nemůže si pomoct a ještě než ji Dean odtáhne pryč, střelí po něm jedním speciálně zuřivým pohledem.+ Fajn. Jako bych nic neřekla. +štěkne ještě a vymázne ze dveří+
I'm not a victim. I'm a survivor.
Payne

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 15 kvě 2018 22:11

+sledovat ty extrémně odlišný reakce dvou puberťáků, by mohl být docela zajímavý psychologický experiment, ale a to není čas.+ A co kdyby se taky někdo laskavě zeptal na můj názor?! +zavrčí a probodne Payne pohledem. Nikomu z nich očividně nedochází, že od lidí pije už tak málo, že se z toho pro ni stala už velmi intimní, až sexuální záležitost; takže představa, že pila od Payne, je jí extrémně nepříjemná. A Dean by nepřicházel v úvahu ani kdyby byl držitel poslední kapky krve, protože by měla pocit, že ho zneužila. A to ve všech smyslech toho slova. Takže jen s lehce zvednutým obočím sleduje Paynin vzteklý výbuch, včetně zuřivého pohledu na Jadea a když tam zůstanou sami, vstane a přejde k zrcadlu, kterýho si tam všimla a prohlédne si svoje rameno. Nespokojeně ohrne ret, vypadá to děsně a navíc to pořád celkem bolí. Otočí se zpátky a zadívá se na monitor. Je to už dávno, co se s obscurem setkala a vzpomíná na to velice nerada. Jadeův hlas její výlet do minulosti ale celkem spolehlivě přeruší. Pomalu k němu vzhlédne a přemýšlí, jestli jí vážně zrovna nabízí to, co si myslí...aha, takže jo. Obchod. No jistě.+ Už s tebou nehodlám obchodovat před tím, než budu znát cenu. +přivře oči a zvedne koutek v úšklebku+ Už tak ti dlužím na svůj vkus až příliš...+zatváří se jakoby ji bolel zub a pak pohlédne znovu na monitor+ Co o něm víte? +zdá se, že otázku "krvavého obchodu" nehodlá dál řešit. Aspoň ne v tuhle chvíli:D+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Dean » 15 kvě 2018 22:24

Ne před... hned jako další bych vytáhl ty děti tam. +před nima by to neudělal. +zavrtí hlavou, a jí v patách vypadne ze dveří. Není tam zrovna příjemná atmosféra, a nehodlá tam bejt ani o minutu dýl. Vede ji po chodbách do nemocniční části, a drží se přitom blízko u ní+ Jo, je tvoje. Tak se třeba podřezej. +zamumlá vztekle, a teď poprvé za ten den je na ni opravdu naštvanej, nasupeně kráčí vedle ní a jak má dlouhý nohy, jde docela rychle+ žádnej problém. +zavrčí tlumeně, ale i ve svý zuřivosti se rozhlíží obezřetně kolem, aby se jí nic nestalo, i když proti její přítomnosti tam by nejspíš nikdo nic neměl. Nemocniční část je v kontrastu se zbytkem bunkru tichá a klidná, skoro nikdo tam není. Dean se rozhlídne a nenápadně vklouzne do skladu, netouží nikomu vysvětlovat, na co s Jadem potřebujou nulku negativní. rozsvítí jen jednu světelnou kouli kouzlem, aby elektřina nepřilákala ničí pozornost, a začne hledat chlaďák s transfúzema. Mine obvazy, skříň s léky, lektvary, mlčí, ale ramena má pořád ztuhlá zlostí, a potichu pění... až vypění+ Proč prostě sakra nemůžeš mít aspoň gram nějakýho pudu sebezáchovy?? +zavrčí a otočí se k ní najednou+
Dean

Příspěvekod Jade » 15 kvě 2018 22:34

A proč myslíš, že někoho zajímá? +ušklíbne se Jade, ale spíš jen aby ji popíchnul+ Mám takovej pocit, že si mě moc neoblíbila. +poznamená pobaveně+ chytrá holka. +zašklebí se+ samý ideály. To přejde. +dodá s úšklebkem, a přes zrcadlo se jí dívá do tváře, když se prohlíží+ úplná lesní víla. +okomentuje jízlivě její vzhled+ Motáš se do toho slušně. +připustí, a oči mu spokojeně blýsknou+ Jako třeba panáka za panáka? +zvedne obočí tak trochu s despektem+ Jak říkáš, i tak mi toho dlužíš dost. +zvedne koutek v náznaku pobavení, evidentně mu to tak vyhovuje, a ještě víc ho baví, jak jí to zase zjevně vadí+ Ten obscurial už je tu nějakou dobu. +poznamená a přistoupí ke stolu, kde se na obrazovce černej mrak obscura posunuje jako tornádo po mapě new yorku+ občas nám vyskočila magická aktivita, ale přisuzovali jsme to náhodnejm výkyvům... stačí aby se někdo sešla větší skupina kouzelníků a čidla to zachytí. +přimhouř oči+ Což znamená, že se to někdo snažil zakrýt. +dodá temně+ Ale tohle je poprvé, co se objevil přímo obscurus. +oči se mu pohybují ve směru obscurovy cesty mapou, a chvilku mlčí+ Je silnější, než je obvyklý, myslím, že je starší. +zamračí se lehce+ A není to on... je to ona. +dodá pak a oči se mu tak chladně zalesknou+
...with love.
Jade
Mág

Příspěvekod Payne » 15 kvě 2018 22:59

Hmm...+zavrčí jen neadresně; to je možná jedinej argument, kterej je ochotná akceptovat:D+ Jasně, že žádnej. Proboha, je to jen trochu krve, nevycucla by mě přece do sucha! +potřese hlavou a drží s ním krok a má pocit, že se asi zalkne z toho mixu frustrace a vzteku a toho všeho, co se mezi nima za ty týdny nahromadilo. Když vejdou do skladu, jde tak půl kroku za ním a podvědomě nějaký ten výbuch čeká, vidí jak má napjatý ramena a taky opravdu nemusí čekat dlouho. Jak se k ní najednou otočí, zastaví se jen kousek od něj, takže se mu docela zblízka dívá do očí hořících vztekem, ale i spoustou dalších emocí.+ A z čeho usuzuješ, že ho nemám?! +ušklíbne se ironicky+ Nic-mi-od-ní-nehrozí! +odsekává od sebe a oči jí zlobně blýsknou+ Kdy už to pochopíš? Ona není jako upíři, který znáš. Smyslem jejího života není rozervat každý hrdlo v okruhu dvaceti kilometrů! +potřese bezmocně hlavou a otočí se, aby šla hledat ty transfúze...Zdá se, že si nepříjemně osvojuje Beccyin zvyk utíkat od problémů s chlapama:D+
I'm not a victim. I'm a survivor.
Payne

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 15 kvě 2018 23:14

Haha, moc vtipný. +ušklíbne se sarkasticky+ No, to je velice slabý slovo. +konstatuje jeho postřeh, že si ho Payne neoblíbila:D+ Jo. V tomhle směru očividně chytřejší než já. +pokrčí lehce rameny; a je jí celkem jedno, že to skoro zní, jakoby si ho ona snad oblíbila:D+ Možná prostě jen funguje její pud sebezáchovy. +a přitom byla zrovna obviněna z toho, že žádný nemá:D+ Spíš lesní duch. +cukne pobaveně koutky; upírka co kouká na horory, sranda:D+ Panáka za...+zarazí se a přivře oči+ Myslím, že nechci vědět, na co, bys chtěl moji krev. +ta představa ji vlastně celkem upřímně děsí. A to včetně toho, jak jí tu krev odebírá! Fobie velké zlé upírk, číslo dvě - jehly:D+ Jsem fakt ráda, že z toho máš takovou radost. +usápne a potlačí touhu zaskřípat zuby nad tím jeho nesnesitelně spokojeným úšklebkem a místo toho radši přistoupí blíž k monitoru a pozoruje ten mrak a poslouchá, co o něm vědí.+ Jo. Je nejmíň dvakrát tak větší než ten, kterýho jsem kdysi viděla já. +přikývne souhlasně a pak se zamračí a vzhlédne k němu+ Vy víte, kdo to je? +zeptá se tiše, když zmíní, že je to dívka+ Chci jít...+začne, ale pak se zarazí s náznakem pobavení v očích se opraví+ Ráda bych šla s váma...teda pokud se mě zase někdo nepokusí zastřelit...+dodá s kyselým úšklebkem+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Dean » 16 kvě 2018 14:13

No, tomu můžeš tak maximálně věřit, ale nevíš to. Já jsem viděl, jak zrzce málem ukousla ruku. +zavrčí a rozhodí rukama, a v očích je mu vidět vztek+ Tak sorry, že mi vadí, když si z tebe chce někdo udělat osobní krevní banku. +odsekne a neustoupí ani o krok, zuřivě se na ni dívá a bledý tváře mu trochu zrudnou, jak potlačuje zlost+ No tyjo, z čeho tak asi usuzuju? +podiví se na oko a oči mu zlostně blýsknou+ Možá z toho, že se na vlastní pěst potuluješ New Yorkem a vraždíš lidi?! +zvýší hlas, ale nikdo tam není, takže je ani slyšet nemůže+ Myslím si, že jsem se celou dobu fakt snažil, i když jse se moh zbláznit strachy, protože ty se prostě vždycky musíš vrhnout zrovna tam, kde to je nejvíc nebezpečný. +ušklíbne se a není to nijak pěkný+ Ale tobě je u prdele, co si myslím, že jo? +odfrkne si, a jak se k němu otočí zády, popadne ho vlna iracionálního vzteku+ jseš tak neskutečně paličatá, že odmítáš poslouchat cokoliv, co ti kdo říká. +dvěma kroky je u ní, otočí ji k sobě za ruku a chytne ji za ramena, aby se na něj musela dívat, ne bolestivě, ale pevně, a najednou mu dojde, že je u ní tak blízko, jako už dlouho ne, její holá kůže ho skoro pálí přes látku, a voní, tak moc+ To si fakt tak strašně moc přeješ umřít sakra? +zatřese s ní trochu+ Nebo chceš tak slepě bejt jako ona, a máš pocit, že čím víc budeš koketovat se smrtí, tím víc budeš cool a dárk jako upíří mstitelka? +ušklíbne se a nakloní se k ní blíž+ Protože kdyby ses podívala víc zblízka, možná bys zjsitila, že není o co stát. +zavrčí tvrdě, jen kousek od její tváře, a dýchá trochu zrychleně, jak je plnej vzteku+
Dean

Příspěvekod Jade » 16 kvě 2018 14:26

Já vím. +ušklíbne se, a oči mu pobaveně blýsknou+ Tak to musí bejt úplně blahem bez sebe, že si ode mě necháváš vysmejčit rakev. +dodá s úšklebkem+ Tebe instinkty evidentně opustily. +souhlasí lehce kysele+ No to si nejsem jistej. +odtuší vědoucně, protože on o tom mstitelským alteregu ví :D a jen se koutkem ušklíbne, koukat na horory asi ztrácí kouzlo, když jste sami nejděsivější věc v místnosti+ Nejspíš bych si s ní vymaloval ložnici, na co bys asi tak řekla, že bych ji použil? +zvedne ironicky obočí, a otočí se zpátky k monitoru+ Ne... nevíme, kdo to je. +zavrtí hlavou a nepodívá se na ni, sleduje obrazovku+ říkej tomu třeba instinkt. +ohrne trochu ret+ Je to jen subtilní rozdíl, ale je tam... +dodá vědoucně a olízne si rty+ něco... ve způsobu, jakým se pohybuje, ve výstřelkách magickejch výbojů... +řekne pomalu, jako by si nebyl jistej, jak to přesně vyjádřit slovy. ukáže malíčkem na okraj černýho tornáda, má na něm z boku drobnou růžovou jizvu. Na chvilku se odmlčí, a pak poznamená+ Má strach. Je frustrovaná, nechápe, co se s ní děje. Je teď jenom jedna velká obnažená syrová emoce. Ale brzo se tam objeví ti idioti z Macusy... a ti ji naštvou. +ušklíbne se+ Musíme se tam dostat dřív. +dodá a podívá se na ni+ Jak to dopadlo s tím obscurem, kterýho jsi potkala? +zeptá se+ Myslíš, že bych tě po tom výstupu nechal tady, v bunkru plným lidí, za který zodpovídám? +zvedne skepticky obočí. Nehledě na to, že se její pomoc bude hodit, ale to říkat nemusí :D+
...with love.
Jade
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Jade