od Dean » 16 kvě 2018 14:13
No, tomu můžeš tak maximálně věřit, ale nevíš to. Já jsem viděl, jak zrzce málem ukousla ruku. +zavrčí a rozhodí rukama, a v očích je mu vidět vztek+ Tak sorry, že mi vadí, když si z tebe chce někdo udělat osobní krevní banku. +odsekne a neustoupí ani o krok, zuřivě se na ni dívá a bledý tváře mu trochu zrudnou, jak potlačuje zlost+ No tyjo, z čeho tak asi usuzuju? +podiví se na oko a oči mu zlostně blýsknou+ Možá z toho, že se na vlastní pěst potuluješ New Yorkem a vraždíš lidi?! +zvýší hlas, ale nikdo tam není, takže je ani slyšet nemůže+ Myslím si, že jsem se celou dobu fakt snažil, i když jse se moh zbláznit strachy, protože ty se prostě vždycky musíš vrhnout zrovna tam, kde to je nejvíc nebezpečný. +ušklíbne se a není to nijak pěkný+ Ale tobě je u prdele, co si myslím, že jo? +odfrkne si, a jak se k němu otočí zády, popadne ho vlna iracionálního vzteku+ jseš tak neskutečně paličatá, že odmítáš poslouchat cokoliv, co ti kdo říká. +dvěma kroky je u ní, otočí ji k sobě za ruku a chytne ji za ramena, aby se na něj musela dívat, ne bolestivě, ale pevně, a najednou mu dojde, že je u ní tak blízko, jako už dlouho ne, její holá kůže ho skoro pálí přes látku, a voní, tak moc+ To si fakt tak strašně moc přeješ umřít sakra? +zatřese s ní trochu+ Nebo chceš tak slepě bejt jako ona, a máš pocit, že čím víc budeš koketovat se smrtí, tím víc budeš cool a dárk jako upíří mstitelka? +ušklíbne se a nakloní se k ní blíž+ Protože kdyby ses podívala víc zblízka, možná bys zjsitila, že není o co stát. +zavrčí tvrdě, jen kousek od její tváře, a dýchá trochu zrychleně, jak je plnej vzteku+