Jadeova pracovna s knihovnou

Moderátor: Victoria

Re: Jadeova pracovna s knihovnou

Příspěvekod Jade » 30 bře 2016 22:55

bože, tak on už si ji počůral? +ušklíbne se pobaveně+ To já mám docela často, nevím, proč to lidi pořád tak překvapuje. +podotkne s úšklebkem+ Jen aby už pak nebylo na litování pozdě. +poznamená úplně lehce, ale když vidí její vražednej výraz, oči mu blýsknou, smíchem, a možná ještě něčím+ To musel bejt pan ředitel štěstím bez sebe. +uchechtne se+ Pro Deana se tak moc nezmění. +pokrčí rameny+ Bude tady bydlet tak jako doteď, a za pár měsíců bude plnoletej. +napije se whisky+ A jsem si jistej, že o včelkách a čápech mu doma povědět stihli. +zvedne koutek v úšklebku+ čímž bych si v tvým případě zas tak jistej nebyl. +blýskne po ní očima, představa beccy jak navlíká kondomy na okurky mu připadá výjimečně humorná :D+
I'll wrap my hands around your neck so tight...
...with love.
Jade
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 04 dub 2016 14:43

Ty tvoje výrazy...+protočí oči, ale koutky jí zrádně cuknou+ No, ono je to možná ani tak nepřekvapuje, jako spíš strašně sere. +poučí ho přátelsky a ušklíbne se+ Jo, přímo se štěstím rozplýval. +uculí se+ V tomhle směru můžeš být úplně klidnej. +zadívá se na něj+ Je poučená životem, bohužel až příliš pdrobně, na svůj věk. +pokrčí rameny+ Ale nepopírám, že už mě párkrát nenapadlo, jestli jsem si neukousla trochu moc velký sousto. Někdy bych fakt dala radši přednost nějaký tý bitce s démonem, před jedním rozhovorem s poněkud narušenou puberťačkou. +ušklíbne se pobaveně+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Jade » 04 dub 2016 19:10

Ale jdi ty, květinko... +protáhne sarkasticky+ Mám takovej dojem, že bys snesla daleko víc. +zvedne koutek lehce nemravně+ To už ale není můj problém. +odvětí s úšklebkem a dopije svou sklenici. Trochu se zamračí, když se Becca zmíní o tom, co Payne prožila, možná neví úplně všechno, a hned ho napadnou rizika s tím spojený, jako například že Deana klidně může zapíchnout až se jí pokusí dotknout+ No... +přimhouří oči+ Myslím že i já bych před grupou muslimskejch radikálů dal přednost pijavici. +připustí, a zní to skoro uklidňujícně :D+ Nebudu mu... rodičovat. +poznamená pak+ O tohle prostě přišel, a bude se s tím muset smířit. +jako my všichni, zazní v tom nevysloveně+ Ale v jednom má pravdu... +zvedne k ní oči a chvilku ji propichuje pohledem+ co budeme dělat se Sethem? +zvedne tázavě obočí, a oči mu chladně blýsknou+
...with love.
Jade
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 04 dub 2016 23:15

Možná...+přivře oči a mnohoznačně se pousměje+ No ne, vážně na světě existuje něco, co považuješ za ještě větší zlo, než je moje rasa? +povytáhne obočí a rty jí zvlní potměšilý úsměv+ Jsem fakt dojata. +ušklíbne se+ Jo, to bude, ale zvládne to. +prohlásí s jistotou a pak ho upřeně pozoruje. Chvíli neříká nic, jen se mu dívá do očí a přemítá nad tím, jestli opravdu uvažuje o další společné akci+ Mám to brát tak, že se chceš přidat k mé osobní vendetě? +nakloní lehce hlavu na stranu, na tváři výraz zdvořilého zájmu+ Vypořádám se s ním. +prohlásí nakonec tiše, bezvýrazně, ale oči jí potemní+ Ale už žádný obchod. +probodne ho pohledem+ Bohatě stačí to, za co ti dlužím v tuhle chvíli. +ušklíbne se kysele, na tuhle skutečnost očividně nemyslí moc ráda:D+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Jade » 04 dub 2016 23:57

Určitě. +zvedne koutek s jistotou+ Není toho moc. +ujistí ji s úšklebkem+ To, co dělají, je horší, protože je to volba. +pokrčí prostě rameny+ Jo. Jinak by tu nebyl. +přikývne souhlasně. pohledem neuhne, jen se na ni klidně dívá, a čeká+ Moji věc z toho udělal, když zabil ty dva. +zavrčí a oči mu ztvrdnou+ Jistě, že mu mám co říct. +nakloní hlavu na druhou stranu, a jeho výraz nenechává pochybovat, že by si to rozhodně užil+ Nicméně... respektuju, že jeho život je tvůj. +pousměje se ošklivě+ Jo... tamto. +oči mu blýsknou, ostatně je to jeho nejoblíbenější karta v rukávu :D. nakloní se blíž, co by to vlastně bylo za setkání, kdyby jí nepříjemně nenarušoval osobní prostor+ já si to vyberu... +ujistí ji tiše, a hlas mu okamžitě klesne do tý hlubší polohy+ A společný akce jsou vždycky tak dobře. +protáhne s náznakem pobavení+
...with love.
Jade
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 06 dub 2016 00:50

Souhlasím, máš rozhodně právo svoje lidi pomstít. +přikývne a nemůže říct, že by ji to překvapovalo. Má různý mouchy, ale za svými lidmi stojí, což ona dokáže rozhodně ocenit+ Páni, to je od tebe moc milý. Hezčí dárek jsem snad nikdy nedostala. +protáhne pobaveně+ Je ti jasný, že Dean bude chtít jít s tebou, že jo? +zadívá se na něj, zjevně docela pobavená. Když se k ní tak nakloní, neuhne a jen se mu dívá do očí, na rtech lehký úsměv.+ Samozřejmě...+odvětí podobným tónem a přivře oči+ Copak, už se ti stýská po společným prolévání krve? +zeptá se s vyzývavým úsměvem, vědoma si toho, jak dvojsmyslně to vyznělo+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Jade » 07 dub 2016 00:07

+přimhouří oči, a jeho úšklebek nabyde jednoznačně dvojsmyslnýho významu, dost možná by o pár dárkách věděl :D+ Jo. +přikývne vážně+ A je ti jasný, že jestli ho s sebou vezmu, tvoje mini-me nebude chtít zůstat pozadu? +zvedne obočí stejně pobaveně+ to je ta věc s proléváním krve. +zvedne koutek v úšklebku+ člověk chce vždycky víc a víc. +nakloní hlavu na stranu a očima jí na chvilku sklouzne na rty+ ty jseš neskutečná provokatérka, na někoho, kdo vždycky v poslední chvíli cukne. +ušklíbne se pobaveně, rty jen kousek od její tváře+
...with love.
Jade
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 07 dub 2016 22:42

Jo, tak nějak to tuším, ale v tomhle má smůlu. Ona na tom žádný osobní zájem nemá, takže bude doma. +je evidentně rozhodnutá, v žádným případě nehodlá kvůli Sethovi přijít i o ni.+ No jo, to je pravda. Je to mírně návykový. +pousměje se a neujde jí, jak se jí zadíval na rty.+ Já vím...+povzdechne si skoro lítostivě, ale to, jak se jí zaleksnou oči rozhodně jako lítost nevypadá+ ...lepší už to asi nebude. Však víš, starýho psa...+mávne lehce rukou, ale nepohne se a ten kousek ani nezmenší, ani nezvětší; jen se mu trochu vyzývavě dívá do očí+ A kdoví...třeba jednou neucuknu...+prohodí po chvíli tiše a zvedne jeden koutek v křivém úsměvu+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Jade » 08 dub 2016 00:31

Myslím, že on je ten její osobní zájem. +protáhne pobaveně, ale míchat se jí do toho nehodlá, čím míň puberťáků s nima pojede, tím líp pro něj. a nerad by ji odtamtud zase odnášel jako minule, napůl zlomenou smrtí blízký osoby+ závislačko. +ušklíbne se, v očích mu vyzývavě blýskne, a je blízko, zatraceně blízko+ to je pěknej kec. +zvedne koutek ještě výš+ jen musíš najít správnej systém odměn... +protáhne to slovo tónem plným příslibů, jako by se jí už už dotýkal na tý citlivý kůži na krku+ a trestů. +vydechne jí to slovo těsně nad rty. Konečky jeho prstů jí zlehka přejedou po paži nahoru, a vklouznou do jejích vlasů, jako kdyby tam patřily+ neucukneš. +souhlasí, jeho horkej dech jí pohladí křivku čelisti pod ucho, přitiskne jí rty přesně na hranu+ Myslím, že už víš, že tě nezabiju... +zavrčí skoro šeptem a pokračuje rty po křivce jejího hrdla, prsty v jejích vlasech se sevřou pevnějc, až kořínky trochu zaprotestujou, ale ještě to nebolí tak, aby to bylo nepříjemný, jen ji to donutí trochu naklonit hlavu na stranu a umožnit mu lepší přístup k jejímu krku+ ... jen ti hodně, hodně ublížím. +vydechne, těsně před tím, než stiskne citlivou kůži mezi zuby+
...with love.
Jade
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 09 dub 2016 01:20

To klidně může být, ale má smůlu. +nicméně na tu debatu na tohle téma se opravdu netěší+
Hmm...možná. +protáhne a nakloní hlavu trochu na stranu+ Ale málokdo dokázal najít rovnováhu mezi jedním a druhým. +zvedne jeden koutek a čím je blíž k ní, vzrůstá to příjemné mrazení v zádech spolu se vzrušením+ Jo..na tom se už asi shodneme...+přelétne jí přes rty prchavý úsměv a okamžik jeho ruce, svírající jí vlasy, vzdoruje; prostě proto, že chce. Až pak se podvolí a nakloní hlavu víc ke straně a když jí ty poslední slova sklouznou po kůži, vzápětí následované kousnutím, znatelně se zachvěje. Je jí ale jedno, jestli si toho všimne; oba už mají dávno jasno v tom, jak na sebe reagují.+ Toho jsem si plně vědoma...+vydechne a i přes to, že jí stále svírá vlasy, pootočí hlavu a zadívá se mu do očí; její duhovky tentokrát stále mají svoji obvyklou, temně hnědou barvu, jako dokonalý indikátor toho, že se má naprosto pod kontrolou.+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member