Ložnice

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Lestat

Re: Ložnice

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 06 led 2019 00:46

No bezva, díky za tip. +zazubí se na ni+ V pohodě. Stejně mě vždycky víc bavilo být ten zlý polda. +pokrčí s úšklebkem rameny.+ Jo to by mě taky zajímalo, kdy to chcete spáchat? +zadívá se zvědavě na Gabriela a tomu výrazu Syr se musí zasmát.+ To by mohla být docela sranda. +uculí se malinko škodolibě+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 06 led 2019 00:52

Ne miláčku, teď opravdu ne. +protočí oči pobaveně, hmátne po Syr a přitáhne si ji k sobě+ Jsem už vlčák v letech a momentálně myslím už jen na to, až zalezu do pelechu. +zazubí se na ni a plácne ji po zadku.+ Takže sranda nebude, sorry. +ušklíbne se na upírku, která se zatváří, jakoby jí spadly hračky do kanálu+ Ozvu se ti, až bude tvá přítomnost nutná. Bolverku. +cukne trochu koutky, asi mu chvilku potrvá, než si na tuhle změnu vztahů zvykne.+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 06 led 2019 19:33

*opře se o jeho prohřátý tělo, položí svý ruce na jeho a přenese na něj váhu.* vážně, jsem ráda, že se na můj účet tak hezky bavíte. *ale vážně se jí celkem ulevilo.* neříkej, že jsem tě tak unavila? *zavrní mu do kůže, ale sama je utahaná jak kotě. Mnooo tak to s tím rozkazováním začal opravdu brzo.* jo, abych nezapomněla, díky, za to cos udělala pro Rusy. *usměje se na ni měkce. *
Feels like I drown in your every word
And every breath that's in between
Somehow you got me where it really hurts
It's killing every part of me
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 06 led 2019 20:40

+pobaveně, ale tak nějak spokojeně je pozoruje a musí se usmát+ Jen trochu, honey. Jste rozkošný. +uculí se a vstane+ Jistě, budu na příjmu. +přikývne a v očích jí zablýskne+ Alfo. +dodá s úšklebkem a uchechtne se+ Jo, na tohle si budu chvilku zvykat. +potřese trochu nevěřícně hlavou+ To byla maličkost...+usměje se na Syr a pokrčí rameny+ A kromě toho jsem ještě neskončila...+dodá tak záhadně, ale dál to nerozvádí. Stejně je to zatím předčasný+ Tak zatím pá, hrdličky. +zatřepotá jim prsty a přemístí se domů+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 06 led 2019 21:02

+vtiskne Syr polibek na krk a koukne na Bí+ Jen si zvykej. +zvedne koutek v pobaveném úšklebku a když se upírka přemístí, otočí si Syr v náručí k sobě zlehka přejede svými rty přes její+ Tak to šlo celkem snadno. Měla ses se mnou vsadit, vyhrála bys. +uculí se jí do rtů a pak se trochu odtáhne a zadívá se jí do očí+ A co udělala Bí pro Rusy? +zeptá se zvědavě+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 06 led 2019 21:11

Neskončila? +zvedne zvědavě obočí, protože to by ji vážně zajímalo, co ta malá zubatice vymyslela. Ale možná že to asi ani nechce vědět. Prozatím.+ Měj se, B. +Rozloučí se mávnutím, než zmizí a pak se mu otočí v náručí.+ Hm? nejspíš, ale asi by mi vadilo vyhrávat nad starým, unaveným člověkem. +Když se odtáhne, zaleze si do postele, nebo tam spíš sebou plácne a zňuchňá si polštář pod hlavu.+ Udělala jim Vánoce, oblečení, jídlo, hračky... +pokrčí rameny,+ vlastně mě štve, že mě to nenapadlo už dřív. +Vezme to tak jako širokou oklikou.+ Takže jde se spát, vaše veličenstvo? Nebo mě zasvětíš do toho, jak to oznámíš svým lidem?
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 06 led 2019 22:12

Jo tak nad starým? +zavrčí a sevře ji v pase trochu pevněji a v očích mu zablýskne+ Ke starým bys tedy ale měla mít podstatně větší úctu, viď? +zavrčí jí do kůže na krku a na chvilku ji sevře mezi zuby, na tom místě, který jeho značku pořád ještě nese+ Vážně? +koukne na ni pak trochu překvapeně+ Ta malá krvesajka občas dokáže docela překvapit. +konstatuje a zaleze si k ní a hned si ji přitáhne k sobě+ Rozhodně spát, vaše výsosti. +políbí ji na rameno+ Protože uvítám každou záminku, jak tohle ještě trochu oddálit. +povzdechne si trochu unaveně, protože na to se fakt moc netěší. Problémy z toho určitě budou, tím si je dost jistý+ Dobrou, lásko. +pošeptá jí a přitáhne si ji blíž k sobě, ruce na jejím břiše+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 07 led 2019 18:09

Vždyť jsi teď řekl, že jsi vlčák v letech... +hehe, pěkně mu to dává zpátky, a pak chraplavě kňourne a v klíně ji zašimrá vzpomínka.+ Mám tě v té největší úctě, v jaké může žena mít svého muže. +Zavrní mu do kůže a pěkně se k němu přitulí v pelíšku.+ Ach no jistě. +Culí se tomu. Nejdřív to vymyslí, a pak by se tomu nejradši vyhnul.+ Dobrou můj pane. +Dnešní noci jí usnout nedělá nejmenší problém. Dal jí pěkně zabrat, vlčák v letech. Je celá rozbolavělá, ve svalech cítí příjemnou únavu a takový klid, jaký už dlouho ne.+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 07 led 2019 20:42

Jo, já to říkat můžu. +poučí ji se smrtelně vážným výrazem, ale koutek mu trochu cukne+ Vážně? Tak to mám opravdu radost...+mroukne jí do ucha a políbí ji na tu jemnou kůžičku za uchem. Netrvá to dlouho a neví o světě. O pár hodin později ho probudí slunce, deroucí se dovnitř oknem, na kterém zase zapomněli zatáhnout závěsy.+ Hmpf! +zamručí jak medvěd a zakryje si oči předloktím+ Panebože, zhasněte to někdo...+zabručí otráveně, otočí se na bok a schová tvář do záplavy rudých vlasů vedle sebe+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 07 led 2019 21:10

+Celou noc ji hřeje Gabrielovo tělo, a drží pěkně blízko u sebe. Vyspí se tak skvěle, jak už dlouho ne. Když sebou začne G. mlít, a mručet, probudí ji to. Zpoza duchny vymotá ruku a jen s ní mávne směrem k oknu, kde se závěsy samy zatáhnout, a celá místnost se ponoří do příjemného tlumeného přítmí.+ Další přání? +mroukne, aniž by se otočila, nebo otevřela oči. Je jí tak pěkně, tak proč si tu chvíli neužít co nejdéle to jde.+
Syriana Spinnel
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Dům v Bucurešti