Ložnice

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Lestat

Re: Ložnice

Příspěvekod Gabriel » 20 bře 2016 00:28

Dověděli se, že je Siana mrtvá. Podle tradic se potom mají konat souboje o uvolněné místo. +začne a dlouze se na ni zadívá+ Přijeli se zúčastnit. Tedy...jeho dcera se přijela zúčastnit. +povzdechne si ztěžka a prohrábne si rukou vlasy+ Řekl jsem mu, že to místo už není volné. A Devin prohlásil, že nemá nic proti tomu, aby ses soubojů zúčastnila taky. +doplní tu nejhorší část a zadívá se na ni+ Což samozřejmě nepřipadá v úvahu...+dodá okamžitě neústupně+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 20 bře 2016 12:26

+Přechází po pokoji ve svém už vyšlapaném okruhu, ale pak se prudce otočí.+ Ovšem, že se jeho dcerunka přijela zůčastnit, klofnout alfu evropské smečky a tak mít vliv nad starým kontinentem i nad novým je přece jen malilinko megalomanský nápad, že. +Mrmle si pro sebe a adrenalin v ní zase stoupá jak přílivová vlna.+ vážně jsi... +zavrtí jenom hlavou při tom dodatku.+ Proč by měl taky mít něco proti že... +sedne si na postel a složí hlavu do dlaní, jak přemýšlí co a jak a.... +No to si děláš srandu! +vyskočí jak čertík z krabičky.+ Samozřejmě to v úvahu připadá a taky to tak bude. +Postaví se před něj.+ Zůčastním se těch bojů.
Feels like I drown in your every word
And every breath that's in between
Somehow you got me where it really hurts
It's killing every part of me
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 20 bře 2016 13:54

+pozoruje ji, jak tam tak přechází a cítí absolutní frustraci.+ Aby jim tenhle nápad vyšel, musela by ještě vyhrát. +prohlásí jen studeně+ Jo, přesně to jsem mu i řekl. +že samozřejmě nic proti nemá+ Ne, nedělám si srandu. +zavrtí hlavou a duhovky mu přelije vlčí žlutá+ Nemůžeš s nimi bojovat! Nebo si myslíš, že se chci dívat na to, jak tě roztrhají na kusy?! +v tu chvíli si to představí a je to ta poslední kapka. Přiskočí k ní a sevře ji v téměř bolestivém objetí.+ Boje sice začínají v lidské podobě, ale většinou netrvá dlouho, než se promění. Jakou myslíš, že máš šanci, proti stokilové vlčici?! +dívá se jí zblízka do tváře a musí potlačit touhu s ní zatřást, aby se probrala+ Jestli se budu dívat, jak umíráš....+hlas se mu zlomí a přitáhne ji k sobě, schová tvář v jejích vlasech+ ...zabije mě to. +zašeptá sevřeným hlasem a nemá v plánu ji pustit+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 20 bře 2016 14:04

Ale můžu, a budu! +odpoví mu tvrdě.+ Ty jsi rozhodnutý kvůli mě opustit smečku, musíš mě nechat zkusit, taky něco udělat. +Stojí si za svým.+ A vypni ty halogeny, na mě to neplatí, já nejsem tvůj vlk. Sakra jsi alfa, vždycky to můžeš ukončit, když by šlo do tuhého a pak si můžem sbalit fidlátka a odejít. +Dívá se na něj vzhůru a něco v její tváři mu můžu napovědět, že prostě nehodlá couvnout.+ Nepodceňuj mě! +zavrčí na něj v skoro podobném tónu.+ Já se nechci dívat, jak tě zabije být mimo svoje lidi. Rozumíš tomu? +drží ji v medvědím objetí až Syr skoro nemůže dýchat.+ Já neumřu... ne sakra po tom všem čím jsme prošli. +Přimhouří oči.+ Kdy... +hlas se jí přece jen trochu sevře, ale odhodlání z něj čiší dál.+ Kdy to vypukne?
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 20 bře 2016 14:43

+z hrdla se mu vydere hluboké zavrčení; dívá se jí do očí a to neústupné odhodlání tam moc dobře vidí. A přestože z toho nemá ani trochu radost, je hrdý na to, jak je statečná a ochotná se o něj skutečně porvat+ Nepodceňuju tě. Jenom tě miluju. +zavrčí poněkud zoufale+ Ne, neumřeš. To ti nemám v plánu dovolit. +zašeptá a povolí trochu sevření, kterým ji objímá+ Za dva týdny... +odpoví a dívá se jí do očí+ Nejspíš budeš mít povolenou jednu zbraň, pravděpodobně dýku. Všechny uchazečky se pak rozdělí po dvojících. Dva souboje za den, vítězka každého z nich postupuje dál. Nakonec zůstanou jen dvě...+vysvětlí ve zkratce a poslední věta mezi nimi zůstane viset jako vykřičník+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 20 bře 2016 14:53

Taky tě miluju. +svírá mu dlaněmi boky.+ Dva týdny +no to je trochu kratší doba na přípravu než doufala, zvlášť když deset dní z toho bude mimo...+ to je fajn, budu trénovat +slíbí mu a pak jí srdce poskoří, když slyší tu změnu.+ Dýka je dobrá, s noži to umím +vyzubí se a vypadá skoro jak Fredy Kruger.+ Takže budu mít možnost sledovat i ostatní při bojích a zjišťovat jejich slabiny... +skro už řekla její slabiny.+ Ne lásko, pleteš se. Nakonec zůstanu jenom já. +Ano, naprosto a neochvějně tomu věří, protože ostatní ani nepřipadá v úvahu. Vezme jeho tvář do dlaní a přinutí ho podívat se jí do očí.+ Já to zvládnu, věř mi. +Dá mu slib, který hodlá dodržet.+ Nedovolím, abys přišel o smečku. Jak se k tomu staví Will a Dave? +zajímá se a doufá, že to nejhorší už mají za sebou.+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 20 bře 2016 15:32

Jo, to budeš. +přikývne souhlasně, že bude moct sledovat ostatní souboje+ Jenom ty...+zopakuje po ní tiše a dívá se jí hluboko do očí, chce tomu věřit, chce aby to byla pravda a ne jen jejich zbožné přání+ Věřím ti...+vydechne a v tu chvíli ví, že ať už se stane cokoliv, rozhodně nedovolí nikomu, aby mu ji sebrali+ Ti jsou na naší straně. Will se mi předání smečky snaží rozmlouvat ještě usilovněji než ty. +ušklíbne se trochu, klesne na postel a stáhne si ji na klín+ Oba souhlasí s tím, že mám právo vybrat si svoji družku sám a ne o tom nechat rozhodovat někoho jinýho. +do očí mu vstoupí tvrdý a odhodlaný výraz+ Až tohle skončí, přepracuju všechny ty pošahaný, středověký zákony. +zavrčí a zní to jako přísaha+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 20 bře 2016 18:52

To říkám pořád, že mám Willa ráda, než odjedu, zajdu za ním a proberem strategii, souhlasíš? +Uvelebí se mu na klíně a opře si čelo o jeho.+ Zdá se, že máme před sebou další překážku +povzdechne si.+ Která má postavu jak modelka, čtyřky prsa a výstavní zadek... řekni, chce ti ji nacpat sem že? +hodí pohledem po jejich megaloži.+ Dobře zlato, to je moc dobře. +Podívá se na budík u postele.+ ty jo tři ráno, máme málo času... +A opět zalituje, že se upsala na tu výměnu.+ Víš co, pokud budeš moct postrádat Davea, tak nám to přidá nějaký ten čas navíc. +Ano je odhodlaná zase nasednout do toho vraku s vrtulí, jen aby s ním mohla být o chvilku dýl. Povalí ho na postel.+ Chci tě v sobě, hned teď. +Dívá se mu zhluboka do očí, potřebuje utišit všechen ten strach a obavy.+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 20 bře 2016 19:59

Souhlasím. +usměje se na ni+ Jo, už to tak vypadá. +přikývne truchlivě, ale pak se musí uchechtnout+ Čtyřky prsa se zbytečně moc přeceňujou. +ušklíbne se pobaveně+ Jo, chce. +nepopře to+ Ale má smůlu, tady je už obsazeno. +prohlásí s neochvějnou jistotou a zablýskne mu v očích+ Jo, budu ho moct postrádat...+dojde mu, že je ochotná znovu nastoupit do vrtulníku a když ho povalí na postel, stáhne si ji na sebe+ Jsi úžasná...+vydechne a v rekordním čase z ní strhá oblečení, následované svým. Zaútočí na její rty v naléhavém, divokém polibku a tiskne si ji k sobě, jakoby byla jediný pevný bod ve vesmíru+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 20 bře 2016 20:22

To si piš, že tady už je obsazeno +v očích se jí objeví ohýnky, rozhodnutá zamordovat každého, kdo by to chtěl změnit.+ Jsem do tebe blázen, to trochu posouvá hranice. +Zasténá jak rychle z ní strhá hadry co měla na cvičení. Divoce mu oplácí a touží po... + Gabrieli nebuď něžný +ukňourne prosícně, opravdu má teď chuť na trochu toho divokého, drsného, upoceného sexu, kdy si od ní vezme přesně to, co potřebuje a chce. Může cítit, že je na to víc než připravená, dychtící po tom, mít ho už v sobě. Pro sebe. Na sobě. Teď jsou jen oni dva.+
Syriana Spinnel
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Dům v Bucurešti