Ložnice

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Lestat

Re: Ložnice

Příspěvekod Gabriel » 21 bře 2016 19:36

+Probuzení do reality přišlo bohužel až příliš brzy; bušení na dveře se mu daří ignorovat, dokud mu ho Syr taktně neohlásí. Temně zavrčí, sedne si a rukou si projede vlasy. Ohlédne se ke dveřím a když jim Dave oznámí tu šťastnou novinu, potlačí touhu prorazit hlavou zeď+ Radši bych bral ten požár...+povzdechne si skoro toužebně a vyleze z postele; nahota mu rozhodně vrásky nedělá, lugaru, stejně jako ostatní dlaci rozhodně nemají běžné starosti smrtelníků s nějakým studem nebo rozpaky. Natáhne na sebe jen hedvábné boxerky+ Díky, Dave. +kývne mu a ten s chápavým úsměvem vymázne ze dveří+
Čekal bych, že amíci budou spát aspoň do poledne. +ušklíbne se, zatímco dojde k ní, přitiskne ji k sobě a dlouze, vášnivě ji políbí+ Mám nápad, vykašlem se na celou tuhle šarádu, utečeme do hor a budeme žít v jeskyni jako naši pravěcí předci. +zamručí jí do rtů a zhluboka vdechne její vůni+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 21 bře 2016 19:53

Nechci být protivná, ale počítala jsem s tím +zamrmle nakrknutě a dá vařit kafe, protože špatné ráno a ještě bez kafe, to by asi někdo mohl umřít.+ Hmmm zní to lákavě brouku, ale jsem zhýčkaná moderními vymoženostmi... vždyť ty bys bez té svojí bestie +myslí auto.+ byl taky smutný. +Vrátí mu polibek.+ A my přece neutíkáme, páč jsme drsný jako rašple. +přikývne. Bytelně cítí jak jim ubíhají drahocené minuty.+ Zdá se, že už s tebou ani neposnídám +narkčí obočí, jak se jí to vůbec nelíbí..+ Každý den budu odpočítávat minuty +slíbí mu a ví, že už každou chvilku bude muset odejít.+ Pošleš mi sem potom Davea, pojedu hned +rozhodne se, protože je jasné, že jim stejně nějaké další chvíle dneska už nedopřejou.+
Feels like I drown in your every word
And every breath that's in between
Somehow you got me where it really hurts
It's killing every part of me
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 21 bře 2016 20:26

Popravdě já chci být hrozně moc protivný následující dva týdny. Možná pak ještě rádi odtáhnou zpátky do země neomezených možností. +vrčí dál napruženě+ Hmm, možná máš pravdu. +souhlasí trochu neochotně s tím, že je možná vlk, ale pořád narozený ve dvacátém století:D zadívá se jí do očí+ Jo, to teda jsme. Na nás si nikdo nepřijde. A už vůbec ne nějaká mizerná politika. +ušklíbne se a v očích mu zablýskne; znovu ji políbí a pak ji neochotně pustí+ Jo, pošlu. +pak sevře rty+ Měl bych letět s tebou...+nelíbí se mu, že bude muset letět sama, když viděl, jak moc se bojí+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 21 bře 2016 20:30

To je ale skvělý strategický plán zlato! +a naprosto živě si to dokáže představit.+ Třeba se pak princezna rozhodne, že jednoho starého, použitého, věčně rozmrzelého a prošedivělého vlka nechce +dobírá si ho trochu a stoupne si na špičky, loupne mu pusu na tu zaťatou čelist.+ Věř mi, zrovna jsem v takovém rozpoložení, že nějaký vrtulník je jen poslední třešinkou na everestu mých strachů.+ A říkal jsi, že Dave je nejlepší pilot široko daleko... +hehe, koho teď uklidňuje?+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 21 bře 2016 21:16

Naprosto souhlasím, tohodle vlka zvládne jenom jedna malá, drzá zrzka. +přikývne vážně a když ho políbí na nos, bleskově ji uloví a přitiskne k sobě a pátravě se jí zadívá do očí; a opravdu, strachu tam najde opravdu minimum. Spíš je pořádně naštvaná; zvlní rty ve spokojeném a hrdém úsměvu+ To je moje holka...+zavrní a znovu ji dlouze políbí; pak ji zančně neochotně pustí, protože si uvědomuje, že pokud se nejbližší čtvrthodině neobjeví dole, hrozí bezprostřední nebezpečí, že si pro něj přijde americká kandidátka na družku osobně. Jenom ta představa mu stačí, aby musel potlačit zavrčení+ To jsem říkal a taky to je pravda. +přikývne a vezme si ze skříně čisté oblečení+ Má odslouženo víc než rok v Afghánistánu jako bojový pilot. +dodá ještě a zmizí v koupelně; je sice pravda, že z něj Syr všichni ucítí i když se osprchuje, ale proč jim mávat rudým hadrem před očima víc, než je nutné. I tak to budou dva týdny v pekle; během pěti minut je venku, oblékne se a přitáhne ji k sobě+ Miluju tě. Mysli na to, ano? +zavrčí sevřeným hlasem, prosyceným emocemi a duhovky mu přelije žlutá+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 21 bře 2016 21:31

To si piš, ta má na to totiž patent +nechá se ulovit se zasmáním. Je hezké, že se dokážou špičkovat a smát navzdory situaci. Kdyby došla, tak by ji Syr vynesla v zubech asi:D+ Každou minutu broukou, neboj, vrátím se ti nepoškozená +slíbí mu a je o tom přesvědčená hahaha.+ Nakopej jim prdel +vyprovodí ho ze dveří, kde mu ještě věnuje dlouhatánský polibek, takový, co mu po něm zůstanou opouchlé rty. Jo. Udělala to schválně. Je prostě mrcha.+ Miluji tě. +Pak zapadne, konečně si zapálí aby se uklidnila, a sbalí si těch pár nejnutnějších věcí a čeká na Davea.+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 21 bře 2016 23:24

A víc než zasloužený. +pousměje se+ To doufám, jinak si najdu každýho, kdo ti zkřivý jediný vlásek na hlavě a utopím je v jejich krvi. +slíbí temně a v očích mu zablýskne+ Mám to v plánu. +ušklíbne se jedním koutkem a opětuje její polibek, jakoby si chtěl vrýt do paměti každou vteřinu z něj; pak se ještě ohlédne a rychle vyjde z místnosti.+

+za chvíli pak přijde Dave, krátce zaklepe na dveře a zavolá na ni+ Jsem připravený, Syr. +a čeká venku přede dveřmi, aby ji doprovodil k vrtulníku+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 21 bře 2016 23:31

+jů, jaká krásná výhružka, tu si musí zapamatovat a použít proti Jadeovi, hihi+

+Otevře dveře a zadívá se na něj+. Jestli se zřítíme, přísahám že si z tebe udělám předložku před krbem. +Prohlásí temně a pak se uculí, jak to umí jenom ona.+ Tak pojďme, stejně už to horší být nemůže. Hele můžu sedět vedle tebe ve předu? +napadne ji taková teorie, že když třeba uvidí před sebe, přes sklo, tak si nebude připadat jak v ocelové rakvi. Dojdou k autu, přijedou k vrtulníku a šup rup, letí vstříc Dublinu. Tak jo. Je to stejně pekelné jako prvně a tak ani nemá chuť probírat s ním nastálou situaci v Bucurešti. A o pár desítek minut později přistanou na tom věžáku.+ Díky Dave... +řekne mu, když ji vyprostí z pásů.+ Dej pozor na svého Alfu +neřekne prosím. Jen se na něj dívá a doufá, že zrovna on je na jeho straně.+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Smečka » 22 bře 2016 00:09

(heh, ani nevím, odkud to mám :D možná je to i made of me :D)

+vesele se na ni zazubí+ V tom případě bych byl docela jistě první vlk, který by umřel dvakrát. +zamrká na ni a zamíří k vrtulníku+ Jasně, že můžeš. +přikývne a pomůže jí připoutat se do sedačky; vidí ale že jí to stejně nedělá moc dobře, tak se snaží ze všech sil, aby to házelo úplně minimálně a nakonec je bezpečně posadí na střechu domu, odkud odlétali.+ Na to se můžeš spolehnout. +dívá se jí vážně do očí a pak se trochu pousměje+ Něco vymyslíme, neboj. +stiskne jí krátce ruku, jakoby ji chtěl ujistit, že jeho loajalita patří i jí. Pak vyskočí zpátky do kabiny, připoutá se, nasadí si zrcadlový brýle a blýskne po ní úsměvem; zvedne vrtulník ze země, udělá prudkou otočku na rozloučenou a zamíří zpátky na východ+
Smečka

Příspěvekod Syriana Spinnel » 22 bře 2016 10:02

hehe, ne kocoure, v tom případě bys byl velmi mrtvý vlk, věř mi. +Vysvětlí mi tu ještě než odletí.+ Dobře, věřím ti +přikývne vážně.+ Děkuji ti +stiskne mu také ruku pevným stiskem. A Opravdu je mu vděčná, i a tu podporu. Pak se musí začít smát.+ Vypadáš jak Tom Cruis v Top Gunu +zubí se a ještě když odlétá, tak se za ním dívá, vlasy jí povlávají kolem hlavy. Sejde dolů před mrakodrap a stopne si tágo do hotelu, kde ji čeká nový manžel.+
Syriana Spinnel
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Dům v Bucurešti