od Rebecca Altamirano » 10 lis 2018 23:11
Jo, řežba to nepochybně bude. +přikývne souhlasně, ale neznepokojeně. To jí starosti nedělá, nepochybuje o schopnostech nikoho z nich a ani nikoho z jeho týmu. Pak poslouchá Syr a nediví se, že jí tohle dělá starosti, vzhledem k jejím zážitkům. Sama z toho nijak zvlášť obavu nemá. Ví, že kdyby to bylo nutné, dokázala by se zaštítit dostatečně rychle, aby nepřišla ani o kapku magie. Sice by to poměrně dost bolelo a to je všechny, ale nepochybuje, že v případě nutnosti by to udělal každý z nich. Pozoruje Jadea, když popisuje rituál a nemůže popřít, ani kdyby chtěla, že tahle část jeho osobnosti ji fascinuje, ale částečně možná i trochu děsí. Nemůže říct, že ho zná, to rozhodně ne, nejspíš ho dokonale nezná nikdo. Ale je si poměrně jistá tím, že je jedním z nejmocnějších kouzelníků, jaké potkala. Takže v metafyzických záležitostech nemá nejmenší důvod pochybovat.+ To rozhodně nemám v plánu. +zavrtí hlavou, když zmíní, že by na dýku rozhodně neměla sahat. A udělalo to takový dojem, že si dokonce odpustí i komentář k poznámce o bolesti. Nicméně kyselý úšklebek mu věnuje i tak:D+ Je jedno, jestli je nebo není bůh. +řekne pak a koukne na Syr a pak na Jadea+ Všechno jde zabít. U něčeho to jen dá trochu víc zabrat. +ušklíbne se+ Chci tím říct, že Akasha a Enkil, úplně první upíři mojí linie, byli ještě starší a mocnější. A oba jsou mrtví. +prohlásí suše+ Pravda, Enkila zabila sama Akasha, ale...+pokrčí rameny, jakože to je detail+ Akashu vycucli dosucha její neposlušný potomci. Ale to provést nemůžu, protože jsem na to sama. A nechce se mi puknout přežráním. +ušklíbne se a těžko říct, jestli to myslí vážně, nebo jen trochu přehání:D+ Nicméně obecně se mi celkem osvědčilo sekání hlav...? +koukne z jednoho na druhýho, zvědavá na reakce+ Jasně, je to naprosto nudný, neoriginální a tak vůbec, ale...+zase to lehké, elegantní pokrčení ramen+ ...nikdy to neselhalo. Je fuk, jak je co mocný. Bez hlavy i sebemocnější příšera obvykle už nevztane. +cukne trochu koutky+ Tedy pokud to není Hydra, ale jsem si dost jistá, že to Seth opravdu není. +uculí se té představě trochu+ A mám ještě jednu poznámku. Nepochybuju o nikom z tvého týmu...+podívá se na Jadea vážně, bez jakýchkoli obvyklých ostnů a sarkasmu nebo ironie+ ...ale pravdou je, že dva z nich mi dělají trochu starosti v případě, že by se dostali k Sethovi příliš blízko. Jsem si jistá, že víš, koho myslím. +podívá se na něj významně+ Mitchova slabina je jeho vztek a nenávist. Nicméně věřím, že to prostě dokáže ovládnout. Ale Dean...+odmlčí se a kousne se do rtu+ ...je zranitelnější, protože pro něj to je osobní. A jestli Seth něco opravdu umí, tak použít proti každému jeho slabá místa. Jestli se Seth dozví, jak moc osobní to je pro Deana...+nechá větu viset ve vzduchu a zadívá se mu do očí. Neříká mu, co s tím má dělat ani nic podobnýho. Jen považovala za nezbytný mu tohle říct+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it