Obývák

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Lestat

Re: Obývák

Příspěvekod Victoria » 13 led 2019 18:46

Jo, ale stejně si myslím, že je hustý, že si nikdo nevšiml sílícího obscura uprostřed města. +pokrčí rameny+ Payne se tohle nestane, protože i když jí nevyjde vztah, má kam jít. +usměje se+ A někoho, komu na ní záleží. A kdo si pro ni přijde, kdyby šlo do tuhýho. Nejenom tebe, je tu celej zástup lidí, který by se o ni postarali. +uculí se na ni, že to je přece jasný+ Jo, bavila jsem se o tom s ní. +přikývne+ V tomhle jsme prostě jiný, a nejspíš je to tak dobře. +zasměje se trochu+ Jo... tenkrát byl on celej můj svět, celá moje existence se točila kolem něho. To není dobře ani v normálním vztahu, natož když chodíš s mafia bossem. +ušklíbne se vesele+ Měla jsem dojem, že bez něj by to lepší nebylo, že nezažiju nic tak intenzivního. Že láska musí bolet, jinak to není opravdcký. +zakoulí očima pobaveně+ Nechtěla jsem od něj pryč, chtěla jsem, aby se pro mě změnil, což je docela klasická chyba, no. +zazubí se, už to dokáže brát s nadhledem+ Dííík, tohle mi chybělo. +napije se a vychutnává si každej doušek+ třičtvrtě roku na suchu. +uculí se na ni+ Promiň, já vím, že do toho nic není. +usměje se omluvně+ Je mi jasný, že se o sebe dokážeš postarat, ale mám o tebe strach no. +uculí se+ prostě... vím, jak je těžký vedle něj zapomenout na některý věci, co... +pokrčí rameny+ A možná o tom teď víc přemejšlím, čtu teď dost knih o dětký psychologii a zjišťuju, jak strašně moc nás naši rodiče posrali. +zazubí se+ Štěstí pro každýho nemusí vypadat takhle. +usměje se+ To má každej jinak, a jestli jseš spokojená, tak ti to přeju. Když budeš potřebovat vypadnout mezi lidi, stav se, u nás to úplně žije. +zazubí se na ni+ jo tak to jooo. +směje se+

+Sophie z toho má trochu zelektrizovaný vlasy a vypadá extra rozkošně, a Dean jim zatím zabere místa, sophie přilepí nos na vitrínu a vybere si čokoládovej dort, načež si všimne psa na ulici+ jů haf. +zavýskne, a vyrazí ven na ulici, úplně bez jakýhokoliv ohledu, Dean vytřeští oči a vystartuje ji odchytit+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 13 led 2019 21:23

To rozhodně. +přikývne souhlasně+ Jo, to je pravda. A díky bohům za to. +pousměje se a je ráda, že jí tohle občas někdo připomene:D+ No jo, ale myslím, že tuhle chybu udělá aspoň jednou každá ženská. A chlapi ji dělaj pořád. +že se snažej druhýho změnit. Pokrčí lehce rameny a uculí se+ To ti věřím. Já bych bez chlastu umřela. I když ho piju jen tak ze zvyku, opít se nemůžu. +povzdechne si smutně, ale v očích jí pobaveně zablýskne+ Mě to nevadí. +zavrtí se smíchem hlavou+ A je hezký vědět, že má o mě taky někdo strach. +zamrká na ni vesele+ To je jasný, že o tom přemýšlíš, když jsi sama rodič. Nechceš dělat stejný chyby. +usměje se chápavě+ A jsem si jistá, že je ani dělat nebudeš. +prohlásí s jistotou a mrkne na ni+ Já vím, že ne. +pousměje se+ Momentálně ale nemám ani chuť to znovu zkoušet. +pokrčí rameny a napije se+ Tak jo, díky. Třeba toho někdy využiju. +zasměje se+ Vy se taky můžete kdykoliv zastavit. Teda radši předem napište, abych tady byla. Jestli teď budu pendlovat mezi Bradavicema, Bucureští a bůhví kde ještě...+protočí oči a zasměje se+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Payne » 13 led 2019 21:28

+zrovna platí u pokladny a tak pustí Sophi ruku. Bleskově se otočí, ale naštěstí Dean zareagoval hned. Vezme talířky a odnese jim to na stůl a dřepne si k Sophi+ Tohle nesmíš, Sophie. +poví jí tiše, ale přísně+ Určitě ti i mamka říkala, že nesmíš nikam utíkat sama, že jo? +podívá se na ni vážně+ Ani nám nesmíš utíkat, dobře? Slib mi, že už to neuděláš. +nakloní hlavu na stranu a trochu se usměje+
I'm not a victim. I'm a survivor.
Payne

Příspěvekod Victoria » 13 led 2019 22:11

Jasně že jo. +mrkne na ni vesele+ Jo, záleží pak na následkách. +zazubí se+ Jo, měla sem takový romantický představy, že kvůli mě roztaje, že má pod tím gangsta exteriérem zlatý srdce, který ukáže jenom mně... +rozesměje se+ Na druhou stranu jsem se naučila, že každej může dát jen tolik kolik má, a že každej miluje trochu jiným způsobem. +pousměje se+ Jako vůbec? Ani tím Amonovým sajrajtem? Tyjo... to je ale blbý. Já se potřebuju jednou začas vyresetovat. +uculí se+ tak jo. ale kdyby ti to vadilo, tak mi to řekni. +uculí se+ Náhodou si myslím, že o tebe má strach víc lidí, než bys tušila. Ty se tváříš jako děsnej samotář, ale spoustě lidí na tobě záleží, abys věděla. +přimhouří oči pobaveně+ jo, ale zároveň mi taky dochází, jaký chyby dělali moji rodiče, a tak. Že vlastně za spoustu věcí, který nám dneska dělaj problém, vlastně můžou jejich chyby. U mě, u Byrona, u tebe, nakonec i u toho Jadea. +zašklebí se+ Jasně že jo, nehodlám riskovat že tu zrovna budeš mít nahatou párty. +zazubí se+

+Dean malou odchytne až na ulici a přehodí si ji přes rameno jako pytel brambor, a Sophie se směje jako blázen+ Mám tady jednu zlobivou princeznu. +pousměje se, a složí ji vedle Payne na židli+ Nejdu sama, Dín tak de. +zazubí se na ni Sophie vychytrale, ale pak trochu znejistí, jak na ni Payne přísně kouká+ No na silnici nesmim. +přikývne a trochu se kroutí, protože ví, že to neměla, a teď se trochu stydí a neví co s tím, tak si žmoulá lem od svetru+ tak jo. +přikývne nakonec+ cu teď dolt, už mi na mě nežíkej. +ukončí výchovnej moment a popadne vidličku+ Jseš v tom dobrá. +uculí se na ni Dean+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 14 led 2019 23:03

No jo, tím jsme si asi prošli všichni. +zasměje se a protočí oči+ No, tím jsem se mohla jen lehce přiopít, ale musela jsem toho vypít fakt hodně najednou. A myslím, že po tom upgradu už ani to fungovat nebude. +pokrčí rezignovaně rameny+ Co nadělám, všechno má svý klady i zápory. +zasměje se+ Musím hledat jiný způsoby. +zašklebí se+ No jo, máš asi pravdu. +pousměje se tak měkkce+ Ono je trochu zvláštní, zvyknout si na to. Na přátele. Když jsi před tím celý život, a to u mě znamená opravdu hodně dlouhou dobu +ušklíbne se+ byla opravdu sama. Deset, patnáct let je pro mě kapka v moři. +pokrčí lehce rameny, tohle je těžký vysvětlit a není si jistá, že se jí to úplně povedlo+ To je asi fakt, i když si myslím, že zrovna já nemám moc nárok si stěžovat. +uculí se+ Jasně, otec byl kretén, ale v té době a společenský vrstvě byl v normě. +ušklíbne se+ S mámou jsem měla skvělý vztah, stejně tak se sourozenci. +pousměje se trochu+ Kdybych byla hodná a poslušná dcera....+pokrčí lehce rameny+ docela určitě se tu spolu teď nebavíme. +uculí se na ni; na chvilku se odmlčí a pak na ni koukne zpod řas, trochu jakoby se odhodlávala+ Hmm...je to trochu...blbý, ale...zvědavost je svině. +uculí se trochu+ Víš něco o...jeho rodičích? +koukne na ni poočku a je jasný, koho nejspíš myslí+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Payne » 14 led 2019 23:13

Nejen na silnici. Sama nesmíš nikam, protože silnice je tady všude. +ještě chvilku na ni přísně kouká, ale když vidí, že ji to možná opravdu trochu mrzí, pousměje se a nechá to být.+ Dobře, tak papej. Kdybys chtěla pomoct, tak řekni, nakrájím ho, jo? +schválně jí teď nechá, aby jedla sama a připadala si zase velká a samostatná+ Díky. +koukne na Deana a trochu rozpačitě se usměje+ Léta praxe...+pokrčí lehce rameny, upije ze svýho latté a olízne si pěnu z horního rtu+
Payne

Příspěvekod Victoria » 14 led 2019 23:40

Tyjo, to je... naprd. +uculí se+ A takový ty ostatní věci? +naznačí brko a šňupnutí+ Asi jo, ale myslím, že by mi ten pocit chyběl. +zazubí se+ Což vlastně zní docela alkoholicky. +připustí sebekriticky+ No... to si vůbec neumím představit. V tom případě je asi celkem s podivem, že si pořád dovoluješ k někomu přilnout. +pousměje se+ Vlastně se docela hodně intenzivně snažím nemyslet na to, že kouzelníci mají o dost delší průměrnou dobu dožití, než nekouzelníci. +sklopí oči ke svojí skleničce+ Jo, já to chápu. S mým otcem to bylo podobně. Kdybych někde nahlásila, že nás bije, maximálně by ho informovali, že zjevně ne dost. +ušklíbne se trochu+ No, a to by byla škoda. +zasměje se, zvedne skleničku, jakože jí připíjí, a dožahne svoje pití+ To teda je. +odtuší pobaveně, a přikývne, protože to chápe+ No, vím, že jeho táta byl mudla. +řekne a podvědomě ztiší hlas, jako kdyby je snad někde mohl slyšet+ A magii fakt moc nemusel. Myslím, že někdy v tý době to muselo začít s jeho sestrou. +pokrčí rameny+ A vím že měl svoji vlastní verzi poloilegálního mafiánskýho podniku. Jablka holt nepadaj daleko od stromu. +zašklebí se vesele+ A když ho někdo oddělal, museli zmizet ze scény. Proto Jade nikdy nechodil do školy. +vykulí oči trochu spiklenecky+ O mámě se mnou mluvil jenom jednou. +pokrčí rameny+ Ale z toho mála, co vím... no, mám pocit, že jeho fakt nenáviděl, ale jí hrozně moc pohrdal. Ale to je jenom pocit. +pousměje se+

nene tady je stůl. +zazubí se na ni sophie, protože je malý pako, a vždycky musí mít poslední slovo, vezme si vidličku a během chvilky upatlá sebe, stůl i payne, ale je u toho ohromně spokojená+ ňam ňam. +uculí se celá od čokolády+ No jo. +přikývne Dean, a zase si připomene, že vlastně před ním měla celej život, o kterým on moc neví+ Můžem si ji brát na hlídání častějc, jestli chceš. +usměje se na ni. Líbí se mu, jak se usmívá, když se Sophií mluví. Jak vypadá spokojená+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 15 led 2019 21:47

Jo, drogy fungujou. +přikývne+ To mám vyzkoušený, ale bohužel ne dobrovolně. +ušklíbne se+ Obecně fungujou sedativa, drogy, samozřejmě čím silnější, tím delší účinek, ale přesto je moje tělo vyloučí hodně rychle. Takže pokud by mě chtěl někdo zdrogovat a unýst...musí takhle. +ušklíbne se ironicky+ Ale přibližně každých šest hodin dát další dávku. Jinak...+pokrčí rameny a je celkem jasný, co by se stalo každýmu, kdo by něco takovýho zkusil:D+ V každým případdě nic brát nehodlám, protože nikdo nechceme, abych ztratila kontrolu...+dodá s úšklebkem, ale zrovna tohle myslí úplně vážně+ Jo, tohle je těžký. +přikývne a podívá se na ni+ Ale i u obyčejných lidí se dá předpokládat, že jeden nejspíš umře dřív, než druhý. +pokrčí rameny+ S tím se nic moc dělat nedá...zvlášť když Kámen mudrců je ze hry. +zasměje se+ Koukám, že naši fotrové by si asi docela rozuměli. +ušklíbne se kysele+ Což je vlastně dost smutná vizitka kouzelnický společnosti obecně. Naše narození dělí bezmála stoosmdesát let, ale rodinný problémy máme skoro totožný. +potřese hlavou, je to vážně docela smutný+ Jo, to by teda byla. +zasměje se pak a přiťukne si s ní a pak ji zamyšleně poslouchá.+ To mě asi ani nepřekvapuje. +pousměje se na to, že jablko nepadlo daleko+ A to ostatní...jsem asi trochu tušila. +přivře zamyšleně oči a v duchu na chvíli uvidí malýho kloučka s velkýma modrýma očima a pak puberťáka, jen nepatrně mladšího než je Dean, jak se snaží pomoct svojí sestře...a radši od sebe tuhle představu honem odežene:D+ No...a když už tě tady takhle zpovídám...+uculí se na ni a trochu se napije+ ...všimla jsem si toho tetování...+nakloní lehce hlavu na stranu a zvědavě se na ni zadívá+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Payne » 15 led 2019 21:57

+zavrtí nad tou její pohotovou dedukcí s úsměvem hlavou. Trochu ji pak otře ubrouskem, ale stejně budou muset na toalety, aby ji umyla. A sebe taky, aspoň trochu.+ Líbilo by se mi to, ale nebudeme mít moc času. +zavrtí hlavou, ale usměje se na něj+ Kromě toho nechci, aby si ji se mnou někdo spojil. +řekne po chvíli nahlas něco, co už jí nějakou dobu dělá trochu těžkou hlavu+ Teď to zatím nevadí, ještě jsem v žádný ostrý akci nebyla, ale dá se předpokládat, že můžu někomu šlápnout na kuří oko...+pokrčí rameny a skloní se k Sophi, aby jí přidržela skleničku s džusem; nic víc k tomu neřekne, ale je si jistá, že pochopí, kam tím míří+
Payne

Příspěvekod Victoria » 15 led 2019 22:36

No... to bys mi asi radši neměla říkat. +vykulí trochu oči+ radši nikomu. +zasměje se+ Já jsem asi nemyslela jako jak se úplně oddělat, prostě si navodit takovej ten... stav. +zavlní prstama a obočím+ Fajn stav. trochu mimo stav. +zazubí se+ Jo, ale... třeba o pět let, ne o padesát. +pousměje se trochu staženě, a zase na to velice intenzivně nemyslí :D+ vůbec nechápu, jak tohle zvládáš. žít s touhletou vidinou. Nedejbože se do někoho smrtelnýho zamilovat. +zavrtí hlavou, a pak si uvědomí, že Payne je vlastně taky smrtelná, koukne na Zoe a představí si, že... no a radši si zase doleje+ Jo, je to vlastně úplně marný. +souhlasí+ Ale mám dojem, že naše generace už ten svět magie přece jen trochu modernizuje. +pousměje se+ Všichni kouzelníci kolem mě mají mobily, a Sophii už se nikdo nebude snažit výhodně provdat. +usměje se+ Jo. +přikývne, trochu zamyšleně na ni koukne a olízne si tequilu z koutku+ Vlastně mám tak trochu pocit že doopravdy rád měl v životu asi jen ji. +ušklíbne se trochu sebekriticky+ Přijít o někoho blízkýho v tomhle věku je blbý, ale říká se, že dvojčata to vnímají obzvlášť intenzivně. A jejich magie bývá propojená. +koukne na dno svojí skleničky a je jí z tý představy trochu úzko+ On říkal, že ji vlastně od malička magicky vyrovnával, ale až o dost pozdějc mi došlo, že tím vlastně myslel... že to všechno cítil. Když z ní pak byl obscurus, když... trpěla. +zamumlá+ Tím spíš, jestli jeho rodiče byli tak k ničemu, a pak zaklepali bačkorama. Tyler mi jednou řek... že jeho otec byl ženatej. Jenže ne s jeho mámou. +ušklíbne se trochu a pokrčí rameny+ Jo, všimla? +musí se trochu uculit, a rozhodne se nepředstavovat si, při jaký to muselo bejt příležitosti, někde přece jen musí nakreslit čáru do písku :D+ Furt je v pohybu. +pousměje se+ I když spí, je to... divný. A trochu fascinující. Prej je napojený na jeho emoce, ale většinou se schovávalo. +zamyslí se a oči se jí trochu rozostří, jak se ponoří do vzpomínek+ Myslím, že úplně v klidu, jako slovo, jsem ho viděla jen asi třikrát. +zamračí se trochu+

Jo... asi ne. +pousměje se+ Ale je to hezký. Takový... normální. +pokrčí Dean rameny a trochu se uculí+ Sophie mi dost přípomíná Meg v tomhle věku. +poznamená. Bena vlastně ani ne, protože Bena v tomhle věku... už vlastně nezažil+ Mám pro tebe ještě jeden dárek k Vánocům, chtěl jsem ti ho dát osobně, ale... +pokrčí rameny, sama ví, proč na to nedošlo+ Payne, a jseš si jistá, že... +chceš dělat něco, co ohrožuje lidi okolo, chce říct, ale nedořekne to, nechce ji naštvat+ Proto už se nevídáš s Andy? +zeptá se místo toho. Původně si myslel, že se přestaly vídat kvůli přirozený změně zájmu. Ono když jedna z nich řeší, kdo ji políbil u skříněk, a ta druhá koho večer oddělá... ale teď mu pomalu dochází i zbytek+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Byt Beccy v Dublinu