Obývák

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Lestat

Re: Obývák

Příspěvekod Victoria » 09 úno 2019 23:41

ne, to ani nechci. +zavrtí hlavou+ mám spíš trochu potřebu obhajovat sebe. +pousměje se provinile+ Říkám si, co si asi musíš myslet o mně, když jsem tak dlouho dovolila... +pokrčí rameny a trochu se zašklebí+ jediný co mi trochu chybí je ta komunita. líbilo se mi, jak jsou semknutí, s některýma lidma jsem se docela kamarádila. +pousměje se+ Má, že jo? +uculí se+ to jsem ráda, že to není jen můj pocit. Zkoušeli jsme jednoduchý věc, jako vyčarovat bubliny a tak... docela jí to jde. Ale každá máma si myslí, že její dítě je naprostej génius, že jo. +zasměje se+ Jo? +koukne na ni sophie a pokýve+ no jo, on sou miláckové. já budu taky mít domecek, az budu veiká. +oznámí jim a vicky se culí+ tak s tím ještě nespěchej, jo? ještě můžeš chvilku bydlet s náma. +zazubí se na ni a rozcuchá jí vlasy+ snad jo, chceme ji dát s byronem do magický školky, třeba na dvě odpoledne v týdnu, aby si zvykla mezi dětma. +přikývne+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 10 úno 2019 00:13

No dobře, tak ani sebe nemusíš obhajovat. +zasměje se+ Hele každej jsme dělaly kraviny, kvůli chlapům obzvlášť. +pokrčí rameny+ Láska dokáže být hrozná svině, co si budem povídat. +ušklíbne se+ Jo, to ti věřím. I na mě to tehdy udělalo dojem, i když ne tím úplně dobrým způsobem. +přizná se smíchem+ Tak teď už to máš potvrzený z dalšího zdroje. +že má geniální dítě+ To je asi dobrej nápad a aspoň se i trochu otrká. I když teda ne že by zrovna tohle potřebovala. +zasměje se+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 10 úno 2019 00:26

no jo, já vím, že nemusím. +usměje se+ jen je těžký se podle toho fakt chovat. +uculí se+ myslím že až sophii bude šestnáct a víc, prostě ji k sobě přivážu, nejmíň tak do třiceti. A byron už se na to chystá teďka. +zazubí se+ Jo, chápu že pro tebe to má asi trochu jiný konotace. +ušklíbne se+ Zajímalo by mě kolik z nich už zaklepalo bačkorama. +povzdychne si+ jo, ona se lidí fakt nebojí. +uculí se+ ale naučí se fungovat v kolektivu, a hrát si s dětma. Moc jich kolem sebe ve svým věku nemá, na tvrzi jdou všichni o dost starší, a naši kamarádi moc dětí nemají. bude to pro ni dobrý, ale určitě to ořvu. +protočí vesele oči+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 10 úno 2019 01:38

To úplně chápu. +protočí oči+ Musela jsem překonat podobnej blok, což jsem tak docela nečekala. Ale díky všem bohům za Deana. Myslím, že si to sám moc neuvědomuje, ale dostala se z toho všeho tak rychle hlavně díky němu. +podívá se na ni a pousměje se.+ No jo, to jsme viděli všichni, jak se nebojí. +cukne koutky+ Tak někdo by při tom předávání ve školce brečet měl a myslím, že když to bude rodič, je to ta lepší varianta. +zasměje se+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 10 úno 2019 03:18

Rodičování je dřina. +zakoulí očima vesele+ Jo... asi jo. Dean je dobrej kluk. +usměje se+ Ale vypadá už úplně jinak, tak nějak chlapácky. +zazubí se+ Každopádně musí bejt fajn vědět, že je tvý děcko s někým, komu na něm fakt záleží. +přikývne souhlasně+ jo, trochu mě to děsí. +přikývne pobaveně+ klidně by mi odešla za ruku s Jadem, ježiši. +zakryje si obličej rukama, ale teď už jí to přijde spíš vtipný+ to je asi fakt hele. +uculí se+ pokusím se to tak brát. Momentálně mám před sebou spíš úkol zarazit sourozeneckou rivalitu hned v zárodku. +pousměje se a pohladí usínající Zoe+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 10 úno 2019 21:06

To je. +přikývne a pousměje se+ Jo, změnil se. Vidím to i já a to ho znám nějaký tři roky. Děti holt hrozně stárnou. +zasměje se+ Jo, musím přiznat, že to mě dost uklidňuje. +přizná a s pokrčí s úsměvem rameny+ No jo, to bude asi docela těžký. Jsem ráda, že aspoň toho jsem byla ušetřena. +koukne na Sophi a vrtící se Zoe a usměje se+ Ale myslím, že budou skvělá dvojka. A budou zkoušet vaše nervy. +dodá se smíchem+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 10 úno 2019 22:36

tyjo ani mi to neříkej, mně přijde, že mi roste před očima. +uculí se+ děláme jí takový zářezy na futra, a už je jich tam tolik! a Zoe jsou tři měsíce a už má třetí velikost oblečení. +zavrtí hlavou zděšeně+ Jo, trefila jsi mateřskej jackpot. +zasměje se+ Jo, to časem budou. ale nedělám si iluze, že se nebudou v jednom kuse hádat. +usměje se a koukne na hodinky+ ale my už bysme měly vypadnout, otravujeme tu celý odpoledne. +vykulí oči+ A koupím ti novej hrnek. +slíbí pobaveně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 11 úno 2019 18:17

No u těch prcků to je obzvlášť poznat. +zasměje se+ To je jasný, ale to k tomu patří. Já se se sourozencema taky hádala, ale měla jsem je ráda. +pousměje se+ Mě to nevadí, jsem ráda, že jsem vás zas viděla. A Zoe samozřejmě taky. +usměje se+ Prosím tě, na to se vykašli. +mávne rukou+ Kdybych to mohla vidět ještě jednou, poskytnu klidně úplně všechnny, co tady mám. +zamrká na ni vesele+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 12 úno 2019 01:46

Jo, na jednu stranu se těším na všechny ty nový věci, co přijdou, ale na druhous tranu bych nejradši zmrazila čas a udržela je takhle malý, aby se mi vešly do náruče a mohla jsem je zachránit před vším. +pousměje se+ no tak jsme rádi, že jsme tě pobavili. +zasměje se+ Sophi, pojď si oblíct ponožky, půjdeme domů. +zavolá na malou, a zatím položí Zoe na gauč, aby mohla Sophii oblíct+ Klidně se někdy stav zase u nás. +usměje se+ sice jsou tam všude hračky a bordel, ale rádi tě uvidíme. +uculí se na ni, zapne Sophii bundičku, a strčí si Zoe do nosítka+ Bože, vícenásobný mateřství by měl bejt olympijskej sport. +zamumlá udýchaně, když skončí, a konečně ji může jít obejmout na rozloučenou+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 12 úno 2019 23:04

To ti věřím, spoustu věcí by to usnadnilo. Ale zas na druhou stranu si představ, že je máš na krku ještě v padesáti. +zašklebí se na ni pobaveně+ No já jsem taky ráda, stálo to za to. +uculí se vesele a zatímco loví Sophi po bytě a oblíká ji, aspoň pohlídá Zoe a trochu ji šimrá na bříšku a tiše na ni brouká a usmívá se+ Myslím, že bordel i hračky v pohodě přežiju. +zasměje se+ No kdyby byl, myslím, že máš slušnou šanci na medaili. +zazubí se na ni a objeme ji taky+ Tak se mějte holky a dávejte na sebe pozor. +obejme i svoji kmotřenku a Zoe pohladí po hlavičce a usměje se na Vicky+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member