Moderátoři: Rebecca Altamirano, Lestat
Vishous píše:To bys mi teda nemohla poslat zpátky, jsou tvoje podle práva s tak to i zůstane. Ani to nezkoušej . +věnuje ní jeden z těch svých extra tvrďáckých pohledů a jestli to i přesto udělá, tak jí je stejně pošle zpět a zamrazí možnost aby si ty prachy přepinkávaly jak pingpongový balónek. Však ona najde časem způsob jak je dobře využít.+
No Polda trochu vypadal, že ho budem křísit. + ušklíbne se.+ ale vyřídím. Mějte se, mládeži. +vyjde za B. Ven a dá jí ruku kolem krku a ramene+ To šlo celkem dobře ne? Payne vypadá spokojeně. +Říká jí jak jdou ze schodů.+ Řekneš mi někdy, co se stalo mladému? +Jo, prohlédl si ho docela důkladně, ale do hlavinky neleź. To není slušný a Vishous je ztělesněním slušnosti. Je přece upír.
No Gigolo, myslím, že bych si vydělal, +vypadá sám se sebou děsně spokojeně.+
Jasně, jseš člen týmu, +přikývne vážně.+ Takže potřebuješ parťáka. A já náhodou vím, kdo to bude. Myslím, že si budete rozumět. Sice není taková střela jako tvoje zrzavá kámoška, ale když zvládneš pracovat v tandemu s ní, +která nemá uplně moc disciplíny a je jak neřízená dělová koule - tohle nahlas neřekne ale je mu to vidět na očích+ Podívej se na mobil, myslím, že tam budeš mít zprávu o tom, kde se s JM máte setkat. Já dneska ještě do terénu nejdu +Skoro mu orasklo pár zubů, jak jimi skřípá o sebe.+
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník