Moderátoři: Rebecca Altamirano, Lestat
Jade píše:+poslouchá Paynino vysvětlení, a koutek mu přitom hladce klouže vzhůru+ Asi tě to překvapí, ale existuje i kouzelnická policie. +poznamená ironicky+ Taková, která rozpozná magickej oheň, a docela určitě nepřehlídne ohořelý mrtvoly. Taková, která dokáže docela efektivně identifikovat hůlku, z níž vyšlo zaklínadlo. +nakloní hlavu na stranu, a tím to momentálně považuje za vyřízený. Přemístí se na chodbu před byt, sousedi musí být fakt úplní ignoranti , a jen se ušklíbne, když od něj tak odskočí+ Já tě neukousnu... +protáhne pobaveně, opře se o zeď a v klidu sleduje její dilema ohledně odemykání. Nic neřekne, jen lehce pozvedne obočí, ve stylu mám zkusit odemknout sám?+ Nevadí. Počkáme. +podotkne sladce, vejde dovnitř, a pokračuje do obýváku. Už tu byl, a objevovat jiný prostory nehodlá; rovnou si přivolá láhev whisky z baru, nalije si na dva prsty a usadí se v křesle. Pak vytáhne telefon, najde Beccy číslo a napíše krátkou zprávu: Pubertální časovaná bomba, round two. Tvůj byt. a víc nedodá, když bude trochu vystreslá, aspoň se objeví rychlejc. Spokojeně telefon zastrčí, zapálí si cigaretu a pozoruje ty dva a jejich vztahovou krizi+
Rebecca Altamirano píše:Tys nikdy neměl rande? +trochu ji to překvapí a donutí zapřemýšlet nad tím, jak jeho vztahy a známosti asi doteď vypadaly a probíhaly.+ Nevadí, to se hned naučíš. +uculí se pobaveně; tiše pod jeho doteky přede, zároveň si ale uvědomuje ještě ne zcela zahojená záda a tak si jen úplně maličko oddechne, když jsou vyrušeni:D+ To nevím, ale něco mi říká, že nejspí postoupila na další level. +povzdechne si+ Můžeme. +přikývne a zvedne se+ Jo, ještě bych zapomněla. Než se tam přeneseš, chvilku počkej, upravím ochraný kouzla, aby ses dostal hned do bytu a nevykoplo tě to před dveře. Zase. +mrkne na něj a přemístí se domů+
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník