+napadne ho, jak to asi musí vypadat u V doma, když normální nábytek je pro něj jak z domečku pro bárbíny... a jen tak volnou asociací si vzpomene na jednu z těch pohádek o Jackovi a fazolích co viděl jako kluk
+ Teď mám smazanej dluh. +pokrčí rameny, nechce se mu zrovna rozebírat svoje plány do budoucna, v neposlední řadě proto, že zahrnujou taky Payne. A o tom by se vážně měli pobavit nejdřív spolu. Poškrábe se ve vlasech a uvědomí si, jak jsou slepený zaschlou krví+ Můj život může přestat bejt sequel k příběhu někoho jinýho. +zopakuje slova, kterýmu asi tak před stopadesáti lety řek Jade, a má pocit, že to teprve teď trochu pochopil. Zmateně zamrká, šahat zrovna jemu
kamkoliv mu připadá jako blbej nápad i bez varování, ovšem pak si sundá tu rukavici, a...
kurva. Oči se mu překvapeně rozšíří, další šoker. Jasně, když ho uviděl, bylo celkem zřejmý, že je divnej, ale tipoval to na nějakej superdruh upíra, no, očividně se seknul. Sleduje, jak se to světlo přiblíží k Payne a někde hluboko v žaludku mu zacuká instinktivní potřeba ji ochránit, ale udusí ji v zárodku; bez ohledu na to, jak moc je divnej, neublíží jí. Zachmuřeně to celý pozoruje a říká si, jak moc fajn by bylo, kdyby tohle léčení bylo to jediný, co ta pracka dovede, ale iluze si nedělá. Jadea to bude zajímat, suprmonstrum v sousedství ho nejspíš nepotěší. Tváří se, že nic, kurs "mimický svaly z betonu" se očividně u Jadea prodělává hned v začátku, ale pozoruje to velice obezřetně, každej Vishousův pohyb, aby si z toho pro sebe pozdějc moh udělat závěry, a taky podat přesnou zprávu, když mu to dojde. Jeho potenciální tchán má supermagickou, bezpochyby vysoce smrtící packu.
život mě fakt nenávidí, povzdychne si vevnitř sklesle. Tak aspoň má jasný, jak jednou umře. Ještě si to neuvědomuje, ale tahle myšlenka v něm nevyvolává zdaleka takovou paniku, jak by správně nejspíš měla. Ne že by se nějak aktivně pokoušel umřít, ale zároveň... se jaksi aktivně nepokouší žít+ No... bylo jich dost. +zamumlá, když najde hlas.