Obývák

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Lestat

Re: Obývák

Příspěvekod Syriana Spinnel » 13 dub 2018 16:31

+rozpřáhne ruky.+ Kdo je v dnešním světě normální?... ale vím co tím myslíš. Je dobře že jsou s Deanem spolu +uzavře to, ale pak si uvědomí.+ Ježiši B. abys náhodou brzo nebyla .. +nemá skoro odvahu to ani vyslovit, už tak že se sžila s rolí matky, ale babička, Becca. No tvl. Koutky jí ale zacukají fest a druhá láhev zmizí jako mrknutím oka.+
Jo, já vím, ale víš, že kdykoliv, cokoliv, že jo? +zadívá se na ni děsně vážně.+ Myslím to smrtelně vážně, kdykoliv ti s čímkoliv pomůžu. Můžeš se spolehnout, na mě a na Gabriela taky. On se sice tváří, ale v jádru je děsně hodnej, a vůbec to nemá nic společnýho s tím, že ho mám omotanýho kolem prstu +uculí se a díky bohům, že ji vlkouš teď neslyšel. By to pěkně slízla.+
Feels like I drown in your every word
And every breath that's in between
Somehow you got me where it really hurts
It's killing every part of me
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 13 dub 2018 18:59

To nevím. Ale my určitě ne. +ušklíbne se, ale nevypadá, že by jí to dělalo starosti:D+ Neboj, myslíš, že bych zrovna tohle nechala náhodě? Už pár měsíců bere prášky. +mávne rukou+ Vím. A děkuju ti za to. +usměje se na ni měkkce a vděčně+ Nejsem si jistá, že bych někdy slova "děsně" a "hodnej" použila v jedný větě v souvislosti s tím starým vlčákem, ale dejme tomu. +zasměje se+ No ale o tom vůbec nepochybuju. +že ho má omotanýho kolem prstu+ Zajímalo by mě, jestli o tom vůbec ví. +koukne po ní a koutky jí cuknou smíchy+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » 13 dub 2018 20:22

Máš pravdu, pořád zapomínám na to, jak už Payne vyrostla +zavrtí hlavou+. Budu ji muset vzít brzo na oběd, už jsme spolu dlouho nepokecaly, a protože je to má jediná neteř +uculí se a už se vlastně i těší.+ No Gabriel, znáš ho +pousměje se.+ Dokud má pocit že je vše podle něj a že je pán všeho tvorstva, tak je náš megalomanský majetnický manipulant v klidu. Takže mu občas dovolím aby mě nosil na rukou a tak... ale tímto mi zase vyrazil dech, víš že k tomu patří i vlastní přistávací plocha pro vrtulník, a abych mu udělala radost, tak jsem do toho nasedla? +zavrtí hlavou.+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 13 dub 2018 23:37

Jo, to mi povídej. Nikdy jsem tomu nevěřila, ale děti fakt stárnou nějak rychle. +zašklebí se+ Jen vezmi, bude ráda. +přikývne s úsměvem+ No je mi to jasný. Kdyby tušil, jak ho máš přečtenýho, nevím co by na to řekl. +zasměje se+ Jo, vzpomínám si. Do toho pekelnýho stroje by mě nikdo nedostal ani za zlatý prase. +oklepe se jen z tý představy a radši se zas pořádně napije+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » 14 dub 2018 11:30

o tom mi něco povídej, Nicci už bude 11 a půjde do Bradavic +pousměje se+ No, v první řadě by se asi pěkně nakrknul a popřel to +Zasměje se+. Tak co, hupsnem tam? +zahýbe na ni obočím.+ a +oči jí zazáří+. B. já mám takovou chuť něco provést, mi přijde, že jsem jaksi zkrotla od tý doby co s Gabrielem vedu smečku +zamyslí se nad tím a vlastně je to pravda.+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 14 dub 2018 15:19

Páni, to je skvělý. +usměje se+ Úplně jí to závidím, ve škole to stejně bylo skvělý. +povzdechne si nostalgicky+ Jo, tak to nepochybně. +zasměje se+ Jasně, proč ne. +uculí se pobaveně+ Cože, zkrotlý vlkodlak? To jde? +zvedne obočí+ Ale víš, že já jsem pro každou špatnost. Teď možná víc, než kdykoliv před tím. +ušklíbne se trochu+ Ale asi se není čemu divit, ne? Jsi zodpovědná za spoustu lidí. Monarchie sice má svoje výhody, ale na krále klade vysoký nároky. +pokrčí rameny+ Takže jak říkám...stačí říct...+zvedne koutek v úsměvu a v očích jí zablýskne+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » 14 dub 2018 18:09

Jo to teda bylo. Vlastně mě teď napadlo, co by mohl Charlie dělat +poklepe si hrdlem lahve na rty. Během chvilky se svlíkne a skočí do vyhřívaného bazénu, jen to šplouchne a doplave k okraji bazéna, který je zároveň hranou domu. Je to... docela adrenalin.+ B. potřebuju odpustit páru, řekla bych, jo, ve smečce sice bojuju ale... +koukne na ni, protože tomu určitě rozumí.+ Máš nějakej nápad, když teď řádíš jako černá ruka, budu ti dělat Robina +mrkne na ni+.
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 14 dub 2018 19:00

+taky se svlíkne a skočí šipku. Vyplave, shrne si vlasy z obličeje a opře se vedle ní+ Jo? Co by mohl dělat? +koukne na ni zvědavě+ No nápad...momentálně ne, ale ono se vždycky něco najde. Až zas budu muset vyrazit, dám ti vědět. New York je skvělej. Prostě město, co nikdy nespí. +uculí se+ Ale kdybys na něco vhodnýho natrefila dřív, klidně dej echo. Já jsem stále připravena. +zavlní obočím a zasměje se+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » 14 dub 2018 19:10

Mohl by přece učit, v Bradavicích mají pořád sháňku po profesorech a kdo by mohl být na kouzelná zvířata povolanější než on? a navíc bude Nicci pod dohledem. +uculí se.+ Dobře počítám s tím, buď ty, nebo já si dáme echo. A vyrazíme spolu, jako za starejch časů , asi +směje se. Zapálí si a dívá se na město.+ Mám tě ráda víš? +vyzubí se na ni a koukne dolů do ulic a zdálo se jí že zahlédla Bestii.+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 14 dub 2018 20:52

Páni, to je ale skvělej nápad. +rozzáří se, protože fakt je+ Bude skvělej učitel. +pousměje se+ Hmm, jsi si jistá, že bude pod dohledem? +zvedne pobaveně obočí a významně se na ni podívá+ Vzpomínáš si, jakou pověst jste tam vy dva měli, že jo? +rýpne si vesele+ Já tebe taky, Zrzko. +usměje se na ni měkkce, zakloní hlavu a opře se o hranu bazénu a zírá nahoru na bledé hvězdy+ Děkuju. +řekne pak tiše, aniž by otočila hlavu+ Je mi trochu líp, víš...+zavře oči a i když má ten úsměv trochu smutný nádech, úsměv to už je+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member