Obývák

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Lestat

Re: Obývák

Příspěvekod Viktor Lafayette » 09 črc 2018 10:51

Dobre. +prikyvne+ Ano, v druhe pulce srpna jsme chteli jez do Řecka. Dell jsem tam vykopavky a mohl bych jim ukazat nejake stare chramy. +pousmej se+
Nil mortifii sine lucre.
Viktor Lafayette
Mág

Příspěvekod Syriana Spinnel » 24 črc 2018 22:05

To zní vážně moc dobře, určitě se jim to bude líbit. +Zajde do lednice a přinese vychlazenou vodu, oběma jim nalije.+ Ráda bych je vzala na pár týdnů do Černé Hory. Jsou tam zříceniny a krásné moře
Feels like I drown in your every word
And every breath that's in between
Somehow you got me where it really hurts
It's killing every part of me
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 29 říj 2018 20:10

+konečně se dostane domů a je mu jasný, že si to asi pořádně vyžere. Potichu projde byt a když nikde nikoho nenajde, zamíří k pokoji dvojčat.+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 29 říj 2018 22:53

+Přesně ví, v kterou chvíli se Gabriel objevil u nich v bytě.+ Hele prťata, jdu vám nakrájet pár jablíček, hned jsem tady. +Vyhrabe se ze sedacího pytle a zavře za sebou. Ještě než se otočí, ví, že už stojí kousek od ní. Celé její tělo jako by se zatetelilo radostí, že je blízko. Ani neví proč, ale přímo ukrutně jí chyběl. Opře se ramenem o dveřní futra a podívá se na něj.+ ahoj +přejde těch pár kroků k němu+. Myslím, že si musíme promluvit. +Zní poněkud vážně.+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 30 říj 2018 20:05

Ahoj. Promiň, jdu pozdě...+začne, ale když vidí její výraz, zarazí se. Chvilku se na ni zkoumavě dívá, pak si ji k sobě přitáhne a pomalu, něžně ji políbí+ Dobře. Poslouchám. Stalo se něco? Jsou děti v pořádku? +zalétne krátce pohledem za ni, na zavřené dveře pokojíčku, než se jí znovu zadívá do očí+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 30 říj 2018 21:13

Jo, to jdeš +pousměje se, ale nezlobí se, to už ji přešlo.+ Ne, nestalo... +dojdou spolu k sedačce a tam jak to má už dlouho ve zvyku, když něco spolu řeší, si mu sedne na klín+ Prckové jsou nemocní, což je asi normální... +Pokrčí rameny.+ Vím, že to možná bude znít divně, ale víš +povzdechne si, radší by se poprala s nějakýma vlkama, než řešit ty rodinný záležitosti.+ Byla bych... ne... chtěla bych tě poprosit, jestli by ses nezapojil do jejich výchovy. +koukne na něj vážně.+ A nejen do ní, prostě tak jako... +no normálně asi ne, páč uplně přesně neví jak to funguje normálně.+ Není uplně dobrý, když jsem já a děti a ty někde bokem. Teda ne bokem ale prostě... mají svýho tátu, a skvělýho tátu. Jenže já potřebuju asi pomoct, chápeš co tím myslím? +no ona sama by z toho pochopila leda asi to, že jí začíná hrabat.+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 30 říj 2018 23:18

+stáhne si ji na klín a přitulí k sobě. Nechá ji se vyjádřit a musí se trochu pousmát, jak trochu plácá.+ Jo, zlato, chápu,jak to myslíš a zapojím se rád. +usměje se na ni+ Ale nechci, aby byly děcka nějak zmatený. Tátu maj jen jednoho. Nicci je už velká, ta to chápe, ale dvojčátka...+zamračí se trochu nejistě+ Nechci, aby z toho byly nějaký...nedorozumění. +koukne na ni pro změnu on trochu ztraceně, protože má pocit, že to taky neřekl, tak, jak chtěl+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 31 říj 2018 08:42

Já vím, já vím, přece nechci abys dělal že jsi jejich táta... +tohle je fakt diskuze za milion dolarů.+ Ale oni tě mají rady a když něco řekneš, tak to platí, takže.... víš, když to někdy vezmeš za mě, aspoň na chvíli, budu moc šťastná. Mám trochu strach, že mi to přerůstá přes hlavu... +prohrábne si vlasy trochu zoufale.+ Vážně, ať je to jak chce, Viktor by zasloužil metál. Vůbec nechápu jak to mohl zvládnout. +Pak jí ale něco dojde, že se ho vlastně nikdy ani nezeptala. Trochu se odtáhne a dlouze se na něj podívá.+ Já tady plácám, že? Chvi po tobě něco, a vlastně ani nevím, jestli ti to nevadí...+myslí tím jako že se stará vlastně o cizí potomstvo.+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 31 říj 2018 19:50

Jasně, že ti pomůžu, kdykoliv, cokoliv budeš potřebovat. +přikývne bez váhání a připadá si jako idiot, že ji v tom nechal samotnou.+ Máš pravdu, je to skvělej táta. +souhlasí a není v tom žádná hořkost, ale myslí to upřímně+ Jasně, že mi to nevadí. +zavrtí pak hlavou a pohladí ji po tváři+ Mám je rád, všechny tři. +podívá se na ni a usměje se+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 31 říj 2018 19:59

To je dobře +uculí se+ protože kdybys neměl, asi bychom měli trochu problém +dlouze a jemně ho políbí.+ Děkuju, jsi skvělej chlap a jenom můj. Vlastně, měla bych ti něco ukázat, +zteče z něj a přejde na chodbu ke kabelce, kde něco chvíli loví a pak k němu přijde s velmi úřednicky vypadajícím dokumentem. Když se do něj Gabriel trochu začte, může zjistit, že manželství Viktora a Syriany bylo rozvedeno na prvním stání.+ Tak to vypadá, že jsem svobodná, oficiálně. +Tak nějak neví co víc k tomu dodat, protože je to vše říkající.+ Dáš si s námi oběd, nebo máš nějakou práci?
Syriana Spinnel
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Byt Gabriela v Dublinu