od Rebecca Altamirano » 22 bře 2016 23:37
Jasně, promiň. +zašklebí se, když na ni tak vyčítavě koukne+ Syr, to je Payne. Payne, Syriana, moje nejlepší kámoška. Podrobnosti ti vysvětlím potom. +představí je, jakoby nebylo nic divnýho, představovat někomu vlka:D+ Ach jo, ta noha se mi nelíbí. +zamračí se+ Mělo se to proměnou zahojit. +zavrtí hlavou a pozvdechne si a pak jen sleduje, jak se seznamuje a zvyká si na nový pohled na svět. Nakonec se zvedne a nechá ji odpočívat, kouzly tam poklidí ten šílenej svinčík z krve a tekutiny z proměny. Payne zůstane sedět na zemi před gaučem a střídavě kouká na Day a Nighta a zase na Syr. Po chvíli taky vstane a jde za Beccy, která si sedla na druhou část gauče a pozoruje odtamtud Syr s trochu zachmuřeným výrazem+
P: Beccy, co to...co se stalo? +zeptá se opatrně a sedne si vedle ni+
B: Napadl ji vlkodlak a nakazil ji lykantropií. Ode dneška bude už navždy sdílet své tělo a duši s vlčicí.
P: +jenom zírá, oči úplně navrch hlavy+ Vypadala, že jí to bolelo, když...se měnila. +přidá vlastní postřeh+
B: Ano, bolí to a bolet to bude vždycky. Ale časem míň a míň. Obecně platí, čím mocnější vlkodlak, tím rychlejší bývá proměna. +mluví i k Syr, protože ví, že jí dobře rozumí+ Ale to poprvé nebyla proměna její vlastní vůlí. Tu jsem z ní vynutila já. +dodá a podívá se Syr do očí+ Jinak by ta zranění nejspíš nepřežila.
P: +bezeslova na ni chvíli zírá+ Jsi taky mocná....+hlesne pak tiše, ale nevypadá, že by měla strach; spíš je naprosto fascinovaná+ Jsem ráda, že jsi mě vzala k sobě. +usměje se potom a pohodlně se stulí na gauči do klubíčka, pozorujcí tři vlky v jejich obýváku. Day a Night si lehly vedle gauče, kde ležele Syr a vypadali celkem spokojení+
B: Upřímně, neměla jsem tušení, že něco takovýho můžu udělat. +potřese hlavou a zavře oči; vlastně se vůbec nechce zaobírat tím, co se teď stalo+ Chci říct, vůbec bych neměla být schopná tohle udělat. Vyvolat něčího vlka většinou dokáže jen alfa-jedinec; a ani u těch není pravidlem. +vážně se na ni zadívá+ Byla bych ráda, kdybys o tom nikomu neříkala.
P: +mlčky všechny ty podivný fakta zpracovová, ale kupodivu nemá problém přijmout fakt, že vlkodlaci taky existují a její mentorka je nejspíš ještě divnější, než si myslela:D+ Nikomu to neřeknu. +zavrtí hlavou a pomyslí si, že ani nemá komu. Nezná tady kromě Beccy a tří vlků ani živou duši+
+pak si obě všimnou, že se Syr rozhodla vrátit do lidské kůže a rychleji než čekala, je s nimi zase malá, hubená zrzka+ No jasně, ten nejlepší v přilehlý galaxii. +ušklíbne se Becca a dojde k ní s náhradním oblečením+ Ukaž, podívám se ještě na to rameno. +sedne si k ní a položí ruce na ránu, znovu zavře oči a Day i Night se přitisknou k ní k Syr. Znovu se rozzáří bílomodré světlo zpod jejích dlaní a na kůži může cítít příjemné teplo; po pár minutách světlo pohasne; když se ale podívá na výsledek, zamračí se. Rána sice vypadá zahojená, ale zůstaly jí ošklivé jizvy; rameno a klíční kost je pokrytá pletenci zdrsnělé tkáně, jako měsíční krajin+ Zkus zahýbat rukou. +vyzve ji, aby viděla, jestli nebude mít poškozenou hybnost+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it