od Gabriel » 29 říj 2018 20:22
+naprosto Ozeru odignoruje, protože nic jinýho momentálně dělat nemůže. Ale dejme tomu čas...No když vidí, jak je Syr naštvaná a to na něj, docela se ho to dotkne. Sevře rty a na chvilku ji vezme za předloktí a přitáhne si ji k sobě. Skloní se k ní a zadívá se jí upřeně do očí, ne výhružně, ale zkoumavě+ Chovám se jako vlk, jehož družku se pokouší odlákat jiný vlk. Chceš mi tvrdit, že kdyby to bylo naopak a kolem mě se takhle ochomýtala nějaká vlčice, byla bys v pohodě?! +zavrčí tlumeně, ale je mu vcelku jedno, jestli to ti dva vepředu uslyší. Má toho tady totiž tak akorát plný zuby+ Nepatříš mi. Miluju tě. +dodá nakonec úsečně, jakoby tím řekl vše, pak ji pustí a následuje ostatní. Jde kousek za Syr a Bí a když dojdou k jezeru, ztichne úplně a chvilku se rozhlíží kolem, tak nehybný, že i upír by záviděl. Dobře, tak tohle je to nejhnusnější místo, jaký kdy v životě viděl.+ Neměj péči, vlkodlaku...+odbyde stroze Ozerovy obavy; zcela důvěřuje ochraně, kterou mu na počátku dne poskytla Syr. Dojde k Syr, která vypadá, že vydáví žaludek do toho bordelu kolem a jemně, konejšivě ji pohladí po zádech, jen aby jí dal najevo, že tam je s ní.+ Souhlasím. Je čas jet domů...+přikývne jenom a jemně jí zastrčí za ucho zbloudilý zrzavý pramínek+