Black dagger brotherhood vs Lessers

Moderátor: Syriana Spinnel

Re: Black dagger brotherhood vs Lessers

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 24 pro 2019 23:07

+pomalu dostane dech i tep do normální frekvence a uvolní ze sevření přikrývky. Zvedne ruku a zlehka přejede konečky prstů přes tetování na tváři, sjede na záda a polaská tvrdé pletence svalů a nohama ho pořád pevně svírá kolem boků. A přestože fyzicky se cítí naprosto skvěle, je jí zle z toho, co B-B provedla. Ale hlavně má strach, že se to může kdykoliv zopakovat a klidně mnohem hůř+ Mrzí mě to, V...+řekne tiše; je pořád tak blízko, že se její dech otře o jeho rty; nehty mu lehce přejíždí po zádech, podél páteře, kam až dosáhne a zase zpět+ Vůbec jsem nečekala, že by mohla...+zašeptá a zase ztichne, protože jí stejně každá omluva přijde ubohá+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Vishous » 25 pro 2019 01:13

+poškrábe ji bradkou na hebounké kůži krku a zubama stiskne čelist. Dlaněmi vyjede po hladkých stehnech, lehce se zapře a nedoveden se. Dívá se na ni takovým neproniknutelným pohledem.+ Tak to jsem neodvedl moc dobrou práci. +Pleskne ji po holé kůži a zapne si poklopec.+ Nech toho, jo? +pohladí ji bříšky prstů po rtech, a pak neomylně zamíří pro cigárko a panáka.+ Je to nebezpečná mrška... +vleze si za ní do postele a přitáhne k sobě.+ příště budu připravený, +a že příště bude, o to se postará.+
I’m not strong enough to stay away
What can I do?
I would die without you
In your presence my heart knows no shame
I’m not to blame
Cause you bring my heart to it’s knees
Vishous

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 25 pro 2019 02:58

+tiše vzdychne a natočí hlavu trochu bokem, aby měl víc prostoru. Tělem jí projede další drobné zachvění, když z ní vyklouzne; jo, tuhle noc bude ještě pár dnů cítit při každém pohybu+ To bych ani neřekla...+poznamená a musí se pousmát; sedne si a stáhne ze sebe triko, nečekaně taky roztržené. Hodí ho na zem vedle postele a sleduje ho pohledem, jak si shání své oblíbené zlozvyky.+ Přesnější by bylo spíš psychopatická mrcha, ale nebudu se s tebou hádat. Teď. +pousměje se a sjede mu pohledem po těle; vydržela by se na něj dívat do rána. Nebo spíš do noci.+ Jo, i já budu. Už mě znovu nepřekvapí...+stiskne trochu rty a přitulí se k němu; jednu nohu přehodí přes jeho a dlaň mu položí na hruď, k hvězdicovité jizvě; k srdci a vychutnává si pravidelný, silný tlukot pod svou rukou+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Vishous » 29 pro 2019 19:59

Ne. Kotě. Nebudeš se se mnou hádat. Tečka. +mrkne na ni a podá ji skleničku.+ Je to naše psychotická mrcha. A jestli ji nepustíš ven, bude to jenom horší. +překříží nohy v kotnících a kopne do sebe svou vodku. Ruku položenou na jejím boku.+ Takže, jak se má moje malá holčička? Já vím, žes říkala, že se má s Deanem dobře... Chtěl bych ji vidět. +řekne jí vážně a zadívá se jí pevně do očí.+ Zavoláš jí, nebo se tam mám přemístit rovnou?
What can I do?
I would die without you
I’m not to blame
Vishous

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 30 pro 2019 00:02

Ale ovšem, jak si přeješ. Můj pane...+protáhne a v očích jí zablýskne+ Hmm...+zamručí jen nespokojeně; ví, že má pravdu, ale to jí nebrání v tom, aby o tom stejně nepřemýšlela. Vezme si skleničku a trochu upije.+ Ano, má se dobře...Skvěle v praxi využívala všechno, cos ji naučil...+nadhodí jakoby nic a koukne po něm poočku a trochu se uculí+ Zavolám. Nemyslím, že je dobrý nápad, aby ses tam objevil, jen tak. +zavrtí hlavou a pousměje se+ Kromě toho, že lidi obvykle nereagují dobře, když vidí někoho, kdo byl skoro tři roky mrtvý...+loupne po něm pohledem, založí si ruce za hlavou a pohodlně se natáhne vedle něj+ ...tak Payne dokáže vidět mrtvý lidi. +dodá, jakoby nic+ Myslím, co jsou opravdu mrtvý. Takže bych víc její příčetnost nepokoušela. +obrátí do sebe zbytek vodky a teprve pak se na něj podívá, aby viděla, jak se tváří+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Vishous » 30 pro 2019 20:07

Vážně? +zadívá se na ni trochu překvapeně, ale uvnitř ho zahřeje obrovský pocit pýchy.+ Jakože jak mrtvý? +zamračí se a trochu se posune nahoru a dá ruku kolem jejích ramen.+ Tak já se tam hned nepřemístím, +slíbí jí nabrečeně. Najednou se prudce posadí a zadívá se na ni.+ Jako že neviděla mě? +zamrarčí čelo a sám si odpoví.+ Protože jsem nebyl kurva mrtvej ani náhodou... +vstane z postele, přejde ke svejm hračkám a nastartuje je.+ Hm... tak se na to podíváme.... +ruce se mu rozletí po klávesnicích a za chvilku se na ni podívá ozářenej bledým svitem.+ Vypadá to, že nemám ani jedno podělaný penny +Stiskne tvrdě čelist a je odhodlaný zjistit, kdo mu vyluxoval miliony z účtu. Z jeho zatraceně dobře zabezpečeného účtu.+
What can I do?
I would die without you
I’m not to blame
Vishous

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 30 pro 2019 20:47

No, zatím ani nevíš, kde teď bydlí...+poznamená lehce pobaveně, když se teda uvolí, že se za Payne hned nepřemístí+ Jo. Skoro rok po New Yorku lovila a zabíjela pedofily, kterým se povedlo propadnout justičním systémem. +vyloží mu stručně Payninu kariéru sériového vraha+ Jakože duchy. Nebo spíš duše. +osvětlí mu to+ Řekla mi, že poprvé se to stalo, když zabila prvního. Viděla duši holčičky, jeho oběti. +podívá se na něj a pak zvědavě pozoruje, co dělá+ Cože? Ale kdo mohl...+zavrtí hlavou, protože to vůbec nedává smysl. Kdo sakra mohl prolomit jeho zabezpeční...+ Dostaneme ho...+protáhne pak s přivřenýma očima a znovu se pohodlně natáhne na posteli+ Já mám peněz dost...možná bych si tě mohla vydržovat...+zvedne koutek v úsměvu a sjede mu pohledem po těle+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Vishous » 01 led 2020 16:51

Nevím, ale zjistím si to +zadeklamuje s přimhouřenýma očima, a zjistí si to buď tak, že mu to řekne - dobrovolně, nebo.. no využije svojich vlastních prostředků.+ Promiň, řeklas že lovila pedofily? +zopakuje, jako by tomu nemohl uvěřit... no pak se mu tvář roztáhne v úsměvu.+ To je moje holka. +a kdo ví proč, cítí se děsně pyšně, že má takovou dceru.+ Nevím, kotě, ale určitě na to přijdu. +už nasadil stopovací algoritmus, který ho za pár dní přivede k majiteli jeho peněz.+ Hm... nepovídej. +Vstane a přejde zase k ní a zaleze si na postel, nohu pohodlně pokrčenou a obrátí k ní svoje diamantové oči.+ Stejně bych ti měl sloužit do skonání věků, už jen za to, žes pro mě přišla.
What can I do?
I would die without you
I’m not to blame
Vishous

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 01 led 2020 23:19

O tom nepochybuju...+pousměje se+ Hmm, jo, přesně to jsem řekla. +přikývne a jeho reakce ji vůbec nepřekvapí. Jasně, že on s tím nemá problém, spíš naopak+ Prosím tě nech toho. Jestli to budeš furt omílat, tak se naštvu. +odmávne ho, ale musí se usmát+ A vůbec, nevím jak ty, ale já jsem dost utahaná z toho všeho a celkem bych se prospala. +uculí se, nakloní se k němu a okousne mu hranu čelisti+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Vishous » 02 led 2020 18:30

Jak furt? omílám to teprve... +koukne se na hodiny na stolku+ nějakých pět hodin, plus mínus. Ještě mám před sebou celou věčnost. +zazubí se a přitáhne si ji do náručí.+ Tak spi kotě, budu tě držet celý den, +slíbí jí pevně a taky to má zatraceně v plánu. Pohladí ji po oblém zadečku a když usne, drží ji ještě několik hodin v pevném objetí. Sám nemůže usnout ani náhodou. Nahlas by to neřekl, ale má strach, že když zavře oči, bude zase v té písečné poušti, sám, od všech které má rád. Že tohle všechno bylo jenom jako, nějaký nový pitomý druh mučení. A tak prostě spát nebude. Když je B. v totálním limbu, sedne si za svoje počítače, jenom v trenýrkách, otevře novou láhev GG, zapálí retko a začne zkoumat, co všechno mu za ty tři roky uteklo. Jako první zkontroluje nastavení bezpečnosti všech a všeho.+
What can I do?
I would die without you
I’m not to blame
Vishous

PředchozíDalší

Zpět na Syractions