od Syriana Spinnel » 29 říj 2018 23:07
S:+trochu na něj zavrčí, jen tak cvičně, aby si nemyslel.+ A protože mě miluješ, rozhodl ses, že mi nedáš nejmenší šanci se s ním vypořádat sama, a prostě to vyřešíš. Och, jak ušlechtilé, vaše chlupaté veličenstvo... +zasykne. Ví, že se Ozera chová jako hlupák a prakticky tím znevažuje i její postavení Alfy, nejen to Gabrielovo, a i když chápe že Gabriel prostě žárlí, a brání si svoje. Ale i tak i on znevažuje její konání.+
D: +rád by řekl že ho jejich hádka těší, ale není to tak. Vlastně uzná že se dost dobře choval jak kretén a vzpomene si jak on takhle vyšiloval když šlo o....+ Jo.... +zadívá se později na zvracející Syrianu a rád zaplaší myšlenky.+ Nejvyšší čas... +ukáže na ni prstem.+ Radioaktivita je hnus. +A v koutku duše má trochu obavu jestli nebude mít následky. Doufá že ne. Pak se přesunou už do paneláku, kterej hučí jak ve včelím úle. Dole nakládají na starý náklaďáky velký pečlivě zabalený balíky. V Ozerově bytě už čeká doktorka s diagnostickou zprávu a tiše sdělí Dimkovi, že je na tom Ninka o mnoho mnoho lépe než předtím a že je vše připraveno na další transfuzi.
S: +Když mířej zpátky k tomu hnusnýmu paneláku, proplete svý prsty s Gabrielovými a přitulí se k němu.+ Já tě taky miluju. +koukne na něj.+ už ať jsme doma. +Dívá se na ty balíky, jak je míjejí.+ Ale stojím si za vším k čemu tu došlo, tohle +ukáže na to+ za to stálo, za všecko. A to děvčátko nahoře ještě víc. +možná tak smaže aspoň jeden z těch osmadvaceti marně zničených životů co má na kontě.+ B. myslíš že bys mohla všechno připravit k odjezdu? Jakmile mě vycucnout, chtěla bych zmizet.... +podívá se na kámošku a přijde jí, že je na ni trochu naprdnutá.+
Feels like I drown in your every word
And every breath that's in between
Somehow you got me where it really hurts
It's killing every part of me