+Hlavou se jí honí několik otázek a docela ji žerou, proto, když na ni Dimitrij promluví, ho nejprve vůbec nevnímá. Až když potřetí zopakuje její jméno, otočí k němu hlavu.+
D: Co si sakra myslíš, že děláš ženská? +stojí před ní s rukama v bok a tváří se víc než napruženě.+
S: Cože? +zamračí se na něj, vůbec jí nedošlo, že vstala z postele.+
D: Kam si myslíš, že jdeš? +sjede ji zvrchu dolů, aby se sama koukla.+ Zrzko, neměla by ses namáhat.
S: hm! +podívá se na svoje holé nohy a sedne si.+ Měla bych jít domů, bude to tak lepší, vážně, prvotní vlnu zvládnu a ty budeš v bezpečí...
D: +Povzdechne si, spustí paže a přejde k ní. Zvedne jí bradu, aby na něj koukala.+ Už ani slovo. Vážně. Jestli ještě řekneš, že jdeš pryč, tak tě k té posteli přivážu a věř tomu, že si to moc užiju.
S: Ale...
D: žádné ale. Nepotřebuji, abys... nepotřebuji chránit. Lupei je možná kretén a můžu si o něm myslet svoje, ale taky jsem schopný nést následky. Přijal jsem tě do smečky, i když jsem věděl, že máš smečku, i když jen technicky vzato. Ale žiješ. +Pokrčí rameny, jako by tím řekl všechno podstatný.+
S: +má pocit, že se v tom pokoji zblázní. Ví, že není vězeň, ale trochu se tak cítí. Ano chápe, že slíbil, že se o ni postará, ale...+ Dobře. +řekne jenom odevzdaně a opře si hlavu o jeho břicho. Po malé chvilce ucítí, jak ji pohladí po vlasech.+
D: Syr, co se děje? Bolí tě to víc než před tím? chceš další léky? +Je docela bezradnej, když vidí, jak je v háji. Promne si bradu a po prvotní sexuální náladě není ani památky.+
S: +Nejprve zavrtí hlavou, jakože nic, ale...+ Bolí to pořád, +skoro to ani nevnímá, ale bolí, ale to není to, co ji trápí.+ Byl měsíc pryč, a do teď nic nevyřídili. Proč tam teda zůstával? Mohla tam být jen B. a až by je našla....+
D: uhm... +zamyslí se nad tím.+ Kdyby odjel v průběhu sledovačky a zůstala by tam jen B. Bylo by to bráno jako slabost, že si neumí své záležitosti vyřídit sám, že se jim nechce postavit. Nevím, proč tam jel a ani to vědět nechci, ale tohle je naprosto pravda. Kdyby odjel, tak celá jeho cesta tam byla zbytečná. Dokážu si představit ja zuří. A po nejvíc na sebe, že to trvalo tak dlouho a že díky tomu se ti stalo tohle. +Zaťuká jí na sádru.+ Mimochodem, možná bys mohla vymyslet, jak tě okoupeme, aniž by se ta sádra namočila, bylo by to asi vhodné, než přijede... +mrkne na ni+.
S: Máš pravdu... +Vyslechne si ho, a když to podá takhle, tak ví že má pravdu, neznamená to ale, že ji to neštve.+ Chceš tím říct, že smrdím? +vykulí na něj oči, a pak se pokusí si k sobě čmuchnout, ale přes ten krunýř je bez šance.+ Jo, určitě smrdím, proboha... +Cítí se docela trapně, ale když vidí, jak se Dimo baví, musí se usmát.+ Myslím, že když mi někdo pomůže s tím, kam se nezohnu, a s vlasami, to pod sádrou zvládnu kouzlem. +Přemýšlí nahlas, ale pak uvidí jeho rozsvícený obličej.+ No vlastně asi to celé zvládnu kouzlem, +zkonstatuje nakonec a hned se k tomu má, ale na neverbální kouzlo je to dost složitý a když vezme hůlku do druhé ruky, je to naprd.+ Sakra.
D: +Pobaveně ji sleduje, a je to celkem vtipný.+ Tak už toho nech. Už jsem tě nahou stejně viděl. +skóruje. Pak přinese lavor s teplou vodou a žínku a i když se zrzka tváří jak kakabus, za chvilku se cítí mnohem líp, čistěji. Dokonce jí zvládne umýt i vlasy, to když si sedne čarodějka do křesla a zakloní hlavu. Sice je tam po nich pak potopa, ale není to nic, co by pár hadrů nespravilo.+ Tak jak se cítíš? +Jo, nevadilo by mu starat se o ni delší dobu, ale ví, že toho už má všeho asi plný brýle, a tak nechce být kretén.+
S: +Bohové, tohle jí tak ještě scházelo. Cítí se jak stará, nepoužitelná stařena, o kterou musí někdo pečovat. Merline, tak nedůstojné. Skoro horší než prohlídka na gyndě. Ale ten výsledek.+ Cítím se jak znovuzrozená. +Přizná se a pousměje se.+
D: bezva, tak teď si sněz jídlo a jsem na ten film. Je zbytečný dělat si starosti, stejně tím nic nezlepšíme. +pomůže jí navléct volné tepláky, na nohy dá ponožky a obleče jí jedno z velkých trik.+ Vypadáš roztomile. +neodpustí si poznámku.+ Takže, Deadpool nebo Avenegers? +Přenese ji na sedačku, vrazí do ruky balíček chips a čeká s ovladačem v ruce.+
S: Jednoznačně Deadpool. +Zakření se a opře se o něj. Než film skončí, tak proberou různý scény a dobře se baví. Když si pak pustí hned dvojku, tak u toho Syr usne, hřeje ji Dimkovo teplo a je emočně na dně. A to teprve to nejhorší přijde zítra.+