od Rebecca Altamirano » 26 dub 2018 18:21
Eee...bohužel to tak vypadá...+zatváří se upřímně zkroušeně+ Já jim říkala, ať nás pustí, jinak si otevřem sami...+pokrčí rameny omluvně+ No..tak až přijedou, odkaž je na mě. To se vyřeší. +podívá se na něj stylem "věř-mi", i když chápe, že to asi je těžký:D+ Jo, souhlas, dnes už ne. +koukne na ni taky přísně, aby jako bylo jasno:D Pak poslouchá Gabriela a musí uznat, že to má celkem reálnou šanci na úspěch. Když ale zmíní její "zázraky s léčením" považuje za nutný to uvést na pravou míru.+ Syr, ráda rozhodně jakkoliv pomůžu, ale myslím, že víš, jak tohle u mě funguje. +podívá se na ni vážně+ Musím k ní mít bližší vztah. Neříkám, že to nepůjde, určitě půjde. Je to dítě...+podotkne, jakoby tím bylo řečeno vše+ Ale musím ji trochu poznat a taky se mě nesmí bát. Což nebude problém určitě, jsem ztělesněná roztomilost. +uculí se, jak učiněný anděl, bez zoubků samozřejmě+ Každopádně přinejmenším pár dnů to určitě potrvá. +koukne i na Dimitrije, aby dala najevo, že bez jeho souhlasu samozřejmě nebude dělat nic a pokud nebude chtít, ani se k malé nepřiblíží. No když pak Syr nastíní své zbylé požadavky, musí uznat, že líp by to nevymyslela ani ona sama. A jen po očku koukne na Dimitrije, jak se na to bude tvářit+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it