Remus: Samozřejmě, že jsem byla ráda. Bez tebe bych to určitě nezvládla +pohladí ho po ruce+
Zuzka: No jo, strejda Amon je ve všech směrech výjimečný kouzelník +uculí se+ Ale buď trpělivá, všechno doženeš. On ti bude dělat učitele? +doufá, že při tom moc nezbledla a že si Zuzka ničeho nevšimla+ Tak to budeš mít opravdu dobrou školu. Strejda Amon zná kouzla, která nejsou v žádných učebnicích +přikyvuje+ No jasně, a o polední pauze si budeme prohlížet módní časáky a šmírovat na monitorech smrtijedy. Ale nesmíš mě prozradit, jinak mě budou kolegové nesnášet, že mám u tebe protekci +culí se, ale pochopitelně si dělá srandu+ Tys neslyšela, že mimina pasou koníčky? +odvede pozornost od tématu její mamky+ To se jen tak říká, že pasou. Položí se na bříško a prcek se snaží zvedat hlavu, je to důležité pro páteř a zpevňování šíjových svalů +vysvětlí jí laicky. Chvilku sleduje dialog mezi matkou a dcerou a je jí trochu trapně, že před ní nadhodila toto téma+ Určitě máš taky někde kmotra, Zuzko +ještě z původní rodiny+ Ale nikdo nemá nikoho takového, jako je strejda Amon. Máš mnohem víc, než ostatní, to mi můžeš věřit +usměje se na ni mile+
Bea: Ženská se opravdu nezapře +zasměje se, jak Bella jede už od malička po špercích+ No, my jsme to s Remusem dlouho probírali, koho vybrat za kmotra. U holčičky jsme měli jasno hned. Vanessa vlastní děti mít nebude, tak jsme si mysleli, že by mohla být alespoň kmotrou. A taky je to jejich teta. U chlapečka jsme si řekli, že by to měl být někdo mocný, aby si každý řekl, hele to je kmotřenec samotného Amona +uculí se pobaveně+ Jú, tak to jsem moc ráda, že by to vzal, pro nás by to taky byla čest. Já mu udělám mísu řízků a půjdeme ho tedy požádat +mrkne na Remuse spokojeně+