Kuchyně

Moderátoři: Remus Lupin, Styx Lupin

Re: Kuchyně

Příspěvekod Styx Lupin » 17 úno 2016 21:06

Mně taky... moc... +ještě mu dá dvě tři pusy, než se od něj odlepí+ Vydrž ještě minutku, za chvilku je to hotové +plácne ho laškovně varečkou po ruce, jak jí tam nakukuje do hrnců+ Bež se zatím umýt +a když se Remus vrátí z koupelny, už má na stole připravené jídlo, které nádherně vypadá a ještě nádherněji voní. A úplně nejvíc bude asi chutnat+ Připravila jsem ti zvěřinové hody... hodně masa, málo přílohy... jak to máš rád +uculí se+ http://s2.postimg.org/ok5xu4ebt/zzz.jpg
+sedne si naproti němu a kouká, jak mu chutná+ Já? Tak normálně +pokrčí rameny, ale oči jí září víc než jindy+ Prohlížela jsem si katalog se zájezdy... vyklidila jsem ten pokoj nahoře... a byla jsem ve městě +vyjmenuje, co všechno dělala+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 17 úno 2016 22:56

+Jenom se směje, když dostane přes ruce, a poslušně se jde umýt. Nia s Romulusem ho následují na každém kroku, celí šťastní, že je konečně doma+ To vypadá báječně. +usměje se, když se vrátí z koupelny, posadí se ke stolu a pustí se do jídla... očividně nelže a má hlad jak vlk, ale mezi sousty se na ni občas usměje+ Úplně jsem zapomněl, jak ti to sluší. +pousměje se, že celá svítí... nicméně přičítá to tomu, že je ráda, že se vrátil+ vybrala jsi nějaký zájezd? +zajímá se, jídlo v něm mezitím mizí rychlostí blesku+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 18 úno 2016 00:03

+opře si hlavu do dlaní a pozoruje ho a uculuje se na něj tak šťastně, opravdu je moc ráda, že ho má konečně doma+ Jé, díky za kompliment +usměje se a i po těch letech soužití se trochu začervená+ Zájezd ani ne. Ale napadlo mě, že bychom oslavili výročí seznámení - a vlastně i zásnub! - na nějakém hezkém místě. Co bys řekl třeba... Benátkám? Nebo máš nějaký lepší tip? Tys měl vždycky skvělé nápady +usměje se na něj+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 18 úno 2016 15:42

Vždyť je to pravda. +mrkne na ni s úsměvem+ To je dobrý nápad. +přikývne... prázdný talíř od jídla odnese automaticky do dřezu+ Vlastně máš pravdu, sjezdili jsme tolik exotických zemí světa, a přitom jsme navštívili jen tak málo evropských. +vrátí se k ní ke stolu, její dlaň vezme do svých+ A kdyby nás omrzely Benátky, můžeme se vydat třeba do Říma nebo Milána, co říkáš? +usměje se+ Slyšel jsem, že se tam prý dají nakrátko pronajmout apartmány ve starých palácích. +navrhne+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 18 úno 2016 20:08

+zbytky masa a kostičky dostane zvěř, aby konečně nechali páníčka na pokoji+ No právě. Myslela jsem tentokrát jenom takovou "rychlovku" ne moc daleko, ale na hezkém místě. Vážně? Tak to bychom mohli využít... spát v posteli nějakého středověkého panovníka +uculí se a sedne si mu na klín a obejme ho kolem krku+ Jsi moc unavený? +vyzvídá+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 18 úno 2016 22:26

Zní to dobře. +usměje se a přikývne+ Probouzet se s výhledem na romantické kanály a renesanční paláce... +obejme ji kolem pasu, když se na něj posadí+ Podíváme se na nabídku, třeba nás nějaký hned osloví. +políbí ji na rameno+ Unavený? Jen trochu... máš na večer nějaké plány? +pousměje se a oči mu pobaveně zajiskří+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 19 úno 2016 10:42

Dobře, později něco spolu vybereme +přikývne+ Vždycky mám na večer nějaké plány +zasměje se pobaveně+ Ale dnes mám pro tebe jedno překvapení a potřebuji, abys mi u toho neusnul únavou. A ne... sex to není +dodá se smíchem+ Tedy... ten taky...+uculí se nevinně+ ale hlavně bych ti chtěla říct něco důležitého +usměje se+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 19 úno 2016 20:19

Tak to se těším... +zavrčí jí do ucha+ Teď už tedy neusnu určitě. +zasměje se+ A napovíš mi aspoň trochu? +usměje se zvědavě, ale pak rychle zvážní, když ho napadne, o co důležitého by mohlo jít+ Neříkej, že tě Velmistr povolal do boje. +zamračí se, a po uvolněném Remusovi není ani památky, naopak se mu v očích odrazí obavy+
Remus

Příspěvekod Remus » 08 bře 2016 20:46

Všechno nejlepší k MDŽ. :D

Obrázek
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 09 bře 2016 11:59

+najde na stole nádhernou kytku a i když den žen neslaví :D, hrozně moc ji potěší pozornost od Remuse. Chvíli se kochá tou nádherou a voní k růžím a pak si je vystaví, aby je měla pořád na očích+
Styx Lupin
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Dům Styx a Remuse