Kuchyně

Moderátoři: Remus Lupin, Styx Lupin

Re: Kuchyně

Příspěvekod Styx Lupin » 18 bře 2017 22:27

(tak šup kyselé okurky a lák :D)
Dráčata... na to jsem vůbec nepomyslela! Tak opravdu doufám, že lítá jenom krást ovce +zasměje se, ale zatrne jí trochu+ Nebo na nich jezdit... strkat jim prstíky do očí... +culí se pobaveně+ Zdá se, že možná budeme muset chránit spíš zvěř před naší ratolestí +nalije mu hrnek kakaa a s chutí se taky napije+ Poprvé se většinou nic moc nepovede. Ale tentokrát to určitě vymaluješ hezky. A i kdyby ne, já tam na ty fleky pak nakreslím nějaké obrázky +uklidní ho vesele+ Tak jdeme na to? +dosnídá+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 19 bře 2017 21:37

Obávám se, že to by bylo i mimo moji kompetenci... museli bychom zavolat Weasleyovým, pokud vím, jeden z těch jejich synů s draky pracuje. +uculí se+ Myslím, že nám dvěma se podaří vychovat dítě s láskou a úctou ke zvířatům, ale v jistém věku mu asi nevysvětlíme, kam jim nemá sahat. +zasměje se+ Tentokrát si přinejhorším můžeme trochu vypomoci kouzly. +usměje se na ni+ Uděláme všechny stěny stejně a strop bílý? nebo máš nějakou speciální představu? +vyndá z kumbálu štafle a kbelík a nechá je levitovat nahoru+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 09 črc 2017 12:56

+už jenom něco málo přes měsíc do porodu se Styx jednou brzy ráno, jak už zase nemohla spát kvůli bolestem zad, přikutálí jako vzducholoď do kuchyně a přichystá Remusovi snídani na stůl+ Nezapomeň si svačinu +s úsměvem mu přisune balíček a vypraví ho do práce+

(dále Beast:))
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 10 črc 2017 01:29

+Remus už je vzhůru a ve sprše, aby se nachystal do práce+ Nemuselas vstávat se mnou, přispi si, dokud můžeš. +usměje se a políbí ji na dobré ráno, posadí se a posnídá s ní+ Děkuji, budu se snažit přijít brzy. +slíbí, rozloučí se s ní a zamíří do práce+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 16 črc 2017 16:42

+celý den se nudí, jak už nemůže nic moc dělat, počítá hodiny do chvíle, kdy už se Remus vrátí z práce domů. Večer mu připraví chutnou večeři a čekání na manžela si krátí vybarvováním antistresových omalovánek Hra o trůny+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 17 črc 2017 18:49

+za chvilku Romulus vztyčí uši a odběhne do chodby, a pak bouchnou dveře, jak se Remus vrací+ Ahoj. +usměje se na ni jakmile vejde do kuchyně+ Jak se cítíš? +políbí ji na přivítanou a odloží si tašku+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 17 črc 2017 21:42

+jak uslyší bouchnutí dveří, odloží omalovánky a jde se uvítat s manželem. Vrhne se mu kolem krku, jako by se neviděli mnohem déle, než od dnešního rána+ Ahoj. Konečně jsi doma, už jsem se tě nemohla dočkat +usměje se a políbí ho+ Je mi docela fajn... v rámci možností. Ale hrozně se nudím celý den. To nicnedělání není nic pro mne +postěžuje si trochu, když mu připravuje večeři na stůl+ Najez se, určitě máš hlad jako vlk +sedne si naproti němu a večeří spolu+ Jak ses měl dnes v práci?
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 18 črc 2017 23:55

posaď se, já si to ohřeju. +uculí se a obejme ji+ přinesu ti nějaké knihy. +nabídne jí+ stejně musím zajít do Krucánků pro pár encyklopedií. +usměje se na ni a chopí se příboru+ Dobře, dobře. +přikývne mezi sousty+ Ta mantichora se konečně vyhrabala ze zánětu na noze... a poslali mi tam praktikantku z Bradavic. +pousměje se+ Je to takové pískle, hned ji pokousal hrabák. +zavrtí pobaveně hlavou+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 19 črc 2017 21:21

To budu ráda. Naši knihovnu už mám od horní poličky až po tu spodní celou přečtenou +posadí se a vděčně si opře o židli bolavá záda+ No vidíš, říkala jsem ti, že ty ji z toho určitě dostaneš +usměje se a pustí se do jídla+ Praktikantku z Bradavic? A je hezká? +uculí se na něj žertem+ To je fajn, aspoň tam nebudeš na tu práci sám a možná se dostaneš domů i dřív +uvažuje prakticky+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 20 črc 2017 03:38

A co by sis ráda přečetla? Něco dobrodružného? +usměje se na ni a pohladí ji po ruce+ Jsi unavená? +zeptá se+ Musí to být náročné. +poznamená a trochu si přidá brambor+ Není ošklivá, ale je ze všeho trochu vykulená. +pousměje se+ Ale učí se rychle. +připustí+ Bylo by příjemné mít v kanceláři zastoupení. +uculí se+ Spíš mi nepřipadá, že by byla do kouzelných bytostí kdovíjak zblázněná, na to, že si je vybrala jako kariéru. +pokrčí rameny+ ale možná se jenom stydí, přece jen je to první den. +usměje se+
Remus

PředchozíDalší

Zpět na Dům Styx a Remuse