Dům a pozemky

Moderátoři: Remus Lupin, Styx Lupin

Re: Australský dům Remuse a Styx

Příspěvekod Remus » 10 bře 2016 15:03

Máme teď těch domů tolik, že si můžeme vybrat snad jakékoli počasí budeme chtít. +usměje se na ni. Namaže jí každý centimetr odhalené kůže a jemně ji přitom hladí+ Ale doma budeme mít taky. +pousměje se a políbí ji do vlasů+ Ty zasněžené Vánoce mají něco do sebe. +přikývne. Je rád, že to tak rozhodla, nějak už si na vánoce ve srubu zvykl+ Vidíš, a já bych málem zapomněl. +zasměje se+ Díky, Karkulko. Za přání i za krásný dárek. +pohladí ji s úsměvem po bříšku+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 10 bře 2016 23:29

Jenom tři. Orlík jsem přenechala Tonymu. Ale můžeme si vybírat... je libo lesy, moře, nebo jezera? +uculí se+
Samozřejmě. Zbytek svátků budeme tady a budeme se na Vánoce opalovat +přikyvuje se smíchem+ Tedy... pokud nám zbyde na to čas, protože to už budeme mít jiné povinnosti +široce se usměje+
Ty zapomínáš na svoje narozeniny každý rok +políbí ho něžně na bradu+ Ale já ne. Doma tě čekají ještě dárečky +usměje se a položí mu něžně dlaň na jeho ruku, kterou jí hladí břicho+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 11 bře 2016 20:27

Už úplně? Takže tam žije sám? +podívá se na ni tázavě+ Nebo ho tam pořád navštěvuje Vanessa? +uculí se potutelně+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 11 bře 2016 22:23

Jo, úplně. Co bych tam dělala sama... tys nikdy nebyl na taková honosná sídla, tak jsem to přenechala celé Tonymu... stejně mu tam půlka patřila. +pokrčí rameny+ No nejspíš tam sám asi nebude +uculí se potměšile+ Určitě tam pravidelně pořádá nevázané smrtijedské večírky... a myslím, že Vanessa je tam taky pečená vařená +dodá se smíchem+
Nemáš už hlad? +zeptá se ho po chvíli starostlivě+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 11 bře 2016 23:17

Ne, nepřipadám si na takových místech moc dobře. +připustí+ Jsem rád. Bylo to trochu ponuré místo. +uculí se+ Smrtijedské večírky nejsou pro děti. +zasměje se+ Já vlastně o dětech moc nevím. +usměje se omluvně+ Myslím těch hodně malých. Potom, když už vnímají... to je snazší. +pokrčí rameny+ Nemám. +zalže hrdinně... načež ho usvědčí zakručení v žaludku+ Možná trochu. +zasměje se+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 12 bře 2016 01:35

Já to vím... a už jsem se ti za ta léta přizpůsobila +pohladí ho po tváři+
To ti tedy nevěřím! +pohrozí mu prstem se smíchem, když jí tvrdí, že nemá hlad+ Vydrž +vzpomene si, že bágl nechali na břehu, tak si jej přivolá Acciem a pak už před Remuse začne na deku rozkládat obsah Karkulčina košíčku, což jsou samé pamlsky pro vlky :D, jako kus uzeného, čerstvé klobásky, nebo pečené kuřecí stehýnko+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 14 bře 2016 21:59

Víš, co mě právě napadlo? Je tady tak nádherně a teplo... co kdybychom tu přenocovali? +koukne na něj, co na to řekne+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 14 bře 2016 22:54

Ale kdybys nebyla v pořádku, řekni mi to, ano? +pousměje se mezi sousty+ Uvidíme. +souhlasí s ní+ Najmout ji můžeme vždycky... myslíš, že by se kvůli nám přestěhovala do Austrálie? +zasměje se+ Ale bylo by to hezké. +přikývne+ Musíš udělat seznam všech věcí, co bude potřeba zařídit, abych na nic nezapomněl. +usměje se na ni. Sbalí zbytek jídla do koše a natáhne se k ní+ To není špatný nápad... takhle pod širákem. +políbí ji na čelo+ Ale kdyby ti byla zima, půjdeme domů. +vymíní si... a zní mu to hezky, domů+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 14 bře 2016 23:55

Řeknu +usměje se a pohladí ho po čelisti+ No, je pravda, že se mi nabízela v době, když jsme ještě bydleli ve Francii +uculí se+ ale zkusit to můžeme.
Jaký seznam, lásko... jako co všechno bude potřeba nakoupit?
Myslela jsem si to, že se ti to bude líbit trempovat v přírodě +mrkne na něj a pomůže mu sklidit jídlo+ Kdyby mi byla zima, tak se přitulím +usměje se+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 15 bře 2016 09:09

Uvidíme, jak nám to půjde. +usměje se+ Třeba zjistíme, že jsme v péči o děti tak dobří, že nikoho nepotřebujeme. +zasměje se+ Můžeme ji případně přemisťovat sem a tam... +pokrčí rameny+ Všeho... co bude potřeba nakoupit, nachystat... zástrčky do zásuvek, dvířka na schody. +pousměje se na ni a docela se na ty přípravy těší+ Víš, že v tomhle jsem vždycky pro. +zasměje se+ Půjdu si ještě zaplavat. +rozhodne se, slunce pěkně pálí+
Remus

PředchozíDalší

Zpět na Dům Styx a Remuse