Obývací pokoj

Moderátoři: Remus Lupin, Styx Lupin

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod Styx Lupin » 18 pro 2016 11:12

+ráno vstávají brzy a začnou jim povinnosti po dlouhé dovolené. Styx udělá oběma snídani a nakrmí zvěř a pak si přivolá z ER Failona, aby je opět hlídal, zatímco budou s Remusem pryč. Celý prosinec se pak vidí jenom večer, když přijdou utahaní z práce a někdy ani to ne, když Styx musí odejít na "noční"+

viewtopic.php?f=209&t=2188&p=51627#p51627
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 04 úno 2017 14:09

+vrátí se domů ze zmrzlého Walesu a ten teplotní rozdíl Styx téměř šokuje+ Nikdy jsem si neuvědomila, jak velké vedro tady je, až teď +uculí se+ Padesátistupňový rozdíl už je znát +svlékne se a jde si dát studenou sprchu, protože se jí z toho vedra dělá trochu mdlo+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 04 úno 2017 17:50

Tedy... +zamrká trochu, protože i on to cítí, i když ho to nezasáhne tolik+ Abys z toho ještě neonemocněla... +pousměje se, sleduje, jak zbledne, a to už pojme podezření :D+ Možná bys měla zajít k doktorovi. +navrhne nenápadně, následuje ji do koupelny a opláchne si tam studenou vodou obličej+ Takhle špatně ti obvykle nebývá...
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 04 úno 2017 21:48

Já přece nebývám nemocná +mávne nad tím rukou, ale sama ví, že teď už si nemůže namlouvat, že je to nedostatkem odpočinku, když se celé Vánoce flákala+ Myslíš? No dobře, zajdu si tedy k doktorovi. Ale jenom kvůli tobě, aby sis nedělal o mne starosti +souhlasí nakonec trochu neochotně+ Stejně musím zajít za Marcusem pro další lektvar. Už nám pomalu dochází.
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 05 úno 2017 04:52

právě proto. +usměje se+ Je to u tebe neobvyklé... +opláchne se studenou vodou za krkem a pak jí podá osušku+ Možná je to nějaký nenápadný virus z Číny... nebo ti nějaká složka toho lektvaru přestala dělat dobře. Víš, že Markus říkal, že se to může stát i po delší době užívání. +usměje se na ni, když vystoupí ze sprchy. V nejzazším koutku mysli má ještě jednu alternativu, ale neodváží se vyslovit ji nahlas+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 05 úno 2017 14:59

+zabalí se do osušky, z té chladné vody je jí příjemně+ Virus? Merline, doufám, že jsem si nepřinesla nějakou asijskou nemoc +úplně se lekne+ Ty se cítíš dobře? +začne si dělat starosti+ Pokud ty potíže brzy nepoleví, skočím za Marcusem +teď už je i sama přesvědčená, že k doktorovi bude muset+ Jestli to bude něco vážnějšího, měl by ses taky nechat preventivně vyšetřit +dumá a hlavou jí bleskne myšlenka, že by nebylo od věci udělat si nejdřív těhotenský test :D +
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 05 úno 2017 19:27

Určitě to nebude nic vážného... +usměje se na ni+ Ano, já jsem v pořádku. +přisvědčí+ V rámci možností. +uculí se, protože se blíží úplněk+ Ale asi máš pravdu... měl bych jít k doktorovi s tebou. Jen pro jistotu, kdyby náhodou. +usměje se a na chvilku se na ní jen tak dívá a dovolí si malý záblesk naděje+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 05 úno 2017 22:33

Tak to se mi ulevilo +že on je v pořádku+ Nejsem si právě jistá, jestli jsme dostatečně očkovaní proti všem těm exotickým nemocem. Ty bys šel se mnou k Marcusovi? +usměje se na něj do zrcadla+ Vlastně bychom se už měli k němu objednat na další prohlídku kvůli lektvaru +vzpomene si - a prosím tě, chceš to psát od začátku (loni byla Styx u Marcuse sama), anebo navážeme až tam, kde jsme spolu před rokem skončily:)+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 06 úno 2017 22:54

Právě. +souhlasí+ Navíc jsme v Číně opravdu vymetli všechny kouty. +pousměje se+ Radši jedna zbytečná návštěva u doktora, než pak litovat. +usměje se na ni+ Jistě, že půjdu s tebou. +přikývne+ Pro jistotu si nechám testy udělat taky, některé viry mohou v těle spát pěkně dlouho... a úplněk mě oslabí. +otočí se k ní s úsměvem+ Ale nedělej si starosti. +vezme ji za ruce - hele jak chceš ty, nevadí mi to ani tak ani tak, ať to máš jak si to představuješ :) jo a, budeš hledat Remusovi oblek na svatbu nebo mám já? :)+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 07 úno 2017 12:47

Skvělé, necháme si preventivně udělat testy a rovnou si vyzvedneme další lektvar. A taky bych se chtěla Marcuse zeptat, jestli je všechno v pořádku, když se nám zatím... nedaří +věnuje mu trochu smutný úsměv+ Co kdybychom si šli zaplavat? V tom vedru se nic jiného ani dělat nedá +uculí se a oblékne si bikiny, víc oblečení by na sobě ani nesnesla+

(Remus PM)
Styx Lupin
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Dům Styx a Remuse