Vstupní hala

Moderátoři: Remus Lupin, Styx Lupin

Re: Vstupní hala

Příspěvekod Styx Lupin » 27 lis 2016 19:45

To je úžasné. Až budeš připravený, zkusíme to. Taky jsem hrozně zvědavá, v jaké zvíře se proměníš +dojde si pro konev a začne zalévat+ No ještě abys mě přestal milovat. V Stonehenge jsi mi slíbil, že mě budeš milovat až do smrti +zasměje se a trochu ho schválně pokropí studenou vodou a culí se u toho vesele+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 27 lis 2016 23:13

Docela rád bych slyšel o tvých zkušenostech. +usměje se+ Už jsi mi o tom vyprávěla, ale myslím spíš tu technickou stránku věci. +podívá se na ni a otře si hřbetem ruky čelo+ A hodlám svému slibu dostát. +zasměje se, vymrká z očí vodu, natáhne se a prstem od hlíny jí udělá na nose šmouhu+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 28 lis 2016 21:19

Samozřejmě, poradím ti s tím, a pomůžu. Budu tě učit, jo? Aspoň jednou za život si prohodíme role +je vidět, jak se na to těší+ Přestaň +zasměje se a otře si hlínu z nosu hřbetem dlaně a už mu to chce zase vrátit, když před bránou zatroubí na ně nějaké auto...+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 28 lis 2016 23:28

To zní jako docela vzrušující dobrodružství. +zasměje se pobaveně a je připravený bránit se hrstí zeminy, když uslyší zatroubení+ Půjdu se tam podívat. +usměje se, a Romulus běží se štěkotem první, jako správný hlídač. Jenom tak ze zvyku se ujistí, že má v kapse hůlku, a dojde k bráně, zjistit kdo to je+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 29 lis 2016 22:35

+jdou se podívat všichni, protože tak daleko od města sem moc lidí nezavítá. A za bránou stojí krásné SUV Bentley+ Merline, úplně jsem zapomněla na to naše nové auto +u brány s Remusem vyřídí převzetí nového vozu - a zaměstnanec firmy půjde zpátky asi pěšky:D - a Styx začne jejich první autíčko ze všech stran obdivovat+ To je ale nádherné, viď? +hned vyzkouší, jak se v něm sedí+ Paráda. To můžeme do města jet už novým autem +uculí se+

Spoiler: show
Obrázek

Obrázek
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 30 lis 2016 17:26

Přiznám se, že ani já si nevzpomněl. +zasměje se a obejde auto+ Vypadá úžasně. +usměje se+ Tak to můžeme z města rovnost přivézt Vánoční stromek a začít zdobit dům, když už máme ten advent. +mrkne na ni, zaskočí do domu pro peníze a tašky a uloží je do kufru+ Budeš řídit? +uculí se+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 30 lis 2016 21:49

Vánoční stromeček přece nebudeme tahat z města, když bydlíme v národním parku. Vezmeš si sekerku a přineseš nějaký hezký z lesa +uculí se na něj a pak se odběhne převléknout+ A ty nechceš řídit? Tenkrát při těch automobilových závodech ti to šlo skvěle +popíchne ho se smíchem, ale nenechá se přemlouvat, nemůže se už dočkat, až nové autko vyzkouší. Otevře dveře u řidiče a pak si uvědomí, že řízení je na pravé straně, tak obejde auto, sedne si za volant a málem se v té sedačce SUVčka ztratí+ Tak nasedej, jestli se se mnou nebojíš +provokuje ho+ Pořádně se připoutej +když se Remus usadí, šlápne na plyn a vyrazí. Řídí zpočátku opatrně, aby se seznámila s tak velkým vozem, ale když si na něj zvykne, předvede, co se naučila od Mercy+ Úžasné... jede úplně samo +pronese nadšeně, když dorazí do města+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 01 pro 2016 08:30

Myslíš, že na mě nepřijde nějaký strážce parku? +zasměje se, to se asi nesmí ne? :D+ Myslím, že to přenechám tobě, když sis ten řidičák udělala. +uculí se a nastoupí na sedadlo spolujezdce. Interiér voní novotou a kůží, a sedí se mu tam moc pohodlně+ Já se nebojím, věřím, že to zvládneš. +mrkne na ni a zacvakne si pás. Na silnici moc provozu není, ale i tak s ní dává pozor, kdyby něco+ Je to docela vtipná, jsi tak drobná a řídíš takový kolos. +musí se zasmát, když vjíždí do města+ Vidíš přes ten volant vůbec? +popichuje ji pobaveně+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 01 pro 2016 20:48

+samozřejmě že nesmí :D+ Tak pokud budeš řezat na našich pozemcích, tam tě žádný strážce parku nechytne +poradí mu s úsměvem+ Anebo si můžeme dojít pro stromeček do Walesu, jako každý rok. Teď už tam určitě budou závěje +jak si z ní Remus dělá legrácky, bouchne ho laškovně pěstičkou do ramene+ Srandičky, jo? Na zpáteční cestě řídíš ty +rýpne si se smíchem+ Náhodou vidím. Ale příště si asi dám pod zadek polštářek +udělá si z toho taky legraci a to už zaparkuje před obchoďákem+ Nejdřív nakoupíme zásoby a pak se půjdeš někam projít, například do oddělení pro dům a zahradu, protože já ti chci nakoupit vánoční dárky +usměje se na něj poťouchle+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 01 pro 2016 21:22

Že bychom navázali na tradici? +uculí se+ Xiao se asi bude divit, až ji někdy vezmeme do Walesu a uvidí sníh. +zasměje se+ to bych si nedovolil. +směje se+ Já? a máš už sepsanou závěť? +musí se uculit, a jen kouká, jak s přehledem parkuje mezi auty+ Třeba si okolní řidiči myslí, že se to auto řídí samo. +směje se pobaveně+ Dobře, podívám se po nových sazenicích. +uculí se+ A půjdu do zverimexu, koupit pár dárků pro ty naše potvory. +rozhodne+
Remus

PředchozíDalší

Zpět na Dům Styx a Remuse