To ano, zajímalo by mě, co je pravdy na tom, že ty hlasy potom rozliší až budou venku. +souhlasí s úsměvem+ Máš pravdu, to nejrizikovější už máme za sebou, myslím, že klidně můžeme jít nakoupit nějakou výbavu do dětského pokoje. Až teď mi dochází, že spoustu věcí budeme muset pořídit dvakrát +zasměje se tiše+ Vlastně máš štěstí, že jsi těhotná na léto, nemusíš se soukat do spousty vrstev, jen si natáhneš šaty. +uculí se+ Ano? +podívá se na ni+ Přemýšlel jsem o tom... +připustí+ Vím docela jistě, že nepotřebuji vidět přímo, jak... se derou na svět. +dokončí diplomaticky, že jediná možnost je pro něj stát u hlavy a nedívat se pod pas
+ Ale... musím přiznat, že je to situace, v které jsem naprostý amatér. A pro tebe to zážitek bude, možná ne traumatizující, ale rozhodně přelomový. Čeká tě jeden z nejtěžších, dost možná nejtěžší úkol, co se těch dvou týče, a být tam na to sama musí být těžké. +poznamená, pokouší se jí vysvětlit svoje myšlenkové pochody+ To je pro mě vlastně hlavní argument proč tam být. Pro ty dva nebude rozdíl, jestli tam jsem, nebo ne, ale pro tebe ano. V tomhle ohledu toho nemůžu moc udělat, abych ti pomohl, hlavní část poneseš ty. Takže myslím, že podpořit tě je můj hlavní úkol, záleží hlavně na tobě, co pro tebe bude příjemnější. Nejpodstatnější je, aby ses cítila tak dobře, jak to jen půjde. +pousměje se+ Pokud si myslíš, že budeš klidnější, když tam nebudu, budu to respektovat. +pohladí ji po prstech+