Vstupní hala

Moderátoři: Remus Lupin, Styx Lupin

Re: Vstupní hala

Příspěvekod Beatrix » 29 led 2017 23:29

Kristián:
Jo...+přikývne+ Oni ti ex mají dost tuhej kořínek!
Jo? Co tu máte? +rozhlíží se+ Zatím jsem viděl akorát..Romulus, žejo? +kývne na pesana+ Asi je tu dost pavouků, ne? Jak je tu teplo a tak... Líbánky? +zarazí se+ To bych měl zařídit já? +podívá se na něho nejistě+ Bea o ničem takovým nemluvila...
Jo...je tam dost zubatých. +sdílí jeho nelibost, takže se tváří taky nenadšeně+ Hm...tak víš co? Co kdybysme zašli do toho pánskýho klubu a uvidíme? Ale - +ohlídne se, jestli je Bea neslyší+ kdybysme náhodou cestou potkali striptérky... +tváří se přitom ale hrozně nezúčastněně+ Můžeš klidně vzít nějaký kamarády, jestli chceš. Je to na mě.
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 30 led 2017 23:18

Fakt to šíleně letí, už je to půl druhého roku, přitom mi to přijde jako před pár měsíci +zavrtí hlavou+ Prosím tě, Zuzka tě bude potřebovat pořád, věk tady vůbec nehraje roli, jsi její máma. A třeba se ani neodstěhuje, nebo alespoň ne daleko +mrkne na ni+ No dobře. Pokud nemáš žádné speciální požadavky, jako jsem měla já +uculí se, co si ona toho navymýšlela+ nebudu tě s tím už otravovat. Ale pamatuj, že jsem připravená ti s čímkoliv pomoct +připomene jí+ Neboj, na něco určitě přijdeš, ještě je dost času. Prostě vyber nějaké místo, ke kterému máš určitý vztah. Například my s Remusem jsme oba mágové, tak jsme volili magické místo. Popřemýšlej, kam to táhne tebe s Kristiánem. Třeba… někam na Slovensko? +uculí se v žertu+ Šaty, vážně? To jsem na ně moc zvědavá! +nakoukne do meníčka+ Skvělý výběr, samé opravdové lahůdky. Hlady určitě nebudeme +zasměje se+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 31 led 2017 04:05

Pravda... ale netřeba ty kořínky vytrhávat, někdy se trocha toho plevele v zahradě hodí... aspoň víc vyniknou ty cíleně pěstované květiny. +poznamená+
Ještě tu máme Niu, naši malou... dračici. +uculí se trochu+ A zvířata co si vozíme z cest, zrovna jsme si z Číny dovezli mládě pandy červené... někde tu pobíhá. Ještě je opravdu maličká. Pavouků, hadů taky. Různé potvory... ale do domu se díky kouzlům naštěstí nedostanou. +pousměje se+
Tak... to záleží na vás, my jsme si líbánky naplánovali spolu. Ale můžeš ji svatební cestou klidně překvapit, jestli myslíš, že ji to potěší! +to by byl dárek! :D+
Mhm, Slasti bych vynechal... +souhlasí+ Tak to bychom určitě mohli... Sirius určitě přijde, ten si podobné akce nenechá ujít. Jo striptérky... že bychom jim charitativně dali přivydělat. +uculí se+ Ozvu se ti s termínem. +přikývne, že domluveno+
Remus

Příspěvekod Beatrix » 01 úno 2017 23:09

Bea: To je tím, že se nenudíme. To je pořád něco. A pak úplně ztratíš pojem o čase. +nakrčí čelo+ Nevím...je zvyklá být hodně samostatná...a jak přijde do puberty, tak právěže určitě vytáhne, že nejsem její biologická matka...vždycky to tak je.
Fakt ne. +usměje se na ni+ Kdybych měla, tak si řeknu. Děkuju. Když si na něco vzpomenu, budu křičet.
Jo Stonehenge bylo krásný, zvlášť takhle v noci. +vzpomene si+ Já Slovensko vlastně moc neznám, asi si pučím průvodce a budu listovat!
Mhm, podívej. +ukáže jí fotky v šatech+ Vyzkoušela jsem jich snad padesát a pak tyhle - sedly mi perfektně. Tak sem to rovnou zabalila a koupila je. Chtěli jsme takový tradiční jídla, ale zase vím, že je někdo nemusí, tak aby si každej vybral. I kdo třeba nejí maso. A yohannka mi už sestavila chuťovky, podívej...+ukazuje jí fotky občerstvení+ Už se těším, že všechno ochutnáme! Mh...teda všechno asi ne...ale na ty fíky se moc těším!
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 02 úno 2017 21:43

To je pravda. Vždyť jenom půl roku jsme byli v Číně +to by se Amon zbláznil z takové absence:D+ To záleží na tom, jak sis ji vychovala. A já vůbec nepochybuji, že skvěle. Zuzka moc dobře ví, co pro ni děláš, je to chytrá holka. Myslím, že máš úplně zbytečné obavy +chytne ji povzbudivě za ruku+ Jsou tam krásné hrady a zámky. Ale teď tam bude dost zima. Nebo spíš někam za exotikou? Svatba ve stylu havajských tanečnic by byla originální +zasměje se+ Neboj, určitě tě brzy něco hezkého napadne +mrkne na ni+ Páni, to jsou ale překrásné šaty! +zírá na ně obdivně a pak se neudrží a obejme ji+ Beuško, budeš nádherná nevěsta. To bude Kristián koukat! Hlavně dohlídni, ať je neuvidí dřív než u obřadu +uculí se na ni+ Přesně tak, my jsme na naší svatbě taky měli více chodů, protože ten nejí to a tamten zase tohle a z větší nabídky si určitě vybere každý to svoje +schvaluje jí výběr menu+ No teda, to je úplná pastva pro oči, takové krásně barevné +prohlíží si pozorně, co tam všechno je+ Úplně mi z toho vyhládlo +uculí se a hmátne po nějakém mlsu na tácku a přisune i k Bei+ Co tam ti naši chlapi tak dlouho probírají? Myslím, že jsem zaslechla slovo striptérky +uchichtne se pobaveně+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 02 úno 2017 21:56

Kristian: +pozdvihne obočí+ Zajímavá myšlenka... +pokýve hlavou, že se nad tím zamyslí+
Dračici? To je taky pes? Á jé, tak tu Bei vůbec neukazujte, nebo ji bude chtít taky! +ale rozhlíží se, jestli neběhá někde okolo+ Je to takovej mazel jak ty naše příšery? No jo, kouzla..u nás je to spíš biolit. +ušklíbne se+ a dost to teda smrdí...
To netuším...+přemýšlí a típne cigaretu do prázdné sklenky zamyšleně+ Bea tu svatbu bere hodně střízlivě, takže třeba líbánky ani chtít nebude.
No někde musijou holky vydělávat! Jasně, moje číslo máš... +koukne na hodinky+ Měli bysme jít, nechtěli jsme vás zdržovat...navíc musíme ještě zařídit pár věcí na svatbu... +nakoukne dovnitř+ Bea? +mávne na ni+

(včera mi v půlce odpovídání odpadl LoS...)
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 02 úno 2017 22:11

Beatrix: +lach! ona je to u Styx taková absenční forma práce+ Kde vy jste ještě vůbec nebyli?
No..nepřeceňovala bych svoje výchovný schopnosti...navíc čekám, že mi jednou vyčte jak to u nás všechno funguje, což chápu - je to dost atypický...
M-m, chci zimu. Svatba bude teda stejně vevnitř, ale nechci hic. Zimu mám rači. Líbijou se ti? Nejsou nijak honosný, ale úplně mi učarovaly! +ubejme ji a musí se smát+ Každé nevěstě to sekne v krásných šatech. Prosímtě, on si tyhle věci asi ani tak nebere.
Já chtěla být původně striktnější...ale pak sem přidávala chody...a varianty...a měli sme co dělat, abysme vybrali jen tohle. +taky si něčeho zakousne+ Beztak něco hrozně záživnýho...+protočí oči+ Já mu dám striptérky! Musíme jet vybrat dorty, tak ať si hezky nechá zajít chuť, nebo mu ukážu takovej taneček, že mu špatně bude! +směje se a mávne na Kristiána+ Promiň, ale fakt už budeme muset jít. Byla to jen taková přepadovka. Jsem moc ráda, že jsme vás zastihli doma a že ste souhlasili!
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 03 úno 2017 21:53

Ještě nemáme prozkoumanou Jižní Ameriku. Dostali jsme na ni tip od Vanessy +zasměje se pobaveně+ Nebýt tebe, Zuzka by skončila někde v dětském domově. Je už dost stará na to, aby si uvědomovala, jak se pro ni obětuješ. Takže zakaž si myslet na to, co jednou možná bude a užívej si to, co máte teď spolu +usměje se na ni+ Líbí, moc. Ono extra honosné svatební šaty bývají většinou až moc přeplácané. Tyhle jsou dokonalé. To je krajka? A dlouhý závoj, ten musí být +chválí jí šaty+ Tak ty už máš se zajišťováním pohoštění bohaté zkušenosti, to musela být pro tebe úplná hračka +musí se rozesmát, jak Bea v žertu vyhrožuje Kristiánovi tanečkem a to ještě ani nejsou manželé:D+ Ty si tedy umíš dupnout. Doufám, že Kristián nebude pod pantoflem +směje se+ Jasně, zařizování svatby +přikývne chápavě a zvedne se+ Naopak, my jsme tím poctěni +přidají se k Remusovi a Kristiánovi+ A klidně se stavte kdykoliv, jen tak. U nás jste vždycky vítáni +a k Bei se přimotá pandí mládě a zvědavě na ni kouká+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 04 úno 2017 00:21

Ne, dračice je... dračice. +zasměje se+ Jmenuje se Nia. A panda tu někde pobíhá... +za záhonem se mihne cosi červenýho+ je hodně mazlivá, máme ji z čínské chovné stanice. Tam je spousta pand a málo chovatelů, takže si teď to mazlení vynahrazuje. +usměje se+ kouzla naštěstí nesmrdí. +konstatuje pobaveně+ Ale u vás zase není tolik tarantulí...
Líbánky nemusí být tři týdny na Havaji. +pousměje se+ Takový víkend někde jen ve dvou ještě snad žádná neodmítla. +dopije svoji whisky+
Ozvu se ti. +přikývne+ Nás nezdržujete, já abych šel pomalu psát svůj proslov... +uculí se a vrátí se s ním dovnitř+ Rádi jsme vás viděli. +usměje se na oba+
Remus

Příspěvekod Beatrix » 09 úno 2017 21:32

Bea: Stejně seš odvážná! Sou lokace, kam jezdím dost nerada a pohybuju se tam jen velmi opatrně a nebýt jistých povinností, nikdo by mě tam nikdy neviděl!
To není obětování. +zavrtí hned hlavou+ Nechci, aby to někdy takhle vnímala... Jo, jsem vážně ráda, že ji mám. +usměje se+
Jsem ráda, že se ti líbí. Nerada bych, aby se líbily jenom mně. Mhm...+těžko říct :D ale asi to bude nějaká krajka...nebo neco na ten způsob+ Jo závoj sem vždycky chtěla! +směje se+ Náhodou...pro sebe je to vždycky těžší než pro ostatní, ale yohannka mi vydatně pomáhá!
Počkej jak mu dupnu šteklem na nohu, jestli se mi něco donese! +cukají jí koutky+ Pod pantoflem ne...ale pod lodičkama určitě. +ušklíbne se a mávne rukou+ Prosímtě...jako by to s tímhle typem chlapů vůbec šlo.
Děkujeme. Příště se ohlásíme, nebojte! +málem na pandu šlápne, že tak tak stoupne bokem+ Ježííš! +kouká jak zjara+ No co ty tu děláš? +sehne se pro pandičku+ No ty seš ale beruška krásná! +opatrně ji pohladí a jestli se nechá, tak si ju vezme do náruče - a teď přemýšlím, že ji má myslim i yohannka?+ No taková krásná holka! A heboučká!
Beatrix
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Dům Styx a Remuse