Remus píše:Výborně. +přikývne+ Nejdřív mu budeme muset postavit garáž. +uvědomí si se smíchem, že ji u domu nemají+ Ano? +uculí se+ To jsem rád... řekl bych že tohle platí i v kouzelnickém světě... +poznamená+ Takový byl záměr... jsem zvědav, jak budu sám sebe příští rok překonávat. +zažertuje. Jednou rukou ji obejme kolem pasu a rychle se rozhlédne, aby se ujistil, že tam nikdo neočumuje+ Tak se rozluč s Paříží. +pousměje se a pak je oba přemístí domů+
+garáž mají, jak jsem koukala na ten obrázek jejich domu, dokonce tři
Ale ok, takže...+ No to budeme muset postavit, aby mu nevybledla barva na tom australském slunci. Hned vedle hlavního vchodu je na to skvělé místo. A postavíme aspoň tři vedle sebe, kdyby k nám někdo přijel autem. A kdoví, třeba se nám to ježdění zalíbí natolik, že si časem ještě nějaké auto pořídíme +uculí se vesele+ Překonáváš se rok co rok +zasměje se a políbí ho+ Ale vůbec nejde o to, aby to každý rok bylo lepší, než ten předchozí. Mně udělá radost už jen to, že si uděláme čas pro sebe, na společný romantický večer nebo na hezký výlet +ale samozřejmě se vůbec nebude zlobit, když Remus zase něco pěkného vymyslí
. Zamává Paříži a chvíli nato se ocitnou v tropické výhni národního parku Karijini+
+hned jde zkontrolovat, jestli dům ještě stojí, anebo jej mezitím Romulus s Niou srovnali se zemí
+ No ne +kouká nevěřícně, že všechno je na svém místě, dokonce ani venku nic nezničili+ Kde vůbec jsou? +rozhlíží se, ale nikdo je nevítá, což je trochu neobvyklé, ba dokonce podezřelé+