Altaïr

Moderátor: Styx Lupin

Re: Altaïr

Příspěvekod Beatrix » 16 lis 2017 21:47

+Už se nadechuje, že ho opraví, že "paní", ale nechá to rači být...+ Vím já?! Všechno co jsem dostala od Altaira se mě pokouší zabít! Au! +zaskučí jak ji začne škrtit nárame s jak si ho servává z ruky, tak si ju celou dodrápe+ Neříkejte mi, že je to jenom tak?! Počkat...+zarazí se+ V terénu? Na misi? Neměl by se to...věnovat nějakým těm vyšším funkcím? +nakrčí čelo+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Enzo » 19 lis 2017 23:10

Cože... zabít vás? +cukne mu koutek, že by se občas ani moc nedivil+ Já se v těch vašich kouzlech moc nevyznám. Ale jedno vím jistě, že s tím Altair nemá nic společného. Radši by si usekl pravou ruku, než by vám jakkoliv ublížil +poznamená+ Noo... ano, měl by. Ale momentálně má jiné povinnosti +váhá, jestli je oprávněn jí sdělovat, co Altair dělá - ale protože by se to Bea jinak nedozvěděla, tak jí to tedy práskne :D + Altair se totiž chystá rezignovat na svoji funkci velmistra řádu a vrátil se zpět do akcí jako assassín +podle tónu jeho hlasu je poznat, že se mu to moc nelíbí+
My name is Enzo. I am an Assassin.
Enzo
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 25 lis 2017 16:14

To s tím teda musí mít něco společnýho! +prskne+ Nic německýho se mě zabít nepokouší! +pak se usměje+ Vážně? +na to useknutí ruky :D + Rezignovat?! +nechápe vůbec co se děje+ Proč by to dělal? To je u vás něco jako...jako...no prostě dost důležitá funkce, ne? Jakože čest, respekt a takový ty věci. On si toho přece vážil, že byl zvolen, ne?
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Enzo » 26 lis 2017 01:27

A to vám daroval nůž nebo pistoli, že vás to chce zabít? +nevěří tomu, že by se ji pokusily zabít například náušnice od Altaira+ Jo, je to ta nejdůležitější funkce, velmistrem může být jenom ten nejlepší z nejlepších +potvrdí jí to+ Jenomže Altair porušil svůj slib, vypěstoval si závislost na jiném člověku. Na vás +řekne to trpce a trochu vyčítavě, on je prostě přesvědčený, že má Bea na Altaira špatný vliv :D+ Pokud by setrval v čele řádu, hrozilo by vám nebezpečí, když by se přes vás chtěli dostat k němu. Jako řadový asasín už nebude tak důležitý +dodá+ Chcete mu nechat vzkaz? Netuším ale, kdy se vrátí +radši jí neprozradí, na jak nebezpečnou misi se Altair vydal, aby ji náhodou nenapadlo přijet do Masyafu :D+
Enzo
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 02 pro 2017 17:43

Naštěstní ne! +nakrčí čelo a zadoufá, že na něco nezapomněla+ Altair na mě není závislý! +Ohradí se+ Mít k někomu citovou vazbu ještě neznamená být na něm závislý! A to nemůže nikdo nijak zakázat, to prostě nejde, takový věci si nevybíráme! +spustí na něho+ Několikrát jsem mu říkala, že na to nemá brát ohledy! Mně hrozí nebezpečí pořád! Navíc....nikdo se už nic nedozví. Není co. +řekne trpce+ Ne, nechci mu nechat vzkaz! Musím s ním mluvit! Sbohem! +práskne telefonem :D +
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Enzo » 03 pro 2017 16:42

+chvíli ji poslouchá, sluchátko drží dál od ucha a ani se nepokouší ji přerušit+ Moje řeč +že Altair nemá brát na ni ohledy+ Ale zkuste to vysvětlit jemu +když mu rozčilená Bea práskne telefonem, zamračí se na sluchátko, jako kdyby za to mohlo, na takové jednání není zvyklý+ Taky jsem vás rád slyšel +poznamená do hluchého telefonu+ Pokud mi bude tato dáma ještě někdy volat +vyjede po službukonajícím vojákovi+ tak jí řekněte, že jsem na misi. Někde hodně daleko +ráznými kroky odkráčí z místnosti a vrátí se do posilovny vypustit nahromaděnou páru na posilovacích strojích+
Enzo
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 10 úno 2018 16:41

+Ještě nějakou chvíli váhá, jestli se opět vydat do Masyafu, ale když dary od Altaira neustále usilují o její život a hlavně vizáž, tak se vydá na cestu. Tentokrát v naprosté tajnosti nahlásí, že jede na jednání do Itálie a zatímco její bodyguardi tam stráží dům, vypadne tajným tunelem pryč a vydá se na cestu. Po pár hodinách tak přistává opět nedaleko pevnosti vrtulník a zahalená Bea po chvíli buší na vrata.+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Altair » 10 úno 2018 20:58

+stráž u hlavní brány Beu okamžitě pozná - už je tam asi dost známá :D - tak ji pustí dovnitř a aniž by se jí na něco ptali, jeden z vojáků ji rovnou odvede do Mistrovy pracovny. Zaklepe na dveře, chvilku počká a pak vstoupí, ohlásí arabsky návštěvu a odejde. Altair se zrovna připravuje na misi, do bojové asasínské uniformy si pečlivě srovnává celý arzenál čerstvě nabroušených chladných zbraní z damašské oceli. Když Bea vstoupí dovnitř, v Altairově tváři se objeví překvapení, které hned nato vystřídá upřímná radost z toho, že ji vidí+ Beatrix... +jde jí naproti a obejme ji, na rtech úsměv, který však záhy zmizí+ Je všechno v pořádku? +podívá se jí trochu znepokojeně do očí, že přišla tak nečekaně a bez ohlášení+
Krédo Assassínů:
"Žijeme v temnotě, abychom sloužili světlu. Jsme Assassíni. Nic není pravda, vše je dovoleno."
Nothing is true, everything is permitted!
Altair
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 10 úno 2018 21:20

+Docela ji okamžité přijetí překvapí, čekala spíš, že ji nebudou ani chtít pustit dovnitř. No nic neříká a nechá se vést. Když vidí, jak se Altair vyzbrojuje, tak se zamračí, no je ráda, že ho vidí v jednom kuse, tak ho taky pevně obejme a naprosto automaticky nasaje jeho vůni u krku. Po chvíli se odtáhne, ustoupí od něho a sjede ho pohledem.+ Ne. Není všechno v pořádku. +řekne lehce podrážděně+ Ale zřejmě o tom víš víc ty, než já. +Upře na něho pohled, kterým by u něho ráda vyvolala zpytování mysli.+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Altair » 10 úno 2018 22:13

+všichni v pevnosti ví, že Bea je Mistrova dobrá známá, tak si nikdo nedovolí nechat ji venku před branami ;). Jak ho Bea pevně obejme, Altair musí dát velký pozor, aby se nepořezala na nějaké jeho zbrani, co ukrývá pod pláštěm. Když na něj Bea spustí důvod své návštěvy, vlastně ho to ani moc nepřekvapí, Enzo už se stačil přiznat, že mu Bea volala a že jí napráskal, co se Altair chystá udělat - taky mu to dal Altair pěkně sežrat+ No, upřímně, nejsem nadšený z toho, že ses to musela dozvědět od někoho jiného. Kdyby Enzo nebyl tak přehnaně horlivý, řekl bych ti to sám +vrátí se k vitríně se zbraněmi a vybere z ní ještě pár hrozivých dýk+ Nechtěl jsem ti to říct dřív, než bude po všem.
Krédo Assassínů:
"Žijeme v temnotě, abychom sloužili světlu. Jsme Assassíni. Nic není pravda, vše je dovoleno."
Nothing is true, everything is permitted!
Altair
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Masyaf