Altaïr

Moderátor: Styx Lupin

Re: Pevnost Masyaf

Příspěvekod Altair » 15 dub 2016 10:07

+rozbalí balíček od Bei a nestačí se divit. Alpská voda se tady v té poušti obzvlášť hodí. S úsměvem na rtech si prohlédne Beiny fotografie a založí si je do alba, konečně si je nemusí lepit na zeď, ale má je hezky pohromadě uložené. Vyzkouší pěstní dýku a spokojen si ji schová do vitríny se zbraněmi a pak napíše Bei poděkování za dárky k narozeninám+
Krédo Assassínů:
"Žijeme v temnotě, abychom sloužili světlu. Jsme Assassíni. Nic není pravda, vše je dovoleno."
Nothing is true, everything is permitted!
Altair
Člověk

Re: Altaïr

Příspěvekod Altair » 08 črc 2016 22:29

+po slavnostní přísaze se Altair přestěhuje ze své cely v kasárnách do komnaty velmistra v citadele a pustí se hned do práce, aby se seznámil s novými povinnostmi a tím, jak řídit řád a velet asasínům. Obhájí si ale, aby se vedle toho mohl i nadále věnovat své původní práci asasína, tento post nemíní kvůli ničemu opustit+
Krédo Assassínů:
"Žijeme v temnotě, abychom sloužili světlu. Jsme Assassíni. Nic není pravda, vše je dovoleno."
Altair
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 23 srp 2016 19:10

+Dojde mu pohlednice s kozenkama z Alp :D +

Obrázek

Danke schön! Taky se mi stýská!
B.
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 21 led 2017 00:46

+Poté, co si nad Enzovým dopisem z úlevy pobrečí jí to nedá, aby se Altairovi neozvala. I když pořádně neví jak.+

Altair,

jsem ráda, že žiješ. Tohle jsem zapříčinit nechtěla.

Omlouvám se a doufám, že mi někdy odpustíš.

Bea
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Altair » 21 led 2017 02:17

+čte si její dopis, dlouho nad ním přemýšlí, až ho nakonec odloží do šuplíku bez odpovědi. Aby nemusel myslet na Beu, začne si připravovat bojový plán na vypátrání a zlikvidování Fahíma, protože jeho mrtvolu nenašel mezi zabitými extrémisty. A dokud je Fahím naživu, Bea nebude v bezpečí+
Krédo Assassínů:
Altair
Člověk

Příspěvekod Vanessa » 28 led 2017 23:34

+požádá velmistra o audienci a když si ji Altair o pár dní později zavolá k sobě, Vanessa vejde do jeho pracovny a s úctou skloní hlavu před nejvyšším představitelem řádu+ Mistře... +čeká, až ji vyzve, aby promluvila a pak jde hned k věci+ Ráda bych požádala o povolení k výcviku v EBO +hledí mu odhodlaně přímo do očí a neuhne pohledem+
Všechno dobře skončí.
A když ne, tak to znamená, že ještě není konec.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Altair » 07 úno 2017 22:42

+vyslechne ji trochu překvapeně a zvažuje její žádost+ Jsi výborná asasínka, Aišo. Jedna z nejlepších v celém Masyafu. Ale... +zvedne se zpoza stolu a pomalu dojde k ní+ nemusím ti snad říkat, že elitní bojový oddíl je jen pro vyvolené. Je to velice nebezpečná, tvrdá a drsná práce pro silné muže. Nic pro ženy +dává si načas s odpovědí, než vynese verdikt+ Vážím si tvé bojovnosti a odvahy zvýšit si profesní kvalifikaci... ale musím odmítnout. Velitel oddílu by ani žádnou ženu do svého týmu nepřijal.
Krédo Assassínů:
Altair
Člověk

Příspěvekod Enzo » 15 úno 2017 21:18

U Aišy jsem ochoten udělat výjimku +ozve se ode dveří, do kterých zrovna vstoupí Enzo+ Já bych jí dal šanci. Aiša je schopná bojovnice a docela rád bych zkusil využít ve svém týmu i nějakou ženu +přistoupí k Altairovi a začne si Aišu provokativně prohlížet+ A neméně mě láká představa, že by mě konečně musela začít poslouchat +ušklíbne se pobaveně, když po něm Aiša šlehne vzdorovitým pohledem+
My name is Enzo. I am an Assassin.
Enzo
Člověk

Příspěvekod Altair » 21 úno 2017 23:12

+pohlédne trochu překvapeně na Enza+ Zrovna od tebe bych tohle nikdy nečekal +stočí pohled k Aiše a zamyslí se nad Enzovou nabídkou. Po chvíli jí pokyne+ Vrať se do práce, Aišo. Tvoji žádost si ještě promyslím.
+Aiša kývne hlavou a otočí se k odchodu, cestou spočine očima na Enzovi. V jejím pohledu je směsice vzpurnosti, že jestli si myslí, že jí bude rozkazovat, tak se velice plete, ale taky vděčnosti za to, že se za ni přimluvil u Mistra+
+když zůstanou v pracovně sami, Altair se přísně podívá na Enza+ Co to mělo znamenat? Odkdy si bereš do elitního týmu ženu, a zrovna Aišu? +moc dobře ví o jejich letitém nepřátelství+ To ji chceš v týmu ponižovat?
Krédo Assassínů:
Altair
Člověk

Příspěvekod Enzo » 24 úno 2017 00:05

+změří si pobaveným pohledem Aišu, když projde kolem něj, jako by hrál svoji roli jejich dlouholeté vzájemné nesnášenlivosti... lásku k ní má hluboko uschovanou v nejzazším koutku duše, kterou si schovává až pro chvíle, když budou sami+ Nechci ji ponižovat! +ohradí se trochu dotčeně, jako kdyby to on ženám nikdy nedělal+ Chci ji naučit všechno, co umím, aby dokázala v každé situaci přežít +když se na něj Altair podezřívavě zadívá, odolá tíze jeho pohledu a neuhne očima+ Dlužím jí to. Zachránila mi život.
My name is Enzo. I am an Assassin.
Enzo
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Masyaf