Kouzelné komnaty pro hosty

Moderátoři: yohannka, Beatrix, Amon

Kouzelné komnaty pro hosty

Příspěvekod Amon » 14 bře 2015 02:38

Položte ruku dlaní na dveře a soustřeďte se na pocit,
který chcete v komnatách mít, nebo na účel, za kterým do komnat vstupujete.
Pak vstupte dále.

Obrázek
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Re: Kouzelné komnaty pro hosty

Příspěvekod Beatrix » 17 bře 2015 00:37

+Zastaví se před dveřma+ Může to tam vypadat jakkoliv budeš chtít! +položí ruku na dveře+ Stačí jen takhle sáhnout aaa...+zavře na chvilku oči+ přát si...a pak...+otevře dvéře, vejde tam a musí se smát+

Obrázek

Ááá tak to sem asi trochu přehnala! +ačkoliv to není vůbec její vkus, tak se jí to i líbí a přijde jí to takový kouzelný tam, ale je jí jasný, že Altairovi tam asi moc pohodlně nebude+ Vrátíme se a zkusíš to ty! +otočí se na něho, že ho nebude nutit v tomhle přespávat+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 17 bře 2015 21:22

(krásný! To by se líbilo spíš mně :D )
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Altair » 17 bře 2015 21:37

Beatrix píše:A tu sem ti neměla hned jen tak naservírovat! +vyprsí se+ Ale když tobě prostě nešlo odolat...+povzdychne si+ Mhm..jen tak být...+přikývne a trochu se bojí, co jí na to řekne, takže mu kouká s obavama do očí+ Děkuju. +vydechne vděčně+ Vím, žes jel takovou cestu a... No mně je teď tak trochu zvláštně. Z toho všeho. +neumí to slovy dost dobře popsat+ Tak poď...támhle je tvůj pokoj...+vede ho ke kouzelným komnatám+ Vybrala jsem ti speciální ubytování!...+viz komnaty pro hosty+

Jak hned? +pozvedne pobaveně obočí+ Tři dlouhé roky jsem čekal na to, než se tě budu moct alespoň dotknout +připomene jí, že mu padla oka hned, jak se seznámili a to je už pěkně dlouhá doba+ Nejel jsem sem kvůli tomu, abych se s tebou vyspal. I když bych pochopitelně moc rád +řekne jí to upřímně+ Chtěl jsem tě hlavně vidět. Ty tvoje fotky mi zdaleka nestačí. A pokud se mnou nestrávíš noc, třeba jen nevinnou, bude mě to sice mrzet, ale nemohu to od tebe chtít +tak nějak tuší, že ta jejich vášnivá noc se už možná nebude nikdy opakovat+ Speciální? Tak to jsem moc zvědav +nakoukne tedy dovnitř a v první chvíli úplně oněmí nad tím přepychem. Rozhlíží se kolem sebe a snaží se skrýt, že tohle není úplně podle jeho gusta+ No... sice jsem zvyklý na mnohem skromnější lože, ale... proč se jednou nevyspat jako v ráji +řekne nakonec a musí se tomu zasmát+ Jenom to nesmíš říct Enzovi. Dobíral by si mě. Ledaže by měl podobný pokoj +dodá se smíchem+ Ne, počkej +zadrží ji, jak se Bea chce vrátit a zkusit to znova+ Tenhle pokoj jsi pro mne vybrala ty a mně se líbí a rozhodně v něm chci dnes spát +přitáhne si ji k sobě a políbí ji na čelo+ Třeba se mi v něm bude zdát o tobě.
Krédo Assassínů:
"Žijeme v temnotě, abychom sloužili světlu. Jsme Assassíni. Nic není pravda, vše je dovoleno."
Nothing is true, everything is permitted!
Altair
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 18 bře 2015 23:07

(Se může stavit a přespat na sedačce :D K Altairovi do postele ju nepustím!)

Tři? To je už fakt tři roky? +podiví se jak dlouho už to je+ Ale tenkrát..+mávne rukou+ Tos mě ani neznal, tos na nic nečekal. Beztak sis o mně myslel nějaký...né moc hezký věci...kdyžs mě viděl poprvé.
+pousměje se+ Mně se taky stýskalo...ale...teď prostě...s tebou chci jen být. +noo to chce jiskrnou náladu, aby byli vášniví!+ Seš ten nejhodnější muslim, kterýho znám! +usměje se na něho, jak je na ni hodnej a položí mu prst na rty, aby jí neodporoval+ A za tím si stojím!
+Vidí, že mu to tam doslova vyrazilo dech - ne až tak v pozitivním smyslu+ Promiiiň! Nevěděla jsem, že to komnaty berou všechno až tak doslova... Můžeme...si ustlat třeba na zemi, jestli chceš. +navrhne, protože je jí jasný, že se v té měkké posteli Altair asi moc dobře nevyspí+ Enzovi? +uculí se+ To nééé, i když beztak není takovej pruďas jak se tváří! Vlastně...taky nemá zrovna vojenskou zimru...+pokoje pro hosty budou všechny minimálně tak jako Tonyho pokoje+
Určitě? Klidně to můžeme změnit...+vážně ho nechce k ničemu nutit+ Tak dobře...je to tu..+rozhlídne se s úsměvem+ Royal. +olíbne mu bradu a obejme ho+ Nebude se ti o mně zdát. Protože když mám rýmu, tak v noci chrápu. A tady na hradě mám vždycky rýmu. +našpulí vtipne pusu a upře na něho pohlede, že vedle ní se fakt moc nevyspí+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Altair » 19 bře 2015 22:31

To je pravda, že mě nikdy ani nenapadlo, že bychom někdy mohli spolu něco mít... to ale neznamená, že jsem o tom celou tu dobu tajně nesnil. Takže myslím, že jsem na to, než jsi mi ji naservírovala, trpělivě čekal hodně, hodně, hodně dlouho +usměje se na ni významně, ale pak se trochu zamračí+ Jak můžeš vědět, co jsem si o tobě myslel? Tvářil jsem se snad nějak divně, když jsme se viděli poprvé? +není si toho vůbec vědom+ Pokud ovšem ano, bylo to jedině tím, že když jsem tě poprvé spatřil, měl jsem pocit, jako by do mě udeřil blesk +uculí se uličnicky+ A jak jsem na tebe působil já? To by mě opravdu zajímalo +optá se zvědavě+ Já že jsem nejhodnější muslim? Jak jsi na tohle- +začne jí skutečně odporovat, ale když ho umlčí, tak se jen tajemně pousměje+ Vůbec mě neznáš +dodá a víc už to nekomentuje+ Nebo tady na pohovce... nebude tak měkká jako ta postel, ale pohodlnější než na zemi +posadí se na ni a stáhne si Beu na klín+ Počkej... znamená to, že tady se mnou zůstaneš přes noc? +zahledí se jí do tváře v naději+
Krédo Assassínů:
"Žijeme v temnotě, abychom sloužili světlu. Jsme Assassíni. Nic není pravda, vše je dovoleno."
Altair
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 20 bře 2015 14:09

A...proč vlastně? Proč já? +zadívá se na něho zkoumavě+ Ale to je přece hezký, to čekání...to očekávání...+pohladí ho po tváři+ Dává to prostor fantasii. +zavrtí hlavou+ Ne, to ne, ale...jsi muslim. Musela jsem ti přece připadat taková..to..jiná... Blesk? +zacukají jí koutky+ To teda moc nevím, jak si to přebrat!
Ty? No...+kousne se do rtu a uculuje se+ Tajemně....sexy...vzrušujícně... +pokukuje po něm tak trochu stydlivě+ Představovala jsem si, co by se všechno mohlo stát...o čem asi přemýšlíš...ty tvoje oči... +nechá se trochu unést, až zrudne+ Vždycky se mi rozbušilo srdce, když jsem tě viděla.
Neznám? +olíbne mu bradu+ Tak mě nech tě poznat...
Mh...+koukne po velké luxusní posteli, ve které už se viděla, v duchu nad tím uroní slzu, ale usměje se a přikývne+ Jo, to bude lepší. Mám přitopit? +kývne ke krbu, jestli není zvyklej na větší teplo+
+Sedne si mu na klína přikývne+ Když ti nebude vadit, že ve vší cudnosti...
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Altair » 24 bře 2015 00:29

Nevím, prostě to tak přišlo. Jako blesk z čistého nebe. Můžeš míjet stovky lidí a ani si jich nevšimneš a najednou potkáš někoho, kdo tě okamžitě zaujme. Nedokážu přesně říct, čím jsi mě upoutala, nejspíš úplně vším, krásou, osobností, přitažlivostí, šarmem. Přitahovala jsi mě k sobě jako magnet +vzpomíná s úsměvem+ A ta touha po tobě se neutlumila ani tím, že jsme spolu strávili noc. Právě naopak +uculí se rozverně+ Čekání je hezké... ale jednou to přijít muselo. Člověk nemůže prožít život jen v čekání a v naději. Taky by mohl zemřít dřív, než by se vůbec dočkal splnění svých tužeb +mrkne na ni, že u něj to není tak nepravděpodobné+ Hm, kdybych tohle všechno věděl dřív +usměje se tajemně na ty její představy o něm+ Radši mě nechtěj poznat víc +pousměje se, že v jejím zájmu to takhle bude lepší+ Neboj, dokážu se docela dobře ovládat +uculí se, že na ni nebude dotírat, když nebude chtít+ A zatopit nepotřebuji, mám přece tebe +přitáhne si ji blíž a pak si na něco vzpomene+ Vlastně jsem ti něco přinesl.
Krédo Assassínů:
Altair
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 27 bře 2015 00:04

+Tak spokojeně mile se usmívá+ Tohle se hezky poslouchá. Moc hezky. +zatetelí se+ Naopak? To není možný! +směje se+ Ta večeře byla...spektakulární... Naděje...ta přece umírá poslední! +povzdychne si trochu+ No..to je fakt...+u ní to nakonec taky není až tak vyloučený+
Tak bys...co? +kdyby to věděl dřív+ Proč ne? +zamračí se+ Ty nechceš, abych tě znala?
Ovládat...+pousměje se+ Nevím, jestli za to být ráda, nebo to brát jako úpadek svýho vlivu na tebe...+ušklíbne se tomu+ Jo..ale já zrovna moc nehřeju...+což fakt+ Mně? +podiví se, ale zatváří se docela dost zvědavě+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Altair » 28 bře 2015 00:57

Však to tvoje se taky hezky poslouchá +pohladí mu to jeho ego+ Proč by ne? Předtím to byla touha jen v mých fantaziích. Teď je to touha po něčem, co jsem skutečně okusil a co bylo tak nádherné +mrkne na ni potměšile+ Tak bych... tě unesl už mnohem dřív +zasměje se+ Prostě, kdybych tušil, že se ti líbím, pozval bych tě na večeři už dávno +trochu zalituje, že to neudělal+ Ale já chci, abys mě poznala +pohladí ji po tváři+ jenže některé věci by tě třeba mohly... odradit. Nejsem žádný anděl a když jsi řekla, že jsem ten nejhodnější muslim, kterého znáš, nerad bych ti zkazil tvůj dojem. Protože já nejsem nejhodnější muslim. Zabil jsem různými způsoby už hodně lidí a to není nic, co by ženám imponovalo +kouká jí do očí+ Tak teď nevím, co si vlastně přeješ. Jestli to, abych splnil tvé přání, že dnešní noc bude ve vší počestnosti, anebo bys radši, abych se neovládl a i přes svůj slib podlehl tvým svodům +zatváří se trochu zmateně+ Počkej, mám něco pro tebe +dojde si pro balíček+ Doufám, že jsem se ti trefil do vkusu +podá jí ho s úsměvem, uvnitř je luxusní prádlo, co jí nakoupil v sexshopu - vínový komplet, černá košilka, korzet a červená sada. Bičík a pouta cestou schoval do kapsy, aby neprovokoval:)+ Pokud by se ti nic nelíbilo, snad to zachrání alespoň tohle +přidá k tomu luxusní masážní olejíček s vůní lilií+
Krédo Assassínů:
Altair
Člověk

Další

Zpět na Dark Lord