London House

Moderátoři: yohannka, Beatrix, Amon

Re: London House

Příspěvekod Zuzka » 18 led 2014 17:28

+ohlazuje morče stylem, že mu taky lezou oči zdůlků, ale morče je zvyklý. A jak amon zabliká, tak úplně vypískne jak se lekne, ale dojde za ním+ udělej to ještěě... no já nevím, možná měsíc? +pokrčí ramínkama+ a mám žížu +poručí si+
Zuzka
Člověk

Příspěvekod Amon » 18 led 2014 17:46

+Chudák Daisy tiše zakňučí, ale když vidí ty dva psy a hada, tak se rači tváří, že tam ani není - no ti tři poslušně sedijou, než dostanou rozkaz je všechny sežrat...i když jim to bea zakááázala noo...+ Co?! +nakrčí čelo+ Si snad myslíš, že blikám na požádání, nebo co? +zakroutí hlavou a zafuní+ No a co já s tím jako?! Se napi, ne?! - Mě-síc?! +zalapá po dechu+ Ona mě chce zabít! Prostě mě chce zabít! +napije se a rezignovaně si sedne do křesla a podívá se na svou havěť+ Ne, máte granule!
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod Styx Lupin » 18 led 2014 21:08

( :lol: chudák Amon :Love )
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Zuzka » 19 led 2014 12:13

mmm... tak hlídej +dá mu Daisy do ruk, pejsky zatím poslušně obejde a jde do kuchyně+ kde máš sirup? Je ta voda pitná? A skleničky sou moc vysokooo +sune si tam židlu aby do police dosáhla+
Zuzka
Člověk

Příspěvekod Amon » 19 led 2014 14:01

(spíš chudera Zuzka! Jestli dostane vůbec najest!)

To- +no už drží morče, jako by mělo lepru a koukají na sebe. Amon chce říct něco o tom, že je prý moc dobrý pečený, ale polkne to a psi jenom zakňučijou, jak kolem nich projde miniverze člověka+ No..zvykejte si, pánové!... +rezignovaně+ Sirup nemám! Mám šťávu! V ledničce. +vstane a dojde do kuchyně mezi futra+ Ne, je otrávená! +a v ledničce sou i limonády...+ A proč by tak měly asi být nízko?! Jestli něco rozbiješ....! +sleduje ju a automaticky přešel do režimu hlazení morčete stejně jak zuzka - tedy Daisy zase chudině lezou voči...+
+Mezitím se ježek a králík snažijou -marně- dostat z klece a panda s koalou zjistily, že naginy je dost dlouhá pro obě dvě...a ona je láskyplně omotávááá...+
Amon
Mág

Příspěvekod Zuzka » 19 led 2014 18:22

+natáhne se a vtáhne rovnou dvě skleničky, že mu namíchá taky a opatrně sleze+
šťáva.. to je to stejný co sirup +poučí ho vědoucně a vytáhne to z lednice+ máš rači sladší? +namíchá jim to docela sladký a jednu sklinku mu podá a kouká na něho+ tamto je had? +ukáže na nagini+ jestli sní winnie a kitty, tak mamka bude zuřit +pokývá hlavou+
Zuzka
Člověk

Příspěvekod Amon » 20 led 2014 20:03

Pokud chceš spat v mým bytě, bude to šťáva! +zavrčí+ mně je to fuk...+dlachmá morče+ dík...+napije se, ale tváří se, že to není dobrý, i když je+ Co jinýho by to bylo, vypadá snad jako žížala? To bude....+zamyslí se nachvílu, jestli by třeba Bea zlostí nepukla a nebyl by klid+ Nagini...nech je...+tak nagini přestane utahovat, povolí, ale když už je tam má a oni jo tak hezky otlapkávají...+ Nedržádi psy! +poučí zuzku a vrátí jí morče+ A Kleu! Nebo nás vyhodí oba.
Amon
Mág

Příspěvekod Zuzka » 22 led 2014 16:57

a co bude k večeři? Klea je tvoje žena? a kdy přijde? +dojde k psům a dřepne si k nim+ ahoj, já jsem Zuzka +dá jim očuchat ruku aby si na ni zvykli+ a ty nový zvířátka jsou moje, budete spolu kamarádit +pokývává hlavou že je to jasná věc+
Zuzka
Člověk

Příspěvekod Amon » 24 led 2014 03:10

Co si ulovíš... Ne, moje partnerka. Vím já...+vypije šťávu a de si na balkon zapálit a ještě přes rameno křikne+ Máte granule!

+Ralf a Rolf jenom zakňučijou, že tohle není fér a očenichávají ju, no cítijou z ní docela dost Beu, tak naznají, že ju prozatím teda nezkonzumujou, kvíknou a oba si tak neškodně lehnou+
Amon
Mág

Příspěvekod Zuzka » 25 led 2014 15:49

mm tak se zeptám pak jí +pokrčí ramínkama a jak pesani lehnou, tak si k nim sedne a začne je na střídačku ohlazovat+ a my taky budem kamarádi +přikyvuje+ měla bych vás učesat...
Zuzka
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Dark Lord