Joo krásný to bylo...+uculuje se+ Vy chlapi fakt nepoznáte, když na vás může ženská oči nechat!
Odradit? +povzdychne si+ Altair...+dívá se mu klidně do očí - s takovým mile láskyplným výrazem+ Já vím, co děláš. Neříkám, že k tomu mám vyloženě kladný vztah, ale...taky nejsem zrovna prodavačka v bistru, abych nechápala, o co jde. Jo, jsi nejhodnější muslim, kterýho znám, protože znám asitak tři muslimy a ty se ke mně jako jedinej z nich chováš takhle hezky. +zamrká trochu provokativně, jak by se asi tvářil na to, kdyby se k ní tak hezky chovali i jinííí...+ A ne, neimponuje mi vyloženě to, že pracovně zabíjíš lidi +i když...+, ale patří to k tobě a není to žádný tajemství. Takže - chci tě poznat. +zní to trochu jako rozkaz+
+Našpulí pusu a přemýšlí chvilku o tom, že ju Altair vážně moc nezná...+ Víš...ono je to někdy komplikovaný...třeba...člověk má nějakej plán..nějak se cítí...a pak se to změní...+zvláš´t, když to hrajeme půl roku, to projde spousta nálad kolem+ A...ne, samozřejmě, že nechci, abys dělal něco, co já nechci, ale...+začervená se trochu+ ráda se cítím chtěná. +tváří se přitom trochu že se stydí, protože je to holá pravda, kterou by spíš měla popírat+ Je to hezký vidět jak na mě koukáš...když na mě TAK koukáš...a tak...
Tys byl nakupovat? +zvědavě vybalí taštičku a chvilku jenom kouká, na prádlo, na něho a zpátky+ Tys byl nakupovat v obchodě s prádlem? +zacukají jí koutky, protože to by nikdy nečekala+ Ne! líbí se mi to! Je to krásný! +zářijou jí oči jak je to od něho hezký a očenichá olejík+ Bože to krásně voní! Čichni si! +dává mu taky a vlepí mu pusu na tvář+ Děkuju!