Kouzelné komnaty pro hosty

Moderátoři: yohannka, Beatrix, Amon

Re: Kouzelné komnaty pro hosty

Příspěvekod Beatrix » 31 bře 2015 18:58

Joo krásný to bylo...+uculuje se+ Vy chlapi fakt nepoznáte, když na vás může ženská oči nechat!
Odradit? +povzdychne si+ Altair...+dívá se mu klidně do očí - s takovým mile láskyplným výrazem+ Já vím, co děláš. Neříkám, že k tomu mám vyloženě kladný vztah, ale...taky nejsem zrovna prodavačka v bistru, abych nechápala, o co jde. Jo, jsi nejhodnější muslim, kterýho znám, protože znám asitak tři muslimy a ty se ke mně jako jedinej z nich chováš takhle hezky. +zamrká trochu provokativně, jak by se asi tvářil na to, kdyby se k ní tak hezky chovali i jinííí...+ A ne, neimponuje mi vyloženě to, že pracovně zabíjíš lidi +i když...+, ale patří to k tobě a není to žádný tajemství. Takže - chci tě poznat. +zní to trochu jako rozkaz+
+Našpulí pusu a přemýšlí chvilku o tom, že ju Altair vážně moc nezná...+ Víš...ono je to někdy komplikovaný...třeba...člověk má nějakej plán..nějak se cítí...a pak se to změní...+zvláš´t, když to hrajeme půl roku, to projde spousta nálad kolem+ A...ne, samozřejmě, že nechci, abys dělal něco, co já nechci, ale...+začervená se trochu+ ráda se cítím chtěná. +tváří se přitom trochu že se stydí, protože je to holá pravda, kterou by spíš měla popírat+ Je to hezký vidět jak na mě koukáš...když na mě TAK koukáš...a tak...
Tys byl nakupovat? +zvědavě vybalí taštičku a chvilku jenom kouká, na prádlo, na něho a zpátky+ Tys byl nakupovat v obchodě s prádlem? +zacukají jí koutky, protože to by nikdy nečekala+ Ne! líbí se mi to! Je to krásný! +zářijou jí oči jak je to od něho hezký a očenichá olejík+ Bože to krásně voní! Čichni si! +dává mu taky a vlepí mu pusu na tvář+ Děkuju!
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Altair » 04 dub 2015 11:25

Myslel jsem, že po mně pokukuješ proto, že jsem jiný. Koho by napadlo, že krásné dámě ze západu by se mohl líbit muslim, a ještě asasín +cukne koutky+ Jsem rád, že to toleruješ +vtiskne jí polibek na spánek+ Tak pokud znáš jenom tři muslimy, z nichž – počítám – jeden je Enzo, tak to jsem asi opravdu ten nejhodnější +souhlasí nakonec pobaveně+ Chm, jen ať si někdo zkusí chovat se k tobě tak hezky jako já +zavrčí a oňufne jí majetnicky krček+
Chceš mně poznat? No... dobře tedy... ale na vlastní riziko +varuje ji se šibalským úsměvem+ Tak co bys chtěla o mně vědět? Nebo poznat? +zeptá se jí s rozverným úsměvem+
Hmm... hrozně rád bych ti ukázal, jak moc jsi chtěná, Beatrix +zašeptá a tmavé oči se mu zalesknou touhou, když na ni hledí+ Snad budu mít ještě někdy příležitost ti to dokázat +políbí ji na lícní kost a nakloní hlavu na stranu, aby se mohl alespoň kochat očima po její hezké tvářičce a vychutnat pohledem zákoutí jejího dekoltu+
No... napadlo mě, že by ti to možná udělalo radost. Každá žena má ráda luxusní prádlo, nemám pravdu? +radši ani nepřizná, co prožíval při tom vybírání, ale co by pro ni neobětoval+ Tak to se mi ulevilo. Bál jsem se, že se ti netrefím do vkusu. Moc se v těchto věcech nevyznám +uculí se a čichne si k lahvičce+ To musíme někdy vyzkoušet +dodá potměšile+
Krédo Assassínů:
"Žijeme v temnotě, abychom sloužili světlu. Jsme Assassíni. Nic není pravda, vše je dovoleno."
Nothing is true, everything is permitted!
Altair
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 05 dub 2015 12:48

Jiný? To si tě často ženský takhle prohlížijou? +zažárlí trochu a mávne rukou+ Já tyhle rozdíly zas tak neprožívám. No vidíš! Sám to uznáváš! +směje se+ Žárlil bys? +usmívá se a ochotně mu krk nastavuje+
Všechno je na vlastní riziko... Mmm...+opře se a chvílu ho sleduje+ Jaké se ti líbí ženy? A...co bys chtěl, abych nosila? A co rád děláš, když si chceš odpočnout?
+usměje se spokojeně a sleduje ho+ To záleží i na tobě... Jsem velmi ovlivnitelná osoba...+zatváří se nevinně, mroukne jak ji olíbne a tak trochu se vyprsí, aby měl na co koukat+
To teda udělalo! Je to všechno nádherný! +pokroutí hlavou+ Vůbec bych od tebe něco takovýho nečekala! A kdo se v tom vyzná..+mávne rukou+ No vlastně...asi Robertek...+zadívá se na něho a cukají jí koutky+ Nakupovals u Robertka?
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Altair » 05 dub 2015 22:33

No +zapřemýšlí důležitě+ západní ženy docela jo. Jsem pro ně tak trochu exotický typ +trošku ji poškádlí+ Jistěže bych žárlil. Nejspíš bych s tím nemohl nic dělat, pokud by to byli tví přátelé, ale vadilo by mi to. A tobě by nevadilo, kdyby se kolem mne točily ženy? +to ho fakt zajímá+
Jaké se mi líbí ženy? +zamyslí se+ Co se týče vzhledu, nemám vyhraněný vkus, i když jako každému muslimovi se mi pochopitelně víc líbí blondýnky. A mám rád, když má žena hezké ženské tvary. Takže ty odpovídáš mým představám ideálu ženské krásy +uculí se na ni šibalsky+
Druhá otázka +popřemýšlí nad odpovědí+ Nevadí mi, když si oblékneš něco vyzývavého, když seš s kamarádkami, jen ať ti všechny závidí tvé dokonalé přednosti. Ve společnosti jiných mužů bych si ale radši přál, abys měla zdrženlivé oblečení, protože nechci, aby tě jakýkoliv cizí chlap chlípně očumoval +řekne jí to, jak to vidí+ Mně osobně by ses líbila úplně v čemkoliv, nejvíc v něčem sexy. Například teď ti to ohromně sluší +zadívá se na ni přimhouřenýma očima+
A jak odpočívám? Ležím na kavalci, myslím na tebe a prohlížím si tvoje fotky. Taky rád spím, čtu, jsem na internetu, nebo sportuji. A jak ty? A jaká je tvoje oblíbená květina, barva, jídlo?
+zatváří se nadmíru spokojeně, že se jí to prádlo líbí+ Byl jsem naprostý laik, ve výběru mi trochu pomáhal prodavač +přizná se jí+ Nepovažoval jsem za důležité ptát se ho na jméno. Prostě jsem narazil na ten obchod a vešel jsem +pokrčí rameny a pak ji obejme+ Důležité je, že mi poradil dobře.
Krédo Assassínů:
"Žijeme v temnotě, abychom sloužili světlu. Jsme Assassíni. Nic není pravda, vše je dovoleno."
Altair
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 06 dub 2015 13:39

+Přivře lehce vražedně oči, jako by všechny ty ženský, co se na něho jenom podívají hodlala vlastnoručně uškrtit+ Chmch...+zavrčí lehce nad exotickým typem+ No to teda vadilo! +vyhrkne možná trochu nahlas, tak se zase tak trochu stáhne zpátky+ Vadilo...+řekne trochu potišeji, jako by se chtěla opravit+
Co máte všichni s těma blondýnama? Jako né, že by se mi blondýnky nelíbily, ale tam u vás je to snad kult! +kroutí hlavou+ Spokojeně se usměje...to jsem ráda, že odpovídám...mh určitě by se ti líbila Žaneta! Je blond a je taková..hezkááá...+zaculí se, že je jasný co tím myslí mimo to, že fakt hezká je+
No zrovna moje kamarádky sou všechny výstavní holky, takže ty mi fakt nic závidět nemůžou. +usměje se a pohladí ho po tváři+ Dřív jsem chodívala...oblečená docela vyzívavě...ale teď nosím poměrně konzervativní oblečení. asi jako teď. +kývne k sobě+ Takže můžeš být v klidu.
Sexy? Ale tohle je přece úplně normální kostýmek! +podiví se a spokojeně se usmívá, že si ve volným čase prohlíží její fotky+ Co čteš? +zvědavě a ještě víc zírá u netu+ A co hledá takovej Assassín na internetu? Mmm...já se ráda naložím do vany...vířivky...nebo jdu na procházku, mazlím havěť...snažím se teď být víc se Zuzkou,takže spolu někdy něco i hrajeme, nebo se pokoušíme vytvořit výzdobu..a nejraději +usměje se blaženě+ chodím nakupovat! Minule sme ty tašky málem ani nedostaly do auta! Myslím, že Zuzka bude v tomhle po mně... Květina? +zasměje se, jakej o ni má zájem+ No...mám ráda růže - klasiku..rudý, růžový, bílý...ale taky třeba pivoňky, nebo gerbery...i karafiáty...anitak nejde o jednotlivý kvítka, ale o to od koho to je. Barva...bílá? Růžová...červená...? +krčí ramenama+ Asi jak na čem. Poslendí dobou se mi líbí taková ta růžovofialová, zářivá. Fuchsia se tomu myslim říká. A ty? Modrou? Šedou?
Na jídlo mám ráda maso, jako ty. Teda spíš hovězí, vepřový...ale steakem nikdy nepohrdnu. Nebo řízkem...a mám ráda sýry! Jíš sýry?
Chtěla bych tě u toho výběru vidět...+usmívá se+ Muselo to být roztomilý... No TEN obchod je tu široko daleko jedinej, takžee to asi Robertek byl. +poučího+ Navíc trefil správnou velikost! A...+zatváří se pobaveně+ Nedělal ti návrhy?
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Altair » 06 dub 2015 19:35

+musí se nahlas rozesmát, jak vidí ten Bein vražedný pohled a přitáhne si ji k sobě těsně+ My musíme asi opravdu jeden druhého milovat, když na sebe tak žárlíme +pošeptá jí do ouška a jemně jí ho stiskne mezi zuby+
Viděla jsi už někdy muslimku s blonďatými vlasy? +položí jí otázku+ Muslimy, kteří neznají u svých žen, dcer, matek, jinou barvu vlasů než černou, ženy s blonďatými vlasy přímo přitahují. Jako světlo noční můru +hraje si přitom zaujatě s jejími světlými prameny (naprostá pravda, jsou jak pominutí!)+ Myslíš, že by se mi líbila? +na tu Žanetu+ Tak to nás asi budeš muset někdy seznámit +popíchne ji trochu, jak mu ji tam podsouvá+ Kamarádka?
Tohle je úplně normální kostýmek? +oči mu spadnou až na dno hlubokého výstřihu její halenky+ Pro mne je naprosto sexy! Příliš neodhaluje, ale to, co vidět je, skýtá spoustu představivosti a fantazií +oči se mu podivně zalesknou a neodolá polibku na její odhalenou hruď, jeho dlaň spočine na jejím stehně těsně pod lemem minisukně+
Čtu... +musí se zamyslet, jak je teď trochu nesoustředěný+ literaturu faktu. Dějiny, kultury, reportáže a cestopisy, válečné a vojenské, politické a špionážní žánry. A taky Korán +dodá s úsměvem+ Na netu? To, co jsem v knihách nenašel +poslouchá, co dělá ráda ona+ Ta vířivka zní moc dobře. Bohužel u nás žádnou nemáme +jako v pevnosti+ To nakupování, to je typická ženská vlastnost, ne? +uculí se a na ty kytky neřekne nic, jen si to uloží do paměti+ Uhodlas, námořnickou modrou a všechny odstíny šedé. A ještě černou a bílou. To jsou charakteristické muslimské barvy.
Tak řízek jsem ještě nikdy nejedl. Ale sýry mám rád. U nás jsou sýry základem jídelníčku. Hlavně kozí a ovčí +jak jí říkal už Enzo+
Roztomilý? Byl jsem víc nervózní, než ten prodavač! Vůbec jsem netušil, že vybírat prádlo je taková dřina. To bych radši zabil pět chlapů najednou +zasměje se teď už tomu+ Návrhy? +pozvedne obočí, co tím myslí a pak mu to dojde+ On je... gay? +málem vytřeští oči, protože v islámských zemích na homosexuály koukají skrz prsty (takže bacha;))+ To se naštěstí chlapeček neodvážil. Kdyby mi zkusil dát nějaký návrh, teď už by se majitel sháněl po novém prodavači +konstatuje fakt+ Nemám rád tyhle lidi. Nepochopím, jak se chlapovi nemůže líbit žena. Je to to nejkrásnější, co bůh stvořil +přejede jí dlaní po noze ke kotníku a palcem zavadí o její lodičku a shodí jí ji z nohy a pak se přesune na druhou nohu a udělá totéž+

(koukám, že se začínáme zase nějak moc rozepisovat :D )
Krédo Assassínů:
Altair
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 07 dub 2015 23:23

(No jo, když je o čem!)

+Natiskne se k němu a zamručí, že si z ní dělá srandu+ Když já nechci, aby mi na tebe sahala nějaká...to!
No...vzhledem k tomu, že mívají šátky, tak ne, ale já ani moc muslimek neviděla...Takže...+nepřestává ho sledovat+ Kdybych měla tmavý vlasy...tak bych se ti nelíbila...+konstatuje+ Víš, že nejsem přírodní blondýna, že jo? Vlastně o dost častěji nosím tmavou barvu, než blond. Tu si vyfénuju vždycky hlavně pro tebe.
Myslím, že jooo....ona je...+usměje se tak hezky+ Kouzelná. Fakt! Ale to nevííím! Ještě bys pak chtěl ji! +zůstane na něho překvapeně koukat+ Ty...nevíš kdo je Žaneta? +já měla i pocit, že mu to říkala, tak asi né no...+ Ehm...víš...to je moje přítelkyně. Jako...partnerka-přítelkyně. +vysvětlí mu+ My spolu jsme už...no hodně dlouho...ale pracuje v armádě a je většinou pryč.
No jo, úplně normální cudnej kostýmek. +pohrává si s knoflíčkem na halence+ Ty máš fantazie i když jsem zabalená v županu§ +směje se+
Teda! Ty seš čtenář! Co já se nedozvím! Aaaa....necudnosti hledáš na netu taky?
To bys ji měl vyzkoušet na mýtince, je to úžasnej relax. Asi jo...dřív jsem tak nenakupovala, ale pak..mě to nějak chytlo a...zlozvyku se zbavuje špatně. +začne se smát+ Všech padesát odstínů šedi joo? +popíchne ho+ Proč černá a bílá? Má to nějakej význam?
Tys nejedl řízek? +překvapeně+ Ale to je zásadní nedostatek! Navíc se dá udělat z čehokoliv, takže i těch vašich oblíbených mas. +Já si ho stejně těžko představuju jest sýr!+ Mm tady máme taky na stole něco k zakousnutí...+kývne hlavou, že tam je občersvení+ Kdybys měl hlad...
Je to dřina i pro mě, natož pro tebe! +odmění ho polibkem+ Mhmmm...+přikývne+ Jo - teda předpokládám...je to takovej dost specifickej typ a nedovedu si představit, že by nebyl. +a teeď mě zavrhne, vyhodí před dveře a už o něm neuslyším!+ Ale notáák! Když ty seš tak sexy, že kdo by ti odolal! +zamračí se+ Víš...oni si nevybírají koho budou milovat. +odtáhne se od něho a podívá se na něho+ A já taky ne.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Altair » 08 dub 2015 20:45

No vidíš, a divíš se, když trošku strčím do chlapa, který sahá na tebe +uculí se, že si nemají co vyčítat+
Už zase ty tvoje mylné dedukce, Beatrix +povzdechne si+ Líbíš se mi ne proto, že jsi blondýnka – i když nepopírám, že světlé vlasy ti ohromně sluší – ale jak už jsem řekl, nebyly to jenom vlasy, čím jsi mě zaujala a co se mi na tobě líbí. Takže už žádné „co by, kdyby“. Mám tě rád takovou, jaká jsi a budeš se mi líbit, i když si obarvíš vlasy na... jaká že je to ta tvoje oblíbená barva?... fuchsiovo +usměje se nakonec+ Ano, vím to, už víckrát jsem tě viděl s tmavými vlasy +a myslím, že i když se seznámili, měla tmavé+ A já jsem za to moc rád +že se obarvuje na blond kvůli němu a něžně ji za to políbí+
Asi nejsem normální, ale já budu mít o tobě fantazie, i když budeš stát v naprosté tmě a jen oči ti budou svítit +uculí se a pohladí ji po zádech+
Čtu dost, protože spoustu věcí potřebuji znát ke své práci. Je to v rámci neustálého studia a zdokonalování se. V dnešní vyspělé době člověk musí mít znalosti z mnoha odvětví, aby uspěl +vysvětlí jí, proč čte+ Necudnosti? Néé +zavrtí hlavou, ale v očích mu tančí šibalské plamínky a ani se to nesnaží skrývat+
Proč padesát? +tak tohle zrovna nečte:D+ Černá a bílá jsou dvě hraniční barvy. Symbolizují čistotu, nadpozemskost, temnotu i smutek. Černá a bílá nás obklopují doslova na každém kroku a mnohým z nás pronikly i do duše.
U nás se smažená jídla nedělají. Vše je vařené a hlavně pečené. Takže zůstanu u tradic. Možná později +k tomu občerstvení (oni sýry běžně jedí ke snídani, s olivami)+
Nestojím o to být sexy pro chlapy. Je to proti přírodě +ohradí se neústupně+
+je možné, že už mu o ní říkala, ale už si nevybavuji co+ Přítelkyně? +udiveně pozvedne obočí a v hlavě mu to začne šrotit, co tím Bea myslí+ Vy spolu... +narovná se, když mu to dojde a chvíli se s tím vyrovnává+ Myslel jsem... přišlo mi, že máš ráda muže +zamračí se, jak mu to hlava nebere a pak se na ni zadívá hlubokým pohledem+ Koho vlastně miluješ, Beatrix? +čeká na její odpověď jako na trní+
Krédo Assassínů:
Altair
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 09 dub 2015 01:25

To je něco jinýho! Tony je problém! A je to...kamarád...ty co by kolem tebe kroužily by nebyly moje kamarádky...nebo by UŽ nebyly moje kamarádky. +ušklíbne se+
Promiň...+koukne na něho omluvně+ Někdy mám prostě pocit, že ti nemůžu stačit, že jsem pro tebe málo... +musí se zasmát+ To bych vypadala asi dost šíleně! Ale..zajímavě! +vezme si od něho polibek a otře se mu nosem o nos+ Obarvíš se kvůli mně taky na blond? +zadržuje smích+
Noo to se uvidí, až se tam u vás budu procházet v noční košili! Jako tom...nějakým..hávu. +upřesní+
To jo. Někdy mám pocit, že toho do hlavy cpeme denně tolik, že to druhou stranou hned vypadává. Aspoň mně teda... Nééé? +začne se smát+ Kecáš! To ti nevěřím!
Ále, +mávne rukou+ to je jedna taková knížka...kterou sem ještě nečetla.. Mhm...to je zajímavý. A tobě? Která pronikla do duše tobě?
Vy vůbec nesmažíte? Věčná škoda! +povzdychne si+ Ale zase budete o něco zdravější populace než my...
+Trochu se napruží, při jeho poznámce o protipřírodnímu jevu+ No to máš asi smůlu, protože to nijak neovlivníš. Nikdo tě nenutí se s něma stýkat!
Jo..přítelkyně. Co? Žijeme? Jo. +přikývne+ A spíme, jestli tě zajímá tohle. +řekne rovnou+ Mám ráda muže. Muže a Žanetu. +pokrčí ramenama+ Prostě nezáleží na tom, že je to holka - i když narozdíl od chlapů často o dost líp ví jak se cítím a je tu pro mě i když se na mě chlapi naštvou, nebo zdrhnou...například... +odtáhne se o něco víc, protože zřetelně cítí ten chlad a dochází jí, že už ji u sebe asi zřejmě chtít nebude+ Co? +nakrčí čelo+ Myslíš si, že jsem to nemyslela vážně? +nevěřícně, vyskočí na nohy a trochu zafuní+ Miluju svou rodinu, miluju Žanetu, miluju Kristiána a miluju i tebe! Není to fér, sama se nenávidím za to, že si moje srdce nedokáže vybrat jen jednoho člověka, ale bohužel s tím nemůžu nic dělat! +obouvá si boty+ Jestli je to pro tebe nepřekonatelnej problém, tak mě to fakt mrzí, ale tohle jsem já! +to už jí tečou po tvářích slzy a je taková bezradně-vzteklá-zoufalá, jak ji to bolí+ Stačí říct a už mě nikdy neuvidíš!
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Altair » 12 dub 2015 00:19

+potutelně se usmívá, jak mu to dělá dobře, že na něj Bea žárlí+ Příliš se podceňuješ a máš nízkou sebedůvěru. Přitom úplně bezdůvodně. Slib mi, že do příště na tom zapracuješ a už neuslyším ty nepravdy o tobě. Nebo začnu nad těmi tvými poznámkami doopravdy přemýšlet +pohrozí ji trochu, ale koutky mu cukají+ Nejsi málo, Beatrix. Jsi mnohem víc, než co jsem si kdy přál, víc, než si zasloužím +oplatí jí ten eskymácký polibek+
Já na blond? To by mi nešlo k pleti +rozesměje se vesele+ Ale můžu si kvůli tobě vyholit hlavu +mrkne na ni s úsměvem+
+když se Bea od něj odtáhne, opře lokty o kolena a hledí strnule do země a zamračeně, ale pozorně ji poslouchá. Vstřebává ty nové informace a snaží se zachovat klid+ Neříkám přece, že jsi to nemyslela vážně +taky se postaví, když Bea vyskočí na nohy+ Ale pochop, právě jsem se dozvěděl, že se dělím o tvoji lásku kromě Kristiána ještě s další osobou +poznamená trochu žárlivě a neutají v hlase náznak bolesti+ Těžko jsem se smiřoval s tím, že budu vždycky ten druhý. A teď zjistím, že jsem dokonce třetí +rozhodí bezmocně ruce a začne přecházet po místnosti+ Ani fakt, že je to žena, tudíž bych na ni neměl žárlit tolik, jak na muže, mi to vůbec neulehčuje +ještě nějakou dobu tam chodí sem a tam, zabrán ve vlastních myšlenkách, ale pak se zastaví a chvíli sklesle pozoruje plačící Beu a cítí se najednou hrozně mizerně. Svěsí ramena a udělá pár kroků k ní a něžně ji obejme pažemi+ Omlouvám se, Beatrix... jsem pěkný sobec +řekne potichu a kousne se do rtu, jak se zastydí+ Chtěl bych tě mít jen pro sebe, tak, jako já patřím jenom tobě. Ale vím, že to není možné. Máš svůj život, své priority, své přátele, svoji rodinu. A já ti to nechci nijak narušit +upře na ni své temné oči+ Přesto, že mě to zranilo, jsem rád, žes byla ke mně upřímná +otře jí palcem slzy a pak jí zvedne bradu nahoru a podívá se jí do očí+ Budu radši ten třetí, než vůbec žádný +trochu povolí objetí, aby měla volnost rozhodnutí, jestli zůstat nebo utéct+ Co kdybychom se posadili a řeklas mi něco o té své přítelkyni?
Krédo Assassínů:
Altair
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Dark Lord