Wife Swap - Season 1: Victoria

Moderátoři: yohannka, Beatrix, Amon

Re: Wife Swap - Season 1: Victoria

Příspěvekod Amon » 15 úno 2016 22:26

To zařizovala ještě Beatrix. Moc luxusu na takový hrad...ale žije se tu pohodlně....
Jsou to psi. +upřesní ty její termíny+ Prostě-jen-psi. +co žerou lidi...+ Výborně, aspoň se o ně můžete starat. Musí být...+hodí kabát přes křeslo+ Jinak by mi žrali návštěvy.... +otočí se k psům a chvílu si užívá jak oba slintají na žrádlo+ Můžete... +houkne na ně a oni se okamžitě vrhnou vymést misky. Pak Amon Vici podá piškoty+ Doporučuju vám si je ochočit...
Požadavky? +rozhlídne se+ Například bych měl rád něco k jídlu, když se vrátím z práce, ale to je předpokládám samozřejmost... Jo a... +položí bonbošku na stůl+ Tohle je pro vás... Jdu do sprchy a než se vrátím, chci tu mít večeři...a nenechte se něčím sníst.

Obrázek
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod Victoria » 15 úno 2016 23:06

mně to přijde hezký. +uculí se+ to jsem fakt ráda, že nežerou. +poznamená+ prej máte taky hada, jsem slyšela. +koukne na něj zvědavě, a radši ustoupí někam do bezpečnější vzdálenosti, když se psi vrhnou na misky+ vy nemáte kuchaře? to tady vaše paní vyvařuje pro tři sta lidí? +podiví se trochu, a pokrčí rameny, že co už, nějaký tortilly splácat může+ jéé, dík, čokoládu já můžu. +uculí se spokojeně a schová si ji na potom+ může se tu kouřit? +optá se ještě než odejde+ no a co vy dva... rakeťáci. +koukne nervózně na psy, když s nima osamí+ dáš si piškotek? +zamává ve vzduchu a radši ho psovi hodí, aby jí v přehnaným entuziasmu nesežral ruku+ sedni. +poručí nejautoritativnějc jak dovede+ kde je kuchyň, co? ukážeš mi kuchyň? +hodí i druhýmu+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Amon » 15 úno 2016 23:14

No jo... +zakoulí očima+ No jak kdy...záleží co jim o té návštěvě řeknu... Právě...+proto říkal, aby se nenechala sežrat+ Někde tady bude...
Jistě, že máme. To nejsložitější co je potřeba udělat pokud neumíte ohřát párky (klobásky) z ledničky je zavolat do kuchyně, aby něco přinesli. Ale ocením, pokud něco poživatelného uvaříte i sama.
Jenom když tu není Klea. A Zuzka. A Bea. A - +zastaví se+ Prostě takový ty co na kouř tak remcají, že vám znechutí ten požitek... Popelník je támhle...
+Pesani vyblížou misky, důkaldně se nachlemtají vody a pak se otočí k ní...piškotů si ani nevšímají, zato ju si prohlížijou tak...zálibně :D Dokonce i tak pomaloučku krůček po krůčku jdou k ní a naprosto ignorujou jakýkoliv její příkazy, když Amon vystrčí hlavu z koupelny+ Ralfe! Rolfe! Ona-není-k-jídlu! Říkal sem vám to venku! Je jako Zuzka! Návštěva! +psi na něho trochu zklamaně koukají, zakníkají popoběhnou tam a zpátky, aby ze sebe setřásli to zklamání, ještě tak smutně chvílu okukujou Vici, jakej to mohl být dobrej zákusek a pak poslušně sežerou piškoty a lehnou si před ní na zem+ A nezlobte! +okřikne je ještě Amon a zapadne zpátky do koupelny+
Amon
Mág

Příspěvekod Victoria » 15 úno 2016 23:25

no, já se pokusím. +pousměje se+ jé tak to je super, já tu pak vyvětrám. jestli do tý doby přežiju... +koukne jak na ní rakeťáci zíraj+ hele... já jsem kámoš, ne žrádlo, jasný? +couvá trochu až narazí nohama na postel+ a mám fakt tuhý maso, sem celá kostnatá... +zkouší to, a už lehce panikaří+ jo! +přikyvuje, když je Amon okřikne, a když si lehnou, tak je oba podrbe za ušima+ můžu vám pak házet balónky... +navrhne ve snaze o sblížení+ ... no nebo spíš mrtvý krysy. +zhodnotí to+ tak jdem vařit. +vezme si do kapsy hůlku, a vyrazí hledat kuchyń, buďto sama, nebo s rakeťákama, jestli se rozhodnou jít taky+
(btw, to pravidlo o nekouzlení platí jen tam, kde partner nečaruje, nebo taky nesmím? :D)
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Amon » 15 úno 2016 23:32

Máme tu klimatizaci...+poučí ju ještě - dyť by tam zmrzl, jak furt hulí, kdyby větral!+
+Pesani spokojeně zamručijou jak je odrbává, no na ty krysy se na ni podívají, že co si o nich myslí - kdyby jim tak nabídla hození ruky, nohy...nebo aspoň živé krysy... A když de ven, tak jdou s ní, že jsou jako její bodyguardi a všichni Smrtijedi se jim vyhýbají+

(Já bych nekouzlilaaa. Ať se musí hezky Vici snažit. A kuchyň má Amon v bytě...dodám foto... takže může vařit právě přímo tam...on totiž chodí furt něco užírat, takže by se do hradní kuchyně hodně nachodil...ale teď tam může Vici třeba zajít pro zásoby, nebo jídlo, či tak...třeba v ledničce nic nebylo...)
Amon
Mág

Příspěvekod Amon » 15 úno 2016 23:44

Obrázek
Amonova kuchyň v bytě
Amon
Mág

Příspěvekod Victoria » 16 úno 2016 00:09

+no připadá si pěkně drsně, když s ní jdou po každý straně, takže se pěkně nese celou cestu. když tam dojde, tak pozdraví kuchaře, jestli tam je, a odmítne případný nabídky pomoci+ tak se dáme do toho, co? +uculí se na ty dva raťafáky, a jde se kouknout, co je tam k dispozici, aby načerpala nějakou inspiraci. nemá na to moc času, takže vynechá recepty vyžadující dlouhý pečení, a rozhodne se udělat nějakej rychlej stir-fry s čínskýma nudlema. chvilku se rozhoduje mezi kuřetem a hovězím, a pak radši vyndá hovězí a začne krájet, ořezky hází psům, aby si je trochu naklonila, a pak to i se zeleninou osmahne na pánvi a přidá k tomu nudle. málem si u toho ožehne obočí, ale nakonec to spacifikuje, naloží to na misky i pro sebe, a vydá se zpátky, jídlo levituje před sebou. teda doufá, že rakeťáci ji tam dovedou, protože ona se ztratí i u sebe doma, natož v cizím hradě+

(Však nee na vaření nebo úkol, spíš aby jim vyčarovala nějaký ty bílý myšky :D)

Obrázek
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Amon » 16 úno 2016 08:11

+Kuchař-případně-ka tam být musí, páč Smrtijedi jsou pažraví...tak jí teda aspoň ukáže kde co je a nechá jí volnou ruku. Pesani ochotně zdlábnou cokoliv, co spadne na zem, možná i kus brokolice, co jí spadne omylem, ale po té se teda tak nějak tvářijou.. Jak se pustí do práce s ohněm, tak kuchař uctivě ustoupí o dvě místnosti dál, co kdyby....
Psi ju zpátky naprosto samozřejmě vedou úplně jinou cestou, ale správně. :D
+Amon zatím vyleze ze sprchy s ručníkem kolem pasu a rozhlíží se+ Chm...+přemýšlí, jestli psi Vici vážně posvačili a pak zdrhli...no oblíkne se v klidu a už si chce zavolat o něco z kuchyně, když tam Vici přijde+

(Myšky můžeš nachytat ve sklepě :D )
Amon
Mág

Příspěvekod Victoria » 16 úno 2016 13:08

no jo promiň. +zatváří se taky na tu spadlou brokolici, že je tak mystifikovala, a důvěřuje rakeťákům že ji dovedou dobře, kdyžtak holt skončí v mučírně no, tam by za večeři určitě taky byli rádi. nakonec pozná ty "svoje" dveře, tak ji to dost potěší, a vleze dovnitř+ oh. +vykulí poněkud oči, pač dycky viděla amona akorát v hábitu nebo v uniformě, a tak nějak nepředpokládala, že pod tím taky má... nějakou fyzickou schránku :D+ večeře! +vyhrkne a přestane zírat, položí to na stolek, a usadí se do tureckýho sedu do svýho křesla+ trefila sem zpátky! +pochlubí se, hůlkama si sází nudle do pusy, a volnou rukou drbe jakousi psí hlavu+ no a... jak bylo v práci? +zavede konverzaci+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Amon » 16 úno 2016 22:40

+Lach ale Amon už je oblečenej...no možná ho ještě zahlídla v tom ručníku..ale pak má normálně kalhoty a bílou košili+ Vy žijete! +rozhodí překvapeně rukama+ Děje se něco? +rozhlídne se na co to tak kouká+ No konečně! Už jsem si chtěl jít usmažit tu Kleinu kočku... +poznamená a sedne si k tomu "jídlu" jak to označuje Vici+ Mh...+podívá se docela útrpně na Vici+ Tohle vaříte běžně? +s výrazem nejvyššího utrpení a sebeobětování si vezme vidličku a vyjí z talíře maso a pokaždý ho řádně oklepe od zeleniny - a to pozře maso ležící tak blízko zeleniny jenom proto, že nechce vypadat jako nevděčník+ No...příště toho zkuste udělat víc...+dojde se do ledničky a hodí párek do kastrolu a uřízne si dřevorubeckej kus chleba+
Vážně? +podívá se na psy, kteří se tvářijou, že ju vůůůbec nevedli+ To máte obdivuhodný smysl pro orientaci...většina cizích lidí tu bloudí ještě několik-...vlastně ještě pořád...
Jako vždycky...+dá si párek na chleba na deštičku a ukrajuje si a vždycky si přidá trochu french hořtice na to+ pár mrtvých, pár živých... +povzdychne si, jaká to dřina+ Co vůbec děláte vy?
Amon
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Dark Lord