Wife Swap - Season 1: Victoria

Moderátoři: yohannka, Beatrix, Amon

Re: Wife Swap - Season 1: Victoria

Příspěvekod Victoria » 11 dub 2016 23:07

ale joo, myslíš že mě lidi neštvou? +uculí se+ to že nemám ve sklepě moštovač neznamená, že sem hipík. +zazubí se na něj+ no joo, mně je jasný, že by to nedopadlo, ale to bych přece musela. +pousměje se+ si tím musíme projít no. +zazubí se+ a čokoládovou polevu. +somruje mu zpoza ramena+ a zelenou lžičků! +vezme si svůj kornoutek a ojídá+ krmit kachny? no... jako občas? někdy jdem s byronem jen tak se projít, a když dojdem k vodě, tak krmíme kachyn. nebo holuby. ale nějak cíleně nee... ty krmíš kachny? +koukne na něj překvapeně, že jim spíš neustřeluje hlavy :D+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Amon » 13 dub 2016 12:55

No vypadá to, že né. Moštovač je naprosto ekologický a ekonomický zařízení. +poučí ju+
To je fakt... K citronové? No tak jo..dejte jí to na to...+povolí to prodavačovi, jako by byla Vici malý dítě+ Dejte jí ty lžičky dvě, kdyby jí jedna náhodou spadla...a ubrousky...
Mhm...+přikývne, že krmí+ Ukážu ti je, mám je ochočený.... +jdou procházkově dál k takovýmu hájku, kudma teče řeka+ No co je? +jak na něho koukne+ Já mám zvířata rád. Rači než lidi. +ještě cestou koupí igelitku tmavýho semínkovýho chleba, dojdou k lavce kde si sednou a jen co se tam objevijou, tak se k nim sbíhají kačenky a dožadujou se krmení+ No nazdar holky! Už sem vám chyběl, žejo! +podrbe jednu na hlavičce, dá kus chleba Vici a sám odlamuje a krmí kachničky+ Tady je vždycky božskej klid.

Obrázek
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod Victoria » 13 dub 2016 15:23

Moštovač nemám, ale jeden rok sme s byronem dělal pálenku. +uculí se a ujídá svoji zmrzku+ ubrousky sou potřeba. +hnedka si totiž kydne na šaty, tak to tam otírá+ no jo... já mám čtyři kočky, a někdy sem s nima taky radši. +uculí se+ Jezisku! +klekne si tam ke kačenám a hází jim kousky chleba+ no vy ste ale malý prdelky... +hází svědomitě i dozadu, těm malejm, na který se nedostává, zapálí si cigáro, ale jinak je potichu, aby mu ten klid nerušila, a je jí překvapivě pěkně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Amon » 14 dub 2016 22:03

Z lidí? +zeptá se zaujatě a uculuje se, jak se pokydá+ Nenech se od nich vydírat! Umijou dělat voči, jako by měsíc nežraly! +užívá si ten klídek a idylku a pak vytáhne z kapsy poukaz+ Když jsi tu jakože za Kleu, tak seš objednaná na manikůru...pedikůru...k holiči..na masáž a tak..+podá jí voucher do salonu+ Zatim doma objednám něco k večeři a jak se vrátíš, tak se spolu najíme.
Amon
Mág

Příspěvekod Victoria » 15 dub 2016 12:56

Z jablek a z meruněk! +zašklebí se vesele+ No ale když oni sou tak roztomilýýý a koukej na ty očka! +uculí se a rozhazuje jim tam drobky+ No nene! +vykulí oči+ A já jsem chtěla dneska uvařit, něco pořádnýho bez zeleniny. +zasměje se+ To je jako subtilní připomínka, že potřebuju údržbu jo. +uculuje se, ale jenom ho popichuje+ Dík, to je super! + usměje se+ Klea se má. +zazubí se+ Tak pojď na masáž se mnou, masáž mají rádi všici. +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Amon » 16 dub 2016 11:53

Á nuda! +mávne se smíchem rukou+ No jo, roztomilost sama! +pokyvuje hlavou+ To můžeš zítra k obědu. To už navíc můžem jet podle tvých pravidel... ale dneska vsadíme na jistotu... Vím já? Klea tam chodí třikrát týdně, tak to asi vám ženským prospívá.... Já musím ještě něco zařídit...musím posilovat pracovní morálku. ale neboj, ví o tobě a budou se o tebe starat jak o mou vlastní!
Amon
Mág

Příspěvekod Victoria » 16 dub 2016 15:08

byla docela dobrá náhodou. +zazubí se+ Tak jo, to bude fajn. +usměje se, vstane a opráší si sukni+ třikrát tejdně! +vykulí oči+ já tam taky někdy zajdu, ale nemám páru, co bych tam dělala tak často. +uculí se+ Ale my si s Byronem lakujem nehty navzájem, takže chodím spíš na masáže, nebo před nějakou akcí... nebo když jedeme k seebohmům, abych byla reprezentativní, chápeš. +vykládá+ Tak se uvidíme doma... na hradě? +usměje se, vezme si ten voucher, a přemístí se teda do saloonu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Amon » 20 dub 2016 22:33

(Tomu začátku asi něco ulítlo :D )

No jo...ona tam chodí klábosit s kámoškama a tak. +mávne rukou, že to se těžko chápe - jakože on to taky nechápe+ Prý je to nutnost, že si potřebuje taky někdy odpočnout. Podle ní já relaxuju v práci a ona se nemá kde realizovat...přitom může dělat cokoliv! Vařit, plést, péct...já jí v ničem nebráním!
Navzájem? +z jeho pohledu je možný vyčíst, že už ho vlastně ne Byronovi může překvapit jen hodně máloco, ale opět se to podařilo+ No jo no...+komentář k lakování si nechá pro sebe+
Nechápu, jak můžou chtít jakoukoliv reprezentativost po tobě, když si vychovali toho tvýho...+zakroutí nad tím hlavou+
Jo, a kdybys tam chtěla cokoliv jinýho, tak si jim o to řekni. Máme tam otevřenej účet...teda spíš černou díru, než účet...i v bermudským trojúhelníku se toho ztratilo míň, než tam...+rozloučí se s ní a přemístí se do práce+

+V salonu se Vici hned všechen personál věnuje, obletuje ju a plní jí každý přání, aby bylo všechno podle jejích představ a pořádně si odpočla - tak, jak se věnujou Klei+

+Amon proběhá celej hrad, protože je mu jasný, že jak tu pakáž chvílu nehlídá.... a když dojde do obýváku, tak sebou už jen unaveně práskne na sedačku+ Sakra...jídlo...+vezme telefon a objedná steaky s hranolkama, brokolicovou polívku a jahodovej dezert. Ať to mají barevný.+
Amon
Mág

Příspěvekod Victoria » 21 dub 2016 21:46

(Co? kde? :D)

No to je ale pravda, každej si musí najít čas na relax. +uculuje se potutelně+ No joo, ale to sou všecko takový strašně "tradiční ženský úlohy" +zašklebí se a udělá prstama uvozovky+ třeba by chtěla dělat něco jinýho, ale stydí se ti to říct. +vykulí oči+ No jo, navzájem, takže na manikuru moc často nechodím. +usměje se
Navzájem? +z jeho pohledu je možný vyčíst, že už ho vlastně ne Byronovi může překvapit jen hodně máloco, ale opět se to podařilo+ No jo no...+komentář k lakování si nechá pro sebe+
Nechápu, jak můžou chtít jakoukoliv reprezentativost po tobě, když si vychovali toho tvýho...+zakroutí nad tím hlavou+ Mohla bych se tam nechat tetovat! +zamyslí se, voucher si zastrčí, a přemístí se do salonu, kde už na ni čekají, tak se nechá vyšlechtit a odchlupit a opečovat a pak taky namalovat a načesat, a když je hotovo, skoro se nepozná... pak se přemístí zpátky do hradu, nebo k hradu, nebo kam se dá, a vrátí se do bytu+ No ahoj ahoj. +zazubí se na Rakeťáky, když se jdou podívat, kdo přišel, oba je poškrábe za ušima, a jde po čichu za vůní jídla+ téda, i s dezertem! +uculí se a přisedne si+ Jak bylo v práci? +zajímá se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Amon » 25 dub 2016 22:24

(Ta první věta, ale to je jedno)

Jak tradiční? Užitečný! Jo? Co? Třeba rubat dřevo? To pochybuju...maluje a to už ju taky nebaví!
To klidnbě můžeš, ale vyber si nějakej věčnej symbol...třeba znamení zla, nebo tak něco...
Ah-oj...+zůstane na ni zírat+ Tý vole! Seš to fakt ty? +musí vstát a obejde ji, aby si ju prohlídl+ Vypadáš jak...šlechtična! +nevěřícně jak prokoukla+ To je neuvěřitelný....jako né, že bys předtím vypadala nějak to...ale tohle ti rozhodně neuškodilo! A máš nějaký to tetování?
Amon
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Dark Lord