Enzo: Nepracují? A...co dělají? To se pořád jenom starají o děti? +nakrčí čelo+ Kolik tak u vás mívá rodina běžně dětí?
Jo tak...no i tak - měl mi to hned dojít říct! +stojí s na svým, že Amona zdrbe+ Beztak mi to schválně nebude chtít říct! +ale pak se začne trochu culit+ Víte...myslím, že to pro mě bude vzácná zkušenost. Třeba opravdu zjistím, že se na ženy díváte...jinak, než tady u nás a zahalování je spíš ku prospěchu věci. +i když si spíš myslí, že to bude spíš jako by tam vůbec nebyla, když jí budou vidět sotva oči, ale to je jí docela jedno, hlavně je hodně zvědavá, jak tam fungujou+ A máte tam takový to zelený mýdlo? Jsem četla, že je zázračný!
+musí se usmívat+ Inu ano...už jen z fyzického hlediska jsou tu jisté...rozdíly...které může žena využít.
Mhm, a kdybyste viděl jak! Ekaterina by stračila do kapsy nejednoho chlapa! No...oni nemají moc jinou možnost, navíc u nás se to tak nebere. +pokrčí ramenama a rači pomlčí o Žanetě+ Navíc jsem se už hodněkrát setkala s tím, že ženy ve vedoucích funkcích jsou kupodivu ještě tvrdší, než muži. A někdy i krutější... +sleduje ho+ A vy...máte ženu? Jestli to teda není příliš indiskrétní otázka... +teď nevím - Assassíni normálně mají děti a tak, ne?)
Styx: Á ty seš jak yohannka! Ta kdyby mohla, tak Marka koupe v savu! +kroutí hlavou, ale směje se+ To on stojí....+směje se a přikyvuje hlavou+
Altair: Jistěěě! +zaxichtí se a lapne si od číšníka další sklinku+ Mhmmm...+tak větší né..asitak stejný no...+ Ale ona by se vám líbila, vážně! +pokyvuje hlavou, že je pěkná+ Vy semnou chcete tancovat? +hned přikyvuje+ To já ráda!