Hrad Pána Zla

Moderátoři: yohannka, Beatrix, Amon

Re: Hrad Pána Zla

Příspěvekod Beatrix » 19 úno 2015 16:34

Enzo: Nepracují? A...co dělají? To se pořád jenom starají o děti? +nakrčí čelo+ Kolik tak u vás mívá rodina běžně dětí?
Jo tak...no i tak - měl mi to hned dojít říct! +stojí s na svým, že Amona zdrbe+ Beztak mi to schválně nebude chtít říct! +ale pak se začne trochu culit+ Víte...myslím, že to pro mě bude vzácná zkušenost. Třeba opravdu zjistím, že se na ženy díváte...jinak, než tady u nás a zahalování je spíš ku prospěchu věci. +i když si spíš myslí, že to bude spíš jako by tam vůbec nebyla, když jí budou vidět sotva oči, ale to je jí docela jedno, hlavně je hodně zvědavá, jak tam fungujou+ A máte tam takový to zelený mýdlo? Jsem četla, že je zázračný!
+musí se usmívat+ Inu ano...už jen z fyzického hlediska jsou tu jisté...rozdíly...které může žena využít.
Mhm, a kdybyste viděl jak! Ekaterina by stračila do kapsy nejednoho chlapa! No...oni nemají moc jinou možnost, navíc u nás se to tak nebere. +pokrčí ramenama a rači pomlčí o Žanetě+ Navíc jsem se už hodněkrát setkala s tím, že ženy ve vedoucích funkcích jsou kupodivu ještě tvrdší, než muži. A někdy i krutější... +sleduje ho+ A vy...máte ženu? Jestli to teda není příliš indiskrétní otázka... +teď nevím - Assassíni normálně mají děti a tak, ne?)

Styx: Á ty seš jak yohannka! Ta kdyby mohla, tak Marka koupe v savu! +kroutí hlavou, ale směje se+ To on stojí....+směje se a přikyvuje hlavou+

Altair: Jistěěě! +zaxichtí se a lapne si od číšníka další sklinku+ Mhmmm...+tak větší né..asitak stejný no...+ Ale ona by se vám líbila, vážně! +pokyvuje hlavou, že je pěkná+ Vy semnou chcete tancovat? +hned přikyvuje+ To já ráda!
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Enzo » 23 úno 2015 23:07

Starají se o rodinu, děti, dům, domácnost. Muži zase vydělávají peníze +to je fakt, v Egyptě jsem neviděla jedinou pracující muslimku, i dámské záchody uklízeli chlapi:)+ Dnes je běžné mít tak dvě tři děti, ale jsou rodiny, obzvlášť na venkově, kde jich mají i víc +trochu mu zbledne olivová pleť, že mu Amon přijde asi poděkovat, že jí to řekl, jak se tam Bea na něj chystá:)+ Zkušenost to pro vás, která nevíte prakticky nic o naší kultuře, zajisté bude. A pevně doufám, že příjemná. Přece jen žijeme jinak +je sám na ni zvědav+ Zahalování žen je součástí víry, každá věřící muslimka tohle podstupuje dobrovolně, nikdo ji do toho nenutí +prakticky jí o tom řekne to, co jí už vysvětlil Altair+ Vás taky nebudeme nutit chodit v burce. Stačí, když budete mít zakrytá ramena a nohy... jako když jdete do mešity +poučí ji+ Myslíte asi Sabún ghár... vavřínové mýdlo, vyrobené z olivového oleje. Zázračné... no každopádně má léčivé účinky na problematickou anebo nemocnou pleť. Ano, to tam máme taky, je to syrský artikl +pousměje se a pak jen zavrtí hlavou+ Tohle by muži u nás opravdu nerozdýchali, aby jim velela žena. Já? Ne... já nemám ženu. Nemám na rodinu čas a taky se nechci vázat +pokrčí rameny+ Ale pár mých kolegů je ženatých a mají rodiny, není to zase tak neobvyklé. Ale ti nežijí v pevnosti +jo někteří mají děti, Altairův otec byl taky ženatý a byl to asasín+
My name is Enzo. I am an Assassin.
Enzo
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 24 úno 2015 16:55

Bea - YOHANNKA: +Dojde k ní, už připitá a prohlídne si ju s našpulenou pusou lehce opovržlivě+ No..nic moc, co? +koukne na ni a napije se+ Jak ti chutná? +vezme si provokativně řízek, zakousne se a ještě si nacpe za škraň salátu+ Ten se mi povedl! +a pohladí Nagini, která se kolem ní začne ovíjet+

Bea - Enzo: No...jako ono technicky...to není zas tak špatný...+připustí+ Ale...dovedete si představit narodit se u vás jako žena? Mhm...tak to není až tak moc. +přemýšlí, co pak ty ženský dělají, když mají jen ty dvě děti a mají se o ně starat celej život+
Je vám dobře? +starostlivě se na něho zahledí+ Nějak jste pobledl?
To já taky doufám! Snažím se Vaši kulturu přijímat s otevřenou myslí. +usměje se na něho, že je k nim víceméně nekritická, ehm...+ Jistě...+tu dobrovolnost jim až tak moc nežere, když je k tomu vychovávají, ale o tom Enza těžko přesvědčí, takže se ani moc nepokouší+ Vážně? a co vlasy? Stačí šátek?
Jo, to je ono! Tady v Evropě má nemocnou pleť téměř každý, to si tam musím nakoupit! +natěšeně si už plánuje+ Teda...můžu se tam jít podívat jen tak na trh, žejo?
No jo...+na ten čas a vázání+ Vojáci... +povzdychne si trochu+ A nenudíte se? Jako...citově..chápete...sám... nevázaný...? +Já právě už zapomněla jak to tam mají...+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » 24 úno 2015 18:48

Amon: brrr +otřepe se jak ho vidí jíst ten řízek+ Takže je Klea stejná jak Bea? to nééé +směje se+ to ti nevěřim! Tak hroznej nemůže být totiž nikdo...

Bea: +pozvedne obočí jak tam bea přijde a jenom se zatváří+ víš že v té fialové vypadáš tak nějak.. bledě.. nemocně? +a jak si nacpe řízek se salátem do pusy, tak pokračuje+ vlastně néé, teď vypadáš jako křeček! +uculí se přemile a na nagini se zamračí jak ju zradila+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 25 úno 2015 22:38

Amon-Yohannka: Tak...úplně stejná ne, neumí dělat takovýhle řízky a salát...ale jinak...+přikývne, přitom Klea je poměrně poddajná, oproti Bei...+ Nepovídej! Vy spolu furt ještě bojujete?

Bea - yohannka: +napřímí se - vyprsí se+ Jo? No aspoň vidíš, jak vypadáš většinu času ty. Fialová asi fakt nebude nejslušivější barva... Mmh...+zapije to a uculí se+ To víš, když ono je to TAK dobrý! +provokativně si ukousne další hryz a sleduje ju+ Nějak sama tady, ne? Už ti Marek zase utekl?
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Enzo » 25 úno 2015 23:26

Uznávám, ženy u nás mají mnohem menší práva než muži, musí být ctnostné, věrné a poslušné +Enzo evidentně patří mezi ty dominantní muslimy, kteří staví muslimskou ženu na úroveň domácích zvířat+ Ale je to dané vírou... a ta je svatá. Jo, jsem v pořádku... jen přemýšlím nad tím, jakou bude mít váš přítel Amon velkou radost, že vás bude moct vzít sebou +pousměje se a vypije sklenku vody na ex, jak mu z toho vyschlo v krku+ Tak pokud jste ještě nikdy nebyla v arabském světě, myslím, že budete mít opravdu co obdivovat. Šátek? Do mešity určitě, tam prostovlasá žena nesmí vstoupit. Ale v asasínské pevnosti nejsme tak přísní. Tam šátek nepotřebujete, ovšem zahalení ramen a nohou platí i u nás. Jsou tam totiž i hluboce věřící muslimové. Ale úplně vám stačí západní oděv, nemusíte nosit arabský, když nechcete +poradí jí, co a jak+ To si klidně pořiďte, dá se koupit pomalu v každém obchodě. Nejlíp se ale nakupuje v bazarech, jsou to velké muslimské trhy, kde se dá sehnat úplně všechno +pak jen přikývne na ty vojáky, že přesně tak+ Nudit se? +rozesměje se+ Já na city opravdu nejsem. Ale zase neříkám, že se rád nepobavím. Vždycky se někdo ochotný najde +při tomto tématu mimoděk zabloudí pohledem k Vanesse/Styx+
My name is Enzo. I am an Assassin.
Enzo
Člověk

Příspěvekod yohannka » 26 úno 2015 11:57

Beatrix píše:Amon-Yohannka: Tak...úplně stejná ne, neumí dělat takovýhle řízky a salát...ale jinak...+přikývne, přitom Klea je poměrně poddajná, oproti Bei...+ Nepovídej! Vy spolu furt ještě bojujete?

Bea - yohannka: +napřímí se - vyprsí se+ Jo? No aspoň vidíš, jak vypadáš většinu času ty. Fialová asi fakt nebude nejslušivější barva... Mmh...+zapije to a uculí se+ To víš, když ono je to TAK dobrý! +provokativně si ukousne další hryz a sleduje ju+ Nějak sama tady, ne? Už ti Marek zase utekl?

Amon: bojujeme? ale néééé.. jenom ji asi zabiju! +zavrčí+
Bea: +ušklíbne se pobaveně jak se tam prsí+ no to ne.. ona se totiž tahle barva musí umět nosit a ty... +povzdechne si že s tím fakt bea nix nenadělá+ ty to prostě neumíš. Tak ať ti nezaskočí. Utekl? +pozvedne obočí+ máš špatný informace. Náš vztah je v nejlepším pořádku +uculí se+ a co ty a Kristián?
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 01 bře 2015 13:42

Enzo: Nejste nejnenáročnější...+poznamená, ale spíš tak s úsměvem, jinak to nekomentuje+ Ále...+mávne rukou+ Nebojte se, když nebude chtít, nepojedu. Nakonec výlet do Sýrie si můžu udělat i sama. Jako...ne k vám, ale třeba na ten trh a tak. +upřesní, aby se nebál, že se jim tam hodlá zjevovat+
Dobře, +usměje se na něho+ děkuji za instruktáž. Bazar...to se u nás používá spíš na použité zboží, ale to tam předpokládám o mýdle neplatí...
+Dělá, že nevidí na koho kouká a otočí se, aby si dolila do skleničky a přitom se trochu mračí+ Jistě...občas zapomínám, že...+pak potřepe hlavou, že je to fuk a zadívá se směrem k Altairovi, no pak se zase otočí a usměje se na Enza+ Nebudu vás už zdržovat, ať se taky dnes večer trochu pobavíte...
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Amon » 01 bře 2015 13:44

yohannka: Fakt? +uculí se nadějně+ A můžu být u toho?

+stoupne si za Beu, jak se ty dvě dohadujou a po chvíli zvedne ruky a....+
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod Beatrix » 01 bře 2015 13:47

yohannka: No zato ty seš vrchol nosnosti! Žádný strachy, MOJE jídlo mi nikdy nezaskočí! Jistěěě, úplný líbánky, co? +ušklíbne se a nacpe si zase škraně provokativně, když tu najendou amon zezadu zvedne ruky a bodne beu do tváří a ještě řekne: "puff". No bea samozřejmě všechno prskne na yohannku a začne se tak trochu dusit-kašlat, ale nijak, že by vypadala, že to nedokašle+
Beatrix
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Dark Lord