od Enzo » 03 bře 2015 11:00
Jak se pozna? +ted zvedne pro zmenu oboci on+ Kazdy, kdo neni slepy, to musi videt. Mlada zena, beloska, krasna, bohata, neverici. To je vic, nez dostatek duvodu k tomu, aby vas nekdo unesl a pozadoval za vas vysoke vykupne od vasi rodiny, nebo statu. V tom lepsim pripade. Deje se to dennodenne, copak nesledujete deni o IS? +podivi se, ze by zrovna Amon a spol. nevedeli o krutostech, pachanych extremisty+ V tom horsim pripade vas vezmou do zajeti a udelaji si z vas otrokyni +zadiva se na ni uprene, aby dal duraz svemu varovani+ Nechci vas v zadnem pripade vystrasit nebo odradit +pokracuje po chvili+ ale musel jsem vas varovat. Ale jak uz jsem rekl, pokud se budete vyhybat severu zeme, kde se tohle deje, vsude jinde v Syrii je bezpecno a v pevnosti asasinu obzvlast +ubezpeci ji, ze ji nikde nic nehrozi+ Ano, pochazi z Damasku. Mozna by ho potesilo, kdyby vam mohl delat pruvodce mestem +poznamena jakoby mimodek, ale neni slepy, aby nevedel, ze jeho kamarad by z toho mel opravdu radost+ Jini... to urcite jsme +prikyvne souhlasne+ A...vam to vadi? +zadiva se na ni zkoumave+ Nemam s tim osobni zkusenosti...nekoho milovat, takze to nedokazu posoudit +pokrci rameny+ Ale...vy mluvite jako byste byla zamilovana...? +dovoli si indiskretni otazku+ Tak to vam vubec neverim! O takovou skvelou hostitelku jako vy se hoste doslova perou! +nesouhlasi s ni+ Jestli to neni ode mne moc velka drzost, rad vas doprovodim +nabidne se - on to nemyslel tak, ze ho Bea opruzuje (!) ale kdyz mu rekla, ze se ma jit Enzo bavit s jinymi hosty, tak myslel, ze uz se ji s nim nechce povidat+
My name is Enzo. I am an Assassin.