Hrad Pána Zla

Moderátoři: yohannka, Beatrix, Amon

Re: Hrad Pána Zla

Příspěvekod yohannka » 01 bře 2015 23:50

no jistě my si užíváme vedne vnoci.. ale vy asi moc néé... +a pak už jenom zírá+ m... m!!!!
amoneeee!!!!! kurvaa! utírá si vztekle obličej. No počkej! to ti nezapomenu! +kdyby jí mohly z očí šlehat blesky tak je z amona prach+ a to jsem myslela že sme kamarádi! ste oba stejný! jeden horší jak druhej... se k sobě úúplně hodíte! +prskne, posmrkne a utíká tam někam rychle do koupelny a hrozně sprostě u toho nadává+ s váma sem skončila!
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Enzo » 02 bře 2015 12:15

To je skvely napad. Doporucil bych vam ale vyhybat se severu zeme, tam je to dost nebezpecne pro zenu jako vy +varuje ji+ Zajedte si do Damasku. Je to nadherne mesto s mnoha pamatkami, prekrasnymi mesitami a spoustou trznic, vonicich exotickym korenim, kde sezenete uplne vsechno. Altair tam zna kazdy kamen, narodil se tam +Enzo je rad, ze prijede, jinak by ji k nim prece nezval+ Nemusite mit strach, to nejsou obchody s pouzitym zbozim +zasmeje se pobavene+ Znate to...vojaci +vysvetli ji, proc se nevaze a zachyti pritom jeji zamraceny pohled k Altairovi a kousne se do rtu, kdyz mu to dojde, nerad by, aby si Bea myslela, ze asasini jsou roboti neschopni citu+ Prozradim vam ale tajemstvi. Pravdou je, ze ani asasini nejsou muzi bez citu a bez srdce. Jsou to taky jenom lidi. Jen to uz z principu nedavaji najevo, aby neuvrhli ty, na kterych jim zalezi, do nebezpeci +a jakoby to pravidlo sam zcela nevedomky potvrdil, na chvili se odmlci a diva se na Vanessu a jenom jeho oci ho prozrazuji+ Ale ja se bavim skvele +vyhrkne, kdyz ho Bea vytrhne z myslenek+ Ale nejsem tady sam, zajiste se chcete venovat i dalsim hostum +usmeje se na ni+
My name is Enzo. I am an Assassin.
Enzo
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 02 bře 2015 13:24

Bea-yohannka: Lhat teda moc neumíš! +zakroutí nad ní hlavou a jak se trochu vykašle, tak jenom zírá a pak se jí začne smát, že se tam smíchy málem válí po zemi+

Amon - yohannka: Ale to...sem nechtěl...+zatváří se svatosvatě, no cukají mu koutky+ Když vy ste tak roztomilý, když se hádáte! My SME kamarádi! +volá za ní+ Vždyť já tě mám rááád!
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 02 bře 2015 13:33

Jako já? +zvedne obočí+ Jak se pozná "žena jako já"? +upře na něho oči a trochu při tom našpulí pusu, páč jí to zavání lehce negativně+ On se narodil v Damašku? +tak nějak zjihne, ale taky posmutní a podívá se na skleničku, že by asi už neměla pít, no pak ji vypije na ex+
+Podívá se na něho a pousměje se+ Já vím, to vojáci taky ne, ale přesto jste jiní. A někteří lidi mají problém se s tím srovnat. Víte...v životě není nic lepšího, než někoho milovat. Zbytek...+mávne rukou do prostoru+ je nedůležitý. A z lásky člověk zapomíná na realitu.
+usměje se, že je od něho hezký, že naplno neřekne, že ho tam opruzuje+ Ostatní hosté mě mají plný zuby, spíš se půjdu projít na vzduch...+dolije si skleničku a jemu dolije vodu+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Enzo » 03 bře 2015 11:00

Jak se pozna? +ted zvedne pro zmenu oboci on+ Kazdy, kdo neni slepy, to musi videt. Mlada zena, beloska, krasna, bohata, neverici. To je vic, nez dostatek duvodu k tomu, aby vas nekdo unesl a pozadoval za vas vysoke vykupne od vasi rodiny, nebo statu. V tom lepsim pripade. Deje se to dennodenne, copak nesledujete deni o IS? +podivi se, ze by zrovna Amon a spol. nevedeli o krutostech, pachanych extremisty+ V tom horsim pripade vas vezmou do zajeti a udelaji si z vas otrokyni +zadiva se na ni uprene, aby dal duraz svemu varovani+ Nechci vas v zadnem pripade vystrasit nebo odradit +pokracuje po chvili+ ale musel jsem vas varovat. Ale jak uz jsem rekl, pokud se budete vyhybat severu zeme, kde se tohle deje, vsude jinde v Syrii je bezpecno a v pevnosti asasinu obzvlast +ubezpeci ji, ze ji nikde nic nehrozi+ Ano, pochazi z Damasku. Mozna by ho potesilo, kdyby vam mohl delat pruvodce mestem +poznamena jakoby mimodek, ale neni slepy, aby nevedel, ze jeho kamarad by z toho mel opravdu radost+ Jini... to urcite jsme +prikyvne souhlasne+ A...vam to vadi? +zadiva se na ni zkoumave+ Nemam s tim osobni zkusenosti...nekoho milovat, takze to nedokazu posoudit +pokrci rameny+ Ale...vy mluvite jako byste byla zamilovana...? +dovoli si indiskretni otazku+ Tak to vam vubec neverim! O takovou skvelou hostitelku jako vy se hoste doslova perou! +nesouhlasi s ni+ Jestli to neni ode mne moc velka drzost, rad vas doprovodim +nabidne se - on to nemyslel tak, ze ho Bea opruzuje (!) ale kdyz mu rekla, ze se ma jit Enzo bavit s jinymi hosty, tak myslel, ze uz se ji s nim nechce povidat+
My name is Enzo. I am an Assassin.
Enzo
Člověk

Příspěvekod yohannka » 03 bře 2015 13:12

+v koupelně se dá trochu dohromady a jak jde zpátky, tak veme mísu s bramborovým salátem.. tím s majonézou a rovnou ho vyleje bei na hlavu+ Kamarádi? my? už NE! +chmátne po nějakým dresingu na maso a chrstne ho amonovi do obličeje+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 03 bře 2015 20:40

yohannka:

+Akorát se s Amonem na něčem domlouvají, když to Bea schytá+ A-aaaa! Co to jééé?! Fuuuj! +ječí a snaží se toho salátu nějak zbavit z hlavy, no Amon se jí akorát tak směje a o krok ustoupí, aby to neházela na něho, otočí se k yohannce a chce poznamenat, že si to Bea nezasloužila, když v tu chvíli schytá dresing+

Amon: Kur-vha! +zamrkal by, ale nemůůůže, tak se tam otočí ke džbánu s vodou a snaží se v něm umýt+

Bea: +nakonec si do obličeje chrstne sklinku vody, co tam nechali Assassíni položenou, utře si oči ubrouskama a hledá...hledá...až se otočí a padne jí yohannka do oka+ Ty...krááávo! Fialová! +lapne kačenu za nohu a švihne s ňou yohannku přes xicht+ Majonézová!
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 03 bře 2015 20:52

Enzo:
Jo tak...+pousměje se, že to myslí takhle a trošku se i červená+ Tak to přece lehce vyřeší místní úbor. V tom by si mě nikdo ani nevšiml. +ale pak zvážní a přikývne+ Jistě..."tohle"... Máte pravdu, že zkušenostem z této oblasti se ráda vyhnu.
Bezpečno je relativní pojem...+vezme si tam panáka a chce mu nabídnout taky, ale pak se zarazí a ten jeho rovnou vypije a vzápětí i ten svůj+ To by nebylo zlé...ráda bych se podívala na město i z jiného, než klasicky turistického pohledu.
Ne, to...+zavrtí hlavou a přitom si povzdychne+ nevadí. Jen je někdy těžký brát věci tak jak jsou. Akceptovat fakta.
+udiveně se na něho podívá+ Ale...+zamrká trochu+ no...to je docela škoda. Láska sice způsobuje bolest, ale zároveň...nejkrásnější chvíle vašeho života. +uhne pohledem a rači kouká do skleničky, aby nekoukala přímo k Altairovi+ Jo...asi jsem...+přizná útrpně a za střízliva by mu něco takovýho rozhodně nevykládala+ Víte...já se vždycky řídím srdcem...a...+zakroutí hlavou+ to je hrozná hloupost.
Jste milý, +usměje se na něho+ ale až tak oblíbená opravdu nejsem. Vážně? +docela ji to překvapí (jj, já vím, na Beu padla nějaká depka no...)+ Vlastně budu ráda. Ještě bych mohla přepadnout z balkonu...+kývne ke dveřím na terasu+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » 04 bře 2015 11:12

+nezasloužila?! teda amone.. my fakt už kamarádi nebudem!+
+ještě si ji rychle vyfotí na mobil než to bea vytře a pošle si to na mail+ aááááu! ty krávo! +málem jí to vyhodí sanicu, tak se tam zastaví až o stůl, kde jsou mufiny, který bere a háže to po ní+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 04 bře 2015 12:05

(Tak zrovna majonézovej...)

yohannka: Dobře ti tak! Zuby ti to mělo vymlátit! +řve na ni, lapne tác a vychytává muffiny, dokonce se jí některý podaří odrazit zpátky a pomalu se probojovává blíž a blíž k ní, až ju tím podnosem chce přetáhnout, ale to mezi ně vlítne Amon+

Amon: Notak, holky! Dyť ste kamarádky!

Bea: Já s ní žádná kamarádka nejsu! +snaží se dosáhnout na yohannku a aspoň jí rozdrápnout xicht, když už ni+
Beatrix
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Dark Lord