Hrad Pána Zla

Moderátoři: yohannka, Beatrix, Amon

Re: Hrad Pána Zla

Příspěvekod Enzo » 04 bře 2015 13:01

Ani bych nerekl. V te nebezpecne oblasti ziji radikalni Sunnite - Sunnite jsou jedna z vetvi islamu +vysvetli+ a ti berou do zajeti nejenom nepratele islamu, ale i muslimy jine odnoze vyznani - Siity (S s hackem a prvni i je dlouhe), takze obavam se, ze ubor by vam nijak nepomohl, pokud byste nepatrila primo k nim. Assassini jsou Siite +pouci ji, aby se v tom trochu orientovala+ Doufam, ze vam moje rady pomuzou vyhnout se potizim +zachmurene sleduje, jak se tam Bea opiji, ale taktne mlci, snazi se, alespon pro dnesni vecer, respektovat zapadni zpusob zivota+ No prave. Laska zpusobuje dusevni bolest... a ja mam mnohem radsi tu fyzickou. Ta trva jen chvili, da se vydrzet a rychle se zahoji +zamrmla do vousu, jako by s tou druhou bolesti uz nejakou zkusenost mel+ Ze se vubec ptam... je mi vlastne znamo, ze mate pritele +poznamena omluvne, i kdyz ho trochu mate, ze Bea momentalne moc nevypada na to, ze by prozivala nejkrasnejsi chvile zivota, ale nic mu po tom neni+ To je prece lidske. Ja se cely zivot ridim rozumem. Jenom jednou jedinkrat jsem to porusil a ridil jsem se srdcem a malem jsem pritom prisel o krk. Presto... nelituji toho +prizna ji svoji ojedinelou slabost, jak se ten jejich rozhovor trochu zvrtl do duvernejsi faze+ Clovek je slaby tvor a ma v sobe jakousi masochistickou touhu trpet pro druhe +utesi ji, ze zdaleka neni sama+ Mne to proste nevymluvite. Netusim, jak moc jste oblibena u jinych, ale pro mne jste jako hostitelka a spolecnice naprosto bezkonkurencni. A ja vas z toho balkonu v zadnem pripade nenecham spadnout +uculi se na ni vesele+
My name is Enzo. I am an Assassin.
Enzo
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 04 bře 2015 20:25

Já vím, ale to kontrolují každého na ulici? Né, že bych to hodlala prubnout... Mh...proč s tím vlastně nic neděláte? +jako celej řád+ To se vás netýká, že se něco takového děje?
Proč pijete pořád jenom vodu? Co třeba džus? +nabídne mu pomerančovej fresh+
Jak která...jsou fyzické bolesti, které se zdají být nekonečně, ale máte pravdu. Duševní bolest se léčí těžko. +jakoby na potvrzení se zase napije a uculí se na něho+ Takže snad přece jen zkušenost máte?
Jo...přítele...+zatváří se ne zrovna nadšeně+ Jo? +že to porušil+ Kdy? Co se stalo? +zvědavě a zároveň přikývne+ To tak bývá... Někdy je lepší být zvíře...
+usměje se na něho mile, že je zlatej+ A pak, že muslimové nejsou gentlemani. +odloží prázdnou skleničku, vezme si další a chytne se ho za rámě - i když jí ho asi ani nenabídl a vede ho na balkon, kde je trochu vlaho, ale protože tam jsou otevřený okna zevnitř, tak tam není úplná zima. Svítijou hvezdy a měsíc září pomalu ja za úplňku - ale není+ Miluju noční nebe...+zastaví se a chvilku fascinovaně zírá na oblohu+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » 05 bře 2015 12:51

Bea-amon: kamarádky?! nikdy! +šklebí se jak amon beu odtahuje tak jí na nechty nabodne dva muffiny a jedním jí trefí do čela+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Enzo » 05 bře 2015 14:31

To nevim, kazdy clovek alespon se spetkou rozumu se tomu uzemi vyhyba. A ten, kdo to zkusil, uz o tom nikomu vypravet nebude +rekne ji fakta+ My nejsme armada jako takova. Nas rad ma jine priority, nez resit valecne konflikty. Assassini jsou - nebudeme si nic nalhavat - najemni zabijaci, a az na vyjimky pracujeme osamocene +vezme si nabizeny dzus+ Pokud napoj neobsahuje alkohol, pijeme samozrejme cokoliv. U sklenice vody vsak okamzite vidite, co obsahuje. Tedy... vetsinou +usklibne se pri vzpomince na dnesni zkusenost a pro jistotu si pricichne k dzusu a kdyz tam neuciti zadny alkohol, s chuti se napije+ Zkusenost... +odfrkne si znechucene+ Zeny dokazou byt nekdy pekne mrchy +pronese horce, cimz rekne vse a zadiva se nekam do salu+ No... +trochu se osiva, vlastni selhani neni zrovna neco, s cim by se chtel chlubit+ duveroval jsem jedne osobe, ktera me pak zradila. Presto jsem poslechl hlas srdce a ne rozumu. Nejspis toho budu jeste litovat, ale nemohl jsem jinak +pokrci rameny a pak se s ni vyda na terasu+ Taky mam rad noc, dobre se v ni pracuje. Tma skryje to, co nema byt videno. A da se dobre orientovat podle souhvezdi, coz je dulezite pri hledani unikove cesty +opre se lokty o zabradli a kouka nahoru+ I kdyz tady v Evrope nas to obcas trochu mate.
Enzo
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 05 bře 2015 23:41

yohannka:

Bea: Ta čůůůzo jedna fialová! +zřve na a snaží se zbavit muffinu, když se jí Amon začne smát+ A ty! Ty! Tys ju sem pozval! +podaří se jí vyprostit ruky a chrstne na něho mísu s bowle+

Amon: Hey! To-+otřes si ovoce z xichtu+ To není fér! Musel jsem ji pozvat! Je v nominacích! +a chtěl ji samozřejmě pozvat, ale nevyzní to tak...+ Dyť se na ni podívej! Nemá vůbec radost ze života! Chtěl jsem, ať se tu aspoň pobaví!
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 05 bře 2015 23:55

Ale to je škoda, v podstatě jsou ostudou všech slušných muslimů a dělají vám dost nehezkou pověst. A navíc...jsou rozpínaví... A kdyby si vás někdo najal na ně? +zvědavě+
Nebojte, je to čistý džus...i když bych vám tam mohla něco přihodit..+mrkne na něho laškovně+ A alkohol by to neobsahovalo... Opravdu jen většinou. Víte jak mají lidi ve zvyku nalívat do petflašek různý ředitla? Nejeden člověk se jich napil v domnění, že jde o vodu...
+Musí se uculit a ušklíbnout zároveň+ Být mrcha je jediný způsob, jak v tomhle světě přežít! +zadívá se na něho+ Což je škoda.
Kdybyste svoje srdce neposlechl, myslím, že by to bylo ještě horší, než takhle. Alespoň já to tak mám.
Tma...a sníh...a hlína...+skryjí to co nemá být viděno :D + ale výhoda tmy je, že je i v létě...a každý den. To sníh není. A hlína...no řekněme, že ten kdo vymyslel šest stop je asi nikdy nekopal! +zakoulí očima a přehýbá se přes zábradlí+ Takže Assassíni jsou i hvězdáři! To se Altair nepochlubil! Tady je toho matoucího povíc...
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » 06 bře 2015 21:47

amon: musel pozvat?! no to nemyslíš vážně! vy ste fakt jeden horší než druhej! +zaječí a hodí po něm obsah tácu s jehněčíma žebírkama+ že já kráva sem vůbec chodila! a ještě jak sepisoval bááásničku! pozéér to je!
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Enzo » 06 bře 2015 22:29

To máte úplnou pravdu, protože podle těchto extrémistických džihádistů celý svět hází všechny muslimy do jednoho pytle. Najal? +pousměje se a zavrtí hlavou+ Korán zakazuje muslimovi zabít jiného muslima. Kromě toho, naši skuteční nepřátelé jsou jinde než v Sýrii. Ale nebudeme se přece pořád bavit o politice, je to pro vás určitě nudné téma +usměje se na ni+ Přihodit? Co například? +vyzvídá, aby to nebylo třeba nějaké projímadlo, nebo tak :D + Myslíte? Takhle jsem nad tím neuvažoval +že ženy jsou mrchy proto, aby přežily a sám se nad tím na chvíli zamyslí+ Takže nakonec to nebyla zrada, ale pud sebezáchovy...? +částečně je to otázka, částečně konstatování+ Asi to se ženami jednoduše neumím +pokrčí nakonec rameny+ Tak mně naštěstí dobře poslouží jenom ta tma. V Sýrii sníh nemáme a na kopání hlíny jsou jiní než assassini +zasměje se a pak ji chytne za paži, jak se tam Bea naklání přes zábradlí+ Opatrně, ať nepřepadnete dolů... někdo by pak mohl říct, že jsem vás shodil +zavtipkuje+ Hvězdáři ne +zavrtí se smíchem hlavou+ Ale každý assassin se musí umět orientovat podle hvězd. Často nás noční práce zavede do neznámých míst, kde se nedá s jistotou určit směr, například v poušti, takže se řídíme nočním nebem. Ale vaše noční obloha je úplně jiná než u nás. Tady bych měl dost problém najít únikovou cestu, kdyby na to došlo +zasměje se+
Enzo
Člověk

Příspěvekod Amon » 07 bře 2015 15:46

yohannka: Ale!!! - Já chtěl!!! Jinak bych tě nezval! Kurvaaa! +nestihne uhnout žebírkám a víceméně automaticky mávne rukou, že yohannka dostane šlehačkovým dortem přímo do xichtu+ Nejsem žádnej pozér!

+a Bea se amonovi směje, ale jen do té doby, než se na ni vychrstne sám od sebe džbán s džusem+
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod Beatrix » 07 bře 2015 15:52

Ale...+nakrčí čelo+ To máte hodně blbý! +že se nemůžou zabíjet navzájem+ Takže vy vlastně berete zakázky jen na nevěřící? Chm...+kroutí hlavou, jak komplikovaný+ Není to nudné, aspoň se něco dozvím!
Noo napříklaad...+vytasí se s tabletkama+ nějakej ten povzbuzovák...+široce se usmívá+
Mhmm...vidíte...to je třeba všechno promyslet! Jop. Což ji sice neomlouvá, ale...+zatváří se, že jí to nemůže až tak vyčítat+ To nikdo...myslíte si snad, že já vím, co chci? Pche...ani omylem, jak to má pak vědět někdo jinej.
To je škoda, sníh je nádhernej! +narovná se a opře se o betonový zábradlí+ No to bych chtěla být u toho, když byste to Amonovi sděloval...možná byste dostal i metál!
Vaše práce je hodně dobrodružná..a nebezpečná...Tady? Tady je to úplně jednoduchý! +ukáže na maličkou cedulku osvětlenou se šipkou+ Když jsem sem nechávala zavést elektriku, trvala jsem na tom, že únikový východy musí být označený. Amon si sice prosadil minimalizaci, ale... I tak se tu potmě člověk jakž-takž může orientovat i když to tady nezná.
Beatrix
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Dark Lord