od Enzo » 08 bře 2015 02:36
Jak se to vezme. Bereme zakázky +použije její termín+ především na templáře. Je to základní statut našeho řádu už po staletí. Zaměřujeme se ale i na jiné sorty lidí, nezajímá nás, co jsou zač a co udělali, je to prostě práce. Dost často se ale vyskytnou objednávky i na musulmany. Přestože jsou to vyznavači Alláha, z nějakého důvodu, který nás pochopitelně nezajímá, byli vyloučeni z islámu a odsouzeni k smrti a tudíž nám nic nebrání vykonat spravedlnost +vysvětlí jí, jako by mluvil o počasí+ Tak povzbuzovák nám víra nezakazuje +usměje se a postrčí jí s důvěrou svoji sklenku, aby mu tam něco hodila+ Budu o tom tedy přemýšlet +rozhodne se nakonec a napije se+ Metál? Spíš bych řekl, že by mě taky shodil dolů, že jsem vás nechal spadnout +konstatuje, v nevědomosti, jak to spolu Bea a Amon mají+ Nebezpečná, to ano. Většinou není ani tak složité dostat se k oběti a zabít ji, ale umění je nepozorovaně uniknout, aby si vás nikdo nevšiml, a pokud vás už někdo viděl, tak se nenechat chytit. Ale nějak moc jsem se rozpovídal o naší práci +zasměje se a radši už mlčí+ To je velice praktický nápad +kouká na ty osvětlené šipky+ Já jsem ale měl na mysli spíš venek +uculí se+
My name is Enzo. I am an Assassin.