Hrad Pána Zla

Moderátoři: yohannka, Beatrix, Amon

Re: Hrad Pána Zla

Příspěvekod yohannka » 07 bře 2015 16:13

amon: sám si říkal žes musel! mu-sel! +prskne šlehačku a padne na zadek jak to nečekala+ tak se nediv! +háže tam po obouch jednohubky a vůbec co najde na zemi+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Amon » 07 bře 2015 16:23

(Doufám, že tam toho teda na zemi moc není...)

yohannka: Ale jo, ale i chtěl! Dyť to je večírek pro moje nominovaný holky! Můžeš!-Po mně!-Přestat!-Házet jídlo?! +zlije ju vodou z vázy+
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod yohannka » 07 bře 2015 17:36

+možná bota.. otvírák na pivo a tak+
ne! +mrská to po něm dokud na ni nevylije vodu+ uááááá! fúj! +natáhne se pro ubrus aby se otřela a tak nějak vysíleně na oba dva koukne+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Enzo » 08 bře 2015 02:36

Jak se to vezme. Bereme zakázky +použije její termín+ především na templáře. Je to základní statut našeho řádu už po staletí. Zaměřujeme se ale i na jiné sorty lidí, nezajímá nás, co jsou zač a co udělali, je to prostě práce. Dost často se ale vyskytnou objednávky i na musulmany. Přestože jsou to vyznavači Alláha, z nějakého důvodu, který nás pochopitelně nezajímá, byli vyloučeni z islámu a odsouzeni k smrti a tudíž nám nic nebrání vykonat spravedlnost +vysvětlí jí, jako by mluvil o počasí+ Tak povzbuzovák nám víra nezakazuje +usměje se a postrčí jí s důvěrou svoji sklenku, aby mu tam něco hodila+ Budu o tom tedy přemýšlet +rozhodne se nakonec a napije se+ Metál? Spíš bych řekl, že by mě taky shodil dolů, že jsem vás nechal spadnout +konstatuje, v nevědomosti, jak to spolu Bea a Amon mají+ Nebezpečná, to ano. Většinou není ani tak složité dostat se k oběti a zabít ji, ale umění je nepozorovaně uniknout, aby si vás nikdo nevšiml, a pokud vás už někdo viděl, tak se nenechat chytit. Ale nějak moc jsem se rozpovídal o naší práci +zasměje se a radši už mlčí+ To je velice praktický nápad +kouká na ty osvětlené šipky+ Já jsem ale měl na mysli spíš venek +uculí se+
My name is Enzo. I am an Assassin.
Enzo
Člověk

Příspěvekod Amon » 09 bře 2015 12:53

+Bea schytá zásah něčím malým, ale do oka, sprostě zakleje a už nakračuje k yohannce+ Zabiju! Já ju za-bi-ju!

Amon: Beatrix! +podívá se na ni, že se Bea zastaví, zavrčí, propálí ho pohledem, ale otočí se a odejde do koupelny, pak se Amon otočí k yohannce+ Pocem..+natáhne k ní ruku, že jí pomůže na nohy+ Proč si proboha jdete tak po krku?
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod Beatrix » 09 bře 2015 13:08

To se divím, že nějací templáři pořád ještě zbyli...+tón rozhovoru jí nijak nevadí, je zvyklá, ale ty fakta jí přijdou zajímavý+ Vyloučeni z Islámu? No teda...jsem netušila, že to jde.
V tom případě...+hodí mu tam tabletku, která se začne šumivě rozpouštět+
To né, Amon už leta přemýšlí jak se mě zbavit nadobro. +ušklíbne se+ Lezu mu na nervy.
To mě vždycky fascinuje v detektivkách, jak špatně jsou lidi schopní naplánovat si vraždu. +zakroutí nad tím hlavou+ Ráda se o vás dozvím víc...teda...o té práci. +usměje se+
Venku přece všechny cesty vedou do ŘÍma! +zasměje se+ Hlavně jít pořád rovno! +napije se a pak se zamyslí+ Co udělá Assassínovi největší radost? Kromě..pracovních záležitostí teda.
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » 10 bře 2015 00:12

+nechá si od amona pomoct+ protože proto.. já už nevím +mávne rukou+ furt vytahuje starý věci. No a nebo je to mnou +pokrčí ramenama+ málokdo mě snese. Vlastně skoro nikdo, jenom zvířata. Asi bych měla jít ať to tu nekazím ještě víc. Stejně už je hromada hodin.
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 10 bře 2015 13:02

+kdyz si poctive splni ukol stravit vecer se svym antiprotejskem Enzem, vyhleda Beu a vyuzije chvilky, kdyz je sama+ Je uz pozde, budu muset jit. Diky za skvely vecer. Vyrid prosim Amonovi, ze to tady bylo super +usmeje se a pak ji obejme, rozlouci se a odejde, vi kudy+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 10 bře 2015 16:33

Už? +akorát se vrací z koupelny sice s mokrýma vlasama, ale jinak čistá+ Neboj, řeknu mu to! Díky, žes přišla! Měj se hezky a pozdravuj Remuse, snad se zase brzo uvidíme! +poobjímá ju a chvilku za ní kouká a pak se de napít+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Enzo » 10 bře 2015 20:35

Zbylo jich pořád ještě dost, abychom měli do budoucna o zábavu postaráno +vysvětluje jí vše ochotně, je rád, že má tak zapáleného posluchače+ Může se to v některých případech stát... pokud například porušují základní texty Koránu, nebo nedodržují pět pilířů islámu +sleduje rozpouštějící se šumivou tabletku a než se napije, pro jistotu se zeptá+ Prozradíte mi, co to se mnou udělá? Abych byl připraven +uculí se+ Radost? +zamyslí se+ Pochopitelně modlení. A taky dobré jídlo, my muslimové jsme gurmáni.
My name is Enzo. I am an Assassin.
Enzo
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Dark Lord