Wife Swap - Season 1: Victoria

Moderátoři: yohannka, Beatrix, Amon

Re: Wife Swap - Season 1: Victoria

Příspěvekod Amon » 30 črc 2016 12:33

To je náhodou podstatná informace. Co bych to byl za šéfa, kdybych neměl odhad! Tak často...no vlastně jo. Mají k tomu tendence... Ty? +zvedne obočí+ Tebe bych nebil. +prohlásí, i když těžko říct, když je nasranej, že...+ A oni by si to nedovoliáli.
Ále, to se spravní...máme dobrou ošetřovnu, všaks viděla...ono jim neublíží dostat občas pořádně přes držku... +a v jednu chvíli ji prudce přitáhne k sobě a těsně kolem Vici prolítne džbánek, pak ji zase vrátí na místo.+ Musíš být taky ve střehu... Nikdy nevíš, co odkud přilítne.
+Trochu zaváhá, ale pak zavrtí hlavou+ Rači ne...někdo tu ty spratky musí pohlídat...+kývne kolem, ale připálí jí a sám si zapálí cigaretu+
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod Victoria » 30 črc 2016 22:10

To je jak krotit smečku divokejch psů. +zazubí se+ No... to jsem asi ráda? +usoudí vesele+ Já si myslím, že chlapi co bijou ženský sou slaboši. +konstatuje přemoudřele a potáhne si z brka+ Protože vědí, že nemaj argument, tak si potřebujou vytáhnout triko aspoň nějak. Tomu se říká toxická maskulinita. +zvedne prst+ Teda než by jako nebylo někdy... docela příjemný když... totiž víš jak, ehm. +zamotá se do toho, jak už se jí trochu plete jazyk+ ale jedině po oboustranným souhlasu! +zakončí to a zazubí se+ Juj! +vyjekne a snaží se při těch manévrech nesletět ze stolu+ jak chceš jak chceš, ale já budu dobře vtipná, když to stáhnu sama. +zachichotá se+ čeče... asi bych měla zmizet, než mi tady taky přilítne. +postaví se a kouká, kudy ke dveřím+ jdeš taky? +koukne na něj dolů+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Amon » 31 črc 2016 00:09

+Pozdvihne obočí, nad tím jejím výkladem+ Víš je rozdíl, mezi dámou - to seš ty, a "ženskou". Ty si totiž někdy tak dlouho koledujou, až přes tu pusu prostě dostanou. Ony to ví, takže to vlastně dělají schválně a pak se hrozně divijou. A to si vem, že ženský pořád volají po rovnoprávnosti... chlapům by neprošla ani polovina toho, co prochází ženským. Dostal by na držku a sbohem. +pokrčí ramenama a zavrtí hlavou+ Někdy to není argument, ale prostě jen vztek. Některý ženský mají talent v tobě vyvolat to nejhorší... a když to říkám já...tak to už musí mít nějakou váhu.
+Zasměje se+ Jako myslíš trocha násilí při sexu? Jo, to může být příjemný, když víš jak na to...
Máš k tomu moje požehnání. +koukne na ni nahoru+ Jako po stolech? No...+stoupne si vedle ní+ Tak...proč ne...+vykročí a stoly mu samy od sebe doletí pod nohu vždycky když se chystá udělat další krok jakoby do prázdna a nakonec se mu u dveří poskládají i schody z barové židle, židle, stoličky a nakonec smrtijeda, na kterýho šlápne s naprostou samozřejmostí+ Tak...+otočí se, jestli je Vici pořád ještě za ním a podá jí ruku, aby neslítla z těch "schodů".+
Amon
Mág

Příspěvekod Victoria » 01 srp 2016 01:02

Chm. +zafuni nesouhlasne, otevre pusu, zase ji zavre a zhluboka si potahne+ S tim teda prudce nesouhlasim, ale nebudu se do tyhle debaty poustet, pac by to dopadlo desnou hadkou a to by byla takhle ke konci skoda. +usoudi nakonec+ Jo, presne to myslim. +zazubi se na nej+ ale v zivote by me nenapadlo, ze to jednou budu probirat s tebou...+poznamena a s mnohem mensi jistotou se vyda za nim a smrtijeda radsi preskoci. Na zemi roztáhne ruce jak gymnastka a uculi se na nej+ Tady se teda clovek fakt nenudi, takovej telocvik uprostred noci... +uchichtne se kdyz se dostanou ven ze salu na chodbu+ Kdyz mi bylo pet musela sem delat balet. +vykuli oci, jak si na to nesouvisle vzpomene+ Ale furt umim chodit po rukou, hele! podrz mi to. +podá amonovi brko, zhoupne se do stojky a pak vyrazi desne pomalu kupredu, trochu sikmo, pac jí spadne sukne pres oci+ A kruci. +hekne, když se po rukou dostane až ke schodum+ Do schodu to teda jeste neumim. +posteskne si+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Amon » 06 srp 2016 11:18

Protože některý lidi neznáš až tak dobře. To bys pak rychle měnila názor. +a nutno uznat, že má ohledně jistých osob v podstatě pravdu... :pii +
To je to kouzlo života, nikdy nevíš kam se dostaneš. +udiveně sleduje její doskok+ Teda...měla by ses přihlásit na olympiádu! A co teprve když je poplach... +zaculí se zlomyslně+ To bys měla vidět, jakej tělocvik nastává! Balet? A pročs s tím přestala? +vezme si jointa a sleduje ju a musí se smát, jak jí spadne sukně dolů+ Hezký kalhotky...+konstatuje pobaveně+ Pozor! Ať nesletíš! +upozorní ji na schody dolů, kolem který projde po rukách+ Tak to asi budeš muset po svých...a nebo...+jak se postaví, tak jí vrátí jointa a vezme ju do náruče a nese ju do schodů+ ...bys v tomhle stavu možná po schodech ani chodit neměla... +Donese ju do obýváku a lehce ji hodí na pohovku - ale tak jako decentně, že se na ní akorát měkce zhoupne+ Teda ty seš dílo!
Amon
Mág

Příspěvekod Victoria » 10 srp 2016 21:48

Chmm... +zahmká, a myslí si svoje :D+ no to je fakt, před pár lety by mě nikdy nenapadlo, že budu v životě tam, kde jsem teďka. +přikyvuje moudře+ to máte taky? poplach? +vykulí oči překvapeně+ no protože mě to vůbec nebavilo. +ten balet+ ale musela jsem, pač to prej vylepšuje držení těla. +zapitvoří se+ díík, jsou nový! +zahuhňá zpod sukně+ já jsem ve výborným stavu náhodou! +oponuje mu, ale donýst se necháá, to zase jo+ boží dílo? +culí se jak měsíček a hodí si nohy přes opěrku, odněkud vykouzlí cigára, a zapálí si, když ten joint nejspíš skončil v propadlišti dějin. vyfoukne nad sebe kouř a trochu po něm mžourá a okusuje si ret+ ty, amone. jak se s tím srovnává? +leze to z ní jak z chlupatý deky+ když zabiješ člověka. jak se to udělá, že se s tím vyrovnáš? +zajímá se, samozřejmě strašně teoreticky, a lehce přiopile, pač zastřízliva by takový věci vůbec nevytahovala+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Amon » 12 srp 2016 11:15

No jistě, i když to vypadá, že Smrtijedi jsou volnočasová aktivita, tak to není pravda. Funguje to tu jako v normální armádě. Teda normální...v armádě no. Musí být připravení na všechno.
Ale to je škoda, byla bys hezká baletka. No jasně...+odtuší ten její stav+ Nevím esi boží, ale dílo každopádně. Mh? +sedne si vedle ní, nalije jim každýmu skleničku a taky si zapálí. Chvíli na ni nechápavě kouká co to tam koktá a pak přikývne, že chápe+ Víš jak těžký je poprvé jet na kole? Tak to máš to samý. Poprvé o tom přemýšlíš, děláš si s tím hlavu, prožíváš to. Podruhý už to není tak strašný a pak už je to rutina. Záleží samozřejmě na tom, jak moc otravný máš svědomí a hlavně na tom, jestli seš přesvědčena, že to děláš z pro tebe správnýho důvodu. Protože pokud tomu co děláš nevěříš, tak se s tím ani nesmíříš. Všeobecně je pro normální lidi lepší to někomu zadat. Někomu kdo už to bere jako rutinu a ty si nezašpiníš ruky, protože i přesto, že si lidi často myslijou, že pomstou se zbavijou nočních můr, je tomu přesně naopak. Zabít někoho málokdy vyřeší problémy ve tvé hlavě. Plánuješ se někoho zbavit? +podívá se na ni+
Amon
Mág

Příspěvekod Victoria » 13 srp 2016 15:12

Ale tak... nevypadá, to já to jen vidím jenom z jednoho úhlu. +pousměje se+ No možná hezká, ale hrozně špatná. +uculí se+ Já se musím pro něco fakt nadchnout, abych to mohla dělat dlouhodobě. +pokrčí rameny a pak ho tiše poslouchá a zamyšleně pokuřuje+ Nee, to neplánuju. +zavrtí hlavou+ to bylo... už dřív, víš. +odklepne si pečlivě popel do skleničky a nekouká na něj+ Ale pořád to je ve mně. +okusuje si trochu ret+ Já to rozumově vím, že to jinak nešlo, ale nějak se s tím neumím sžít. +ušklíbne se+ Někdy si tu připadám jako úplný pako, všichni spí s kudlou pod polštářem a maj zářezů přes celý futra, a já nedokážu ani zabít pavouka. +uculí se trochu+ Pavouci sou hnusný. +oklepe se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Amon » 15 srp 2016 21:03

Je to častej omyl. A taky je to tím, že někteří členové nám dělají ostudu... Škoda, možná bych kvůli tobě došel i do divadla!
Jo takhle...+přikývne+ To je tím, že seš moc hodná holka na to, abys zabíjela. +zavrtí hlavou+ Lidi, kteří v tom nehodlají pokračovat a zvyknout si na to, tyhle jednorázovky moc dobře nesnáší... A co tak si to prostě připustit? Třeba se tvoje podvědomí brání faktu, že bys mohla udělat něco tak hroznýho. +pokrčí ramenama+ To, že někoho zabiješ tě ale nijak nedefinuje. Jsou situace, kdy člověk reaguje podle své přirozenosti. +usměje se pobaveně+ Všichni ani omylem. +nakrčí nos+ To sou...ale určitě nejsi jediná. Ani s problémem se zabíjením, ani s pavoukama. +přitáhne si ju jednou rukou do takovýho konejšivýho obětí jak sedijou vedle sebe+ Co ti na tom vadí nejvíc? Proč se s tím nemůžeš smířit?
Amon
Mág

Příspěvekod Victoria » 16 srp 2016 13:02

No ale do divadla můžem jít stejně! Balet sice neumim, ale ráda na něj koukám. +zazubí se+ Já nevím, jestli jsem hodná. +pokrčí rameny+ Kdyby chtěl někdo ublížit mojí rodině nebo tak, tak... +nakrčí trochu rty+ Já si to pamatuju, bylo to... nožem. +zamumlá, a vypadá, že je jí trochu špatně+ Není to moje přirozenost, teda aspoň doufám, ale je fakt, že to byl naprostej instinkt. vůbec jsem o tom nepřemýšlela. +pousměje se a opře se mu hlavou o rameno+ Nejvíc? +svraští obočí a chvilku mlčí a přemejšlí, ale vlastně je to jednoduchá odpověď+ Že umřel kvůli mě, že skončil život. Pak jsem si ho... proklepla, on měl rodinu. Malý dítě, dva psy a manželku. +uchichtne se trochu vejš než obvykle a podvědomě si na prstě otáčí snubákem, chviličku je ticho, a pak to vyklopí všechno najednou+ Nejvíc mi vadí, že to bylo zbytečný. Byli jsme... Jade a já, teda jako můj ex, měli jsme spolu jít k němu domů pro nějaký papíry. Já jsem s ním nikdy na žádný opravdový akce nechodila, a on mi slíbil, že tam nikdo nebude, jen si vezmem, co potřebujem. Jenže ten chlap tam byl, a... +zajíkne se trochu+ šel po Jadeovi s pistolí, Jade o něm nevěděl, a já vím, jak to vypadá, když někdo odjistí pojistku, no prostě... nechtěla jsem mít u sebe zbraň, měla jsem jen nůž, nevím, proč jsem nezareagovala kouzlem. +zavrtí hlavou+ Prej to byla dobrá ráno, na to, že to s nožem tak moc neumím. Pak jsem mu... chtěla jsem mu pomoct, ale on mi to nedovolil, dívali jsme se, dokud... +hlas se jí někam vytratí a olízne si rty+ No, pak jsem zjistila, že o tom celou dobu věděl. Můj ex. +vyhne se jeho jménu, ale stejně to říká tak hořce+ že tam ten chlap bude. že se k němu blíží. jsem pitomá, dyť je to kouzelník, nikdy mu nic nehrozilo, kor od mudly s pistolí. +sklopí oči+ prostě... věděl, jaký mám principy, a chtěl zjistit, jestli bych kvůli němu zabila. +pokrčí rameny+ no, a to mi vadí nejvíc. +oklopí do sebe svoje pití naráz, jako by to chtěla spláchnout+ nikomu sem to nikdy neřekla, jenom Byronovi. +pousměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Dark Lord