Wife Swap - Season 1: Victoria

Moderátoři: yohannka, Beatrix, Amon

Re: Wife Swap - Season 1: Victoria

Příspěvekod Amon » 23 srp 2016 19:23

Ehmm...zas tak moc balet nemusím! +zatváří se rozpačitě+ Seš...sice je hodná ženská oxymoroon, ale ty to splňuješ.
Nožem? To je docela dřina, ne? Tak přespokládám, že jinak bys to neudělala, kdybys o tom přemýšlela...+automaticky jí ohlazuje rameno, jak ji tak drží+ Není život jako život. Jedním zabitím můžeš zachránit stovky životů. To kvůli humanistům umírají pořád takový davy lidí. Kdyby pár lidí nemilosrdně oddělali, zachránili by hodně životů. Dobrých životů. Jsi si jistá, že manželce a dítěti není bez něho líp? +poslouchá ji a nechá ji to hezky vyklopit+ Udělalas to, co bylo v tu chvíli správný. Každej by to udělal. Teda každej komu by na něm záleželo a měl by na to kou-ehm, odvahu... Neboj, u mě je to tajemství v bezpečí. +dá jí vlasy za ucho a vážně je mu líto, že si to Vici tak bere+ Jestli chceš, tak bych mohl...mohl bych zařídit, aby sis to nepamatovala, ale...nejsem si jistej, jestli by ti to skutečně pomohlo...jestli bys stejně pořád necítila takovou...díru...ve vzpomínkách...
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod Victoria » 23 srp 2016 23:59

Mně to přijde esteticky děsně krásný. +uculí se+ Já jsem hodná na ty, který mám ráda. +pousměje se+ No jo, kdybych se chtěla, tak se takhle netrefím. +ušklíbne se pochmurně+ Já to vidím tak, že jsem na to neměla právo. Bez ohledu na to kdo a jakej byl, nemám právo soudit, jestli má žít, no ne? +pousměje se+ Málem mě za to zavřeli, ale Chris - můj brácha - mě z toho vysekal na nedostatek důkazů. Ale občas si říkám, jestli bych si to nezasloužila. +pokrčí rameny+ Snažím se nějak žít normálně, ale víš jak. +usměje se+ Občas to na člověka padne. Dík, ale... nechci o tu vzpomínku přijít. Myslím, že mě to taky určitým způsobem utváří. A byla by srabárna se toho takhle zbavit. +uculí se vděčně+ Mně hodně pomohlo, když jsem to řekla byronovi a on mě kvůli tomu nenechal. +připustí a otře si tváře, ani neví, kdy se stalo, že je má mokrý+ Musím se prostě snažit to nějak překousnout. +zatváří se poněkud zarputile, teda přiopile zarputile+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Amon » 24 srp 2016 21:52

+Nakrčí nos+ Baletky jsou moc hubený. A plochý. A mají zničený nohy. A chlapi v tom vypadají jako buze-ehmmm...no nic...+utne svou řeč, jak se rozvášní+ A na mě budeš hodná i až to tady skončí? +vyzvídá+
Právo...to můžeš řešit když něco plánuješ, ne když už se to stalo. Teď už je jediným řešením se s tím smířit. Chybí ti pokání? Možná by sis měla dát nějakej cíl, kterým to odčiníš... U tebe teda nevím moc co, protože ty seš dobro samo, ale třeba...já nevím, nějak dohlídnout na jeho rodinu? Dítě... +podá jí krabicu kapesníků+ Jen debil by tě opustil kvůli takové prkotině...teda...vím, že to bereš vážně, ale jedna vražda charakter nekazí. +poučí ju+ Seš statečná holka! +dolije jim další rundu+
Amon
Mág

Příspěvekod Victoria » 25 srp 2016 00:43

Ale jak se vznáší! +uculí se zasněně+ Není to hustý, že dokážou vyjádřit celej příběh bez jedinýho slova? +vykulí oči+ no jasně, když budeš hodnej na nás. +zazubí se+
No jo, já vím. Je to trochu trapný, celý. Ale docela se mi ulevilo, popravdě, děkuju. +usměje se na něj+ No... asi jo. +přikývne a vysmrká se+ možná bych mohla třeba zaplatit jeho dětem školu, nějak anonymně. I když to není to samý, dyť já vím, jaký to je vyrůstat bez rodiče. +pokrčí rameny+ Nevim, jak bych jim mohla pomoct, aniž bych se prozradila. +kousne se do rtu+ Něco vymyslím, je to dobrej nápad. +usměje se+ Náhodou by klidně moh. A neudělal to. +uculí se+ No, myslím, že si mě trochu idealizuješ, popravdě. +zazubí se na něj+ Taky jsem dělala pěkně hnusný věci. Sice neobsahovaly genocidu, ale... +pokrčí rameny+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Amon » 04 zář 2016 13:13

S trochou snahy se může vznáše i zápasník sumo, stačí říct... Nooo...+zatváří se neurčitě+ Copak sem na vás někdy zlej? +podívá se na ni dotčeně+
Není to trapný. Je to pro tebe problém, tak je potřeba brát to vážně. Jo? +pousměje se+ To jsem rád. Nechci, aby ses zrovna ty trápila... Prosímtě, dnes běžně vyrůstají děti bez rodičů. A dřív taky. Tam kde je válka je sirotků vždycky dost. To jenom Evropa z toho míru zblbla a idealizuje si minulost, jakej to byl úžasnej život, rozkvět rodiný a takový ty kecy. Vždycky je někdo kdo trpí.
Jo, myslím, že něco vymyslíš. Někdy stačí jen sledovat a být takovej ten..anděl strážnej. Aspoň jednou v životě ho každej potřebuje. Prosímtě...kde by našel další takovou jako ty?
Blbost, ty tvoje "hnusný věci" tě v místním měřítku pořád dělají Matkou Terezou...
Amon
Mág

Příspěvekod Victoria » 05 zář 2016 23:03

na to musí mít člověk talent. +uculí se a vztyčí prst+ Nejseš, však jsem taky hodná na tebe ne? +zazubí se+ jo, vykecat se je asi fakt dobrý. Bych možná měla začít docházet někam na terapii. +zasměje se+ Já se normálně zas tak netrápím, jen občas se to na mě tak navalí... dřív jsem to řešila drogama, tak se učím se vyrovnávat jinak. +pokrčí rameny+ Já si náhodou nemyslím, že si něco idealizuju... +zaprotestuje+ Ale půlka mejch problémů vznikla proto, že jsem neměla mámu, když jsem ji potřebovala. V člověku to přece zůstane. +koukne na něj a přemejšlí, jaký jsou asi amonovi rodiče, ale zeptat se netroufne+ Jo, to bych asi mohla bejt. +usměje se hezky+ Ty máš taky strážnýho anděla? +zazubí se+ ale joo, on jo. +pousměje se+ Ale prd, tady lidi nejsou tak děsný. +mávne rukou vesele+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Amon » 08 zář 2016 10:45

+Mávne rukou+ Talent...podívej se na lidi, co začali dělat věci jinak - třeba malíři. Neumijou malovat, tak z toho udělají novej styl. Chytne se to a sou slavnější než ti talentovaní. Důležitý je umět se prodat.
Noo zatím jo! +přikývne+ To choď rači zamnou, psychiatři nechápou realitu. Pořád mají pocit, že je všechno černobílý a pak lidi úplně zblbnou. Neříkej, žes něco brala! Tomu nevěřím!
Jo...rodiče sou důležitý...nebo aspoň někdo, kdo tu pro tebe vždycky je, aniž by po tobě něco chtěl a něco z toho měl. +tak Amon vyrůstal jako sirotek, žejo...ani nevím, esi v knížkách bylo, že o nich něco víc ví bo tak+
Jo...mám...i když je to dost komplikovanej anděl a rozhodně bych ho tak neoznačil. Ale funkci plní...
No zrovna on fakt ne! Nejsou? Mmmh...+pohladí ju po vlasech+ Ono je možná dobře, že si to myslíš...
Amon
Mág

Příspěvekod Victoria » 09 zář 2016 00:33

no ale o tom to přece je, že člověk začne dělat věci po svým, a pak vlastně zjistí, že je spousta lidí, který to ocení. +uculí se+ kdyby všichni kreslili pořád stejně, tak se nikdy nikam nevyvineme. +pokrčí rameny+ Ale souhlasím, že promo je dneska všechno. +přikývne+
Mně terapie pomohla si pár věcí uvědomit, ale některý věci prostě nemůžeš říct jen tak, třeba jako "zabila jsem člověka" +zamává prstama jako uvozovky+ Dyť jsi mě viděl sjet lajnu byronovi z břicha, tak co se divíš? +směje se+ Nikdy jsem si nepíchala. +řekne mu pak+ Jiný věci u nás občas jely. +pokrčí rameny+ Někdy to bylo proto, že mi mozek řval jako zblázněnej a já se potřebovala utlumit... někdy proto, že jsem si přišla vevnitř úplně mrtvá a chtěla jsem cejtit aspoň něco. Někdy jsem potřebovala euforii, jinak bych si prostřelila hlavu. A někdy prostě utýct úplně od všeho, daleko, aspoň na pár hodin nemyslet. +pousměje se+ Už to nedělám... skoro. +připustí+ Chceme mít dítě, že jo, nemůžu se sjíždět. Učím se to řešit jinak.
+on v knížkách svoji matku neznal a svýho otce zabil ne? Pokud se pamatuju tak v HP6 bylo, že si myslel, že jeho otec kouzlil, a když zjistil že to byl mudla, tak ho našel a zabil i s prarodičema, a pak se začal zajímat o rodinu svojí matky a tak přišel na to, že je potomek Zmijozela... myslím :D+ Jo, to rozhodně. +přikývne+ To je dobře, každej by ho měl mít. +usměje se na něj+ Jasně že nejsou! Každej trpí nějakou deviací, no, ale jaká je vůbec definice normálnosti. +pokrčí rameny+ Děláme co umíme. Ty taky nejseš tak špatnej, jak se tváříš. +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Amon » 11 zář 2016 16:17

Otázka je, jestli je to vývoj, nebo krok zpátky. Nebo prostě šunt. Ale ať si každej kupuje co se mu líbí, pro mě za mě...
Proč ne? +koukne na ni tázavě+ Je tam přece takový to doktorský tajemství, nesmijou tě napráskat.
No jo, ale to byla lajna pro zábavu. Nedovedu si tě představit jet na drogách. +zamračí se nad tím co mu tak říká+ Kdyby tě ještě někdy něco takovýho trápilo, přiď zamnou, jo? Nějak to vyřešíme.
To je dobře. Ono...na drogách není nic až tak špatnýho, ale když je bereš ze špatnýho důvodu, málokdy to má dobrej dojezd...
(cha a to se ho chceš ptat! mně se akorát něco mate, že ta jeho rodina byla v podstatě nějaká špína, že to tam bylo takový hnusný. a vidíš, víš víc než já! navíc je teda jako rodiče ho vychovávající stejně nezažil)
Bože děvče tebe je tady škoda! +musí se usmívat jak je Vici dobrosrdečná+ Škoda že není víc lidí jako ty...
Amon
Mág

Příspěvekod Victoria » 11 zář 2016 19:39

Pro mě to je vývoj. +uculí se+ Kdybych se držela tradicionismu, tak bych teď nejspíš byla sedm let vdaná za nějakýho snobskýho panáka, měla tři děti a nějspíš pokročilej alkoholismus a sebevražedný tendence. +pousměje se+ To by neměl, ale když vyhodnotí, že jseš nebezpečí pro sebe nebo pro svoje okolí, tak tě musí zabezpečit. +protočí vesele oči+
Jo, držím to na lajně pro zábavu. Aspoň se snažím. +usměje se+ Já nechci tvrdit že jsem byla závislá, protože to je fakt vážnej problém, a myslím, že tak daleko to nikdy nedošlo. Ale jistá míra sebedestrukce ve mně prostě je. +pousměje se+ To je velká pravda. +souhlasí s ním+ Teďka jsem šťastná, takže je daleko jednodušší to mít pod kontrolou. +pokrčí rameny+ Díky, jseš hodnej. +usměje se na něj+ Naučila sem se nestydět se za to před Byronem a dokázat si říct o pomoc, takže to snad bude dobrý. +zadoufá a ještě si zapálí+ A vím že nesmím, kvůli tomu budoucímu miminu.
Ále prosím tě. +zašklebí se vesele+ Se ti tady prezentuju z tý lepší stránky, že jo. +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Dark Lord