Wife Swap - Season 1: Victoria

Moderátoři: yohannka, Beatrix, Amon

Re: Wife Swap - Season 1: Victoria

Příspěvekod Victoria » 16 úno 2016 23:11

(oh, tak to oblíknutí se sem nějak zazdila :D)
že jo,já se taky divím! +uculí se+ jéé, tady je kočka? já miluju kočky, mám doma čtyři! +vykulí oči a vyzobává brokolici+ zkuste to hůlkama, to není těžký. +zašermuje s nima ve vzduchu+ nechutná? +pozoruje ho tak nenápadně, a co po něm zbyde dojí+ docela často, byron má čínu rád. +pokrčí rameny, a tak nesouhlasně kouká na ten párek+ tak co rád jíte? +zeptá se, aby věděla pro příště+ můžu udělat aspoň... míchaný vajíčka? +navrhne, a po jídle si zapálí+ právě že vůbec nemám, ztratím se i v obchoďáku. asi to tu je nějaký magický. +uculí se a vyfoukne kouř+
no... tak to je náročný... předpokládám. +pokýve hlavou jakože úplně ví o čem mluví+ já mám čajovnu. a nějak mi to stačí. +uculí se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Amon » 17 úno 2016 21:19

Tady ne, musím pro ni do bytu...je to pěkná potvora... Vážně? Čtyři? Bože proč?
S hůlkou to umím skvěle. +myslí kouzelnickou+ Ale jíst s ní opravdu nehodlám. Nejím tohle...zelený cosi a nudle jen vyjímečně. +oznámí jí+ Já ne. Čínu přímo nesnáším. Obě číny. +jak jídlo, tak zemi+ Maso. Nezkažený zeleninou. Chcete? +kývne k párku jak si ho ukrajuje, že se klidně podělí+ Ke snídani jo. K večeři je to málo..mám rád takový ty vajíčka +šermuje rukama+ jak se dělají v octové vodě, jak je tam vykydnete a nemají skořápku...a vejce ve skle..s křenem...a křupavým rohlíkem...a vajíčka na špeku...
Magický to tu každopádně je, ale nevím, jestli zrovna tímhle způsobem...na druhou stranu se nám tu nehýbou schodiště - to by Bea nepřežila - takže je docela vysoká pravděpodobnost, že někam vždycky dojdete.
+Jenom se ušklíbne+ Vezmu vás s sebou do práce, jestli chcete. Čajovnu? Čaje mám rád. Když zrovna nemám chuť na kafe. Nějaký silný, černý...
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod Victoria » 17 úno 2016 22:33

já se o ni budu klidně starat, aspoň mi bude připomínat doma. +uculí se+ oni si mě našly samy, zatoulaly se k nám jedna po druhý. +zazubí se+ Byron říká že sem kočičí máma. +usměje se na něj a dojí to po nich obou+ to je brokolice, je moc zdravá. +uculuje se+ tak já příště udělám nějaký maso... +přikývne, že teda bere na vědomí+ snídani mámvařit taky? +zašklebí se trochu, pač si ráda přispí+ to je dobře, to už byste mě asi nenašli. +zazubí se+ a je tu nějaký místo kam nesmím chodit? +ujistí se radši, pač by nerada spadla do nějakýho jezírka s lávou, nebo kdoví co tam Amon kde schovává+ to chci. je to nebezpečný? +nadchne se+ černý máme taky, myslím, že assam by vám určitě chutnal. nebo nějaký darjeelingy. +říká si že si sem musí nějaký nechat poslat+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Amon » 18 úno 2016 20:40

Tak fajn, aspoň jí nebudu muset dávat to smradlavý žrádlo...no největší práce s ní je přesvědčit ty dva +kývne na psy+, aby ji nesežrali... Pořád je provokuje a jednou se bude divit... Nesmíte si brát domů všechno, co jde kolem vašeho domu, víte... +poučí ju+ To snad rači ne..+kočičí máma+
Milá zlatá - +zadívá se na ni+ vypadám snad, že umřu na vysokou hladinu cholesterolu? Žít zdravě a dožít se vysokýho věku je snobárna těch, co dělají legální byznis.
Steak, ideálně...+přikývne souhlasně+ To záleží na vás... Zlobit se nebudu. Ale nemyslite si, že vstávám denně v pět...před osmou sem nikdo jen tak z plezíru nesmí...
No...za zamčený dveře...žádný... nedoporučuju. A pak do cizích komnat, někteří smrtijedi jsou na to hákliví. Ve sklepě to taky není úplně vhodné pro dámu...
Jak kdy...vlastně...+koukne z okna, kde už je tma+ Nechcete se podívat na věž? Je odtam skvělej výhled... Jo, assam dostávám k vánocům...+souhlasně, že to uhádla a oblíkne si kabát, že vezme Vici nahoru+
Amon
Mág

Příspěvekod Victoria » 18 úno 2016 21:28

to je u nás stejný, kočky se s robinem taky furt kočkujou. +přikyvuje+ ale on je takový velký pako, a všechno si nechá líbit. +uculí se+ no joo, ale když oni tak koukali, chuďátka... +povzdychne si, že to se nedá nic dělat+
no to já nevim, na něco umřem všichni... já teda asi na rakovinu plic. +odklepne si popel+ no já bych to tady ráda přežila, tak si asi budu dávat dost bacha. +uculí se+ jé, to bude supr. +usměje se+ já děsně ráda koukám na hvězdy, a vůbec. +vyhrabe si z kufru kabát, no doufá že ji z tý věže nehodí do závěje+ jak se to vůbec člověku stane, že se stane temným pánem? +zajímá se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Amon » 18 úno 2016 23:18

Ono ho to přejde a jednou budete bezkočková máma... +podívá se na ni jak na malý děcko+ Všichni "koukají". Jestli nechcete aby koukali, musíte jim vypíchnout oči.
Rakovinu plic? +zadívá se na ni a na chvilku jí tělem projede takovej nepatrnej jak elektrickej výboj+ Mmm...ne....takovina plic to nebude. +zavrtí hlavou a otočí se+ Jdeme! +vede ji chodbama a schoama nahoru+
Tak...to je víc faktorů... musíte být tak trochu sociopat a mít odpovídajícně hrozný rodiče...pak už to jde ráz naráz... okolí vás k tomu taky svým způsobem dokope... Plánujete změnit profesi? +otevře dveře na ochoz na věži a tak jakoby uvolněně se zhluboka nadechne. Okolo je sice už dost tma, ale vážně nádhera. Měsíc září jak blázen, hvězdičky na nebi jsou nádherně vidět a ten sníh světlo ještě odráží, takže je vidět i dost daleko. A v lese vijou vlci...+ Children of the Night....+zadeklamuje, zapálí si a nabídne jí taky cigaretu a spokojeně se rozhlíží+ Tady, milá Vici, tady a teď - nic jinýho neexistuje, než tohle...+mávne rukou okolo+ Tady čas plyne úplně jinak...
Amon
Mág

Příspěvekod Victoria » 19 úno 2016 19:57

to on by si nedovolil... ví že by šel z domu. +nakrčí nos jak králík+ koťátkům! očka! +vykulí ty svoje+ no fuj teda! +otevře pusu, no ten malej vývoj jí zase pusu zavře+ co to- +koukne na něj vykuleně+ já to nechci vědět. +mávne rukou radši+
můj otec je kretén, počítá se to? +zajímá se+ třeba to bude nutný, pohostinství je v dnešní době hroznej byznys! +zvedne prst, a funí do schodů+ no to je krása. +vydechne úplně překvapeně, opře se o cimbuří a rozhlíží se+ páni... +vydechne obláček sraženýho dechu, cigáro si od něj vezme, a oči jí úplně svítěj+ boží. +uculí se na něj, vyleze si na zábradlí a sedne si tam+ takový ticho...
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Amon » 20 úno 2016 13:59

Kdybyste vy ženský měřily všechny jedním metrem..kočky můžou všechno, ale běda když psovi dojde trpělivost...
Tak když nechcete, aby koukaly...+pokrčí ramenama, že to je jediná možnost+ Neříkám, že je to chuťka...
Však vám to neříkám...jenom říkám, že tohle ne. Podle mě. Někdy se můžu splést, tohle je přece jen těžko předvídatelná záležitost...
Mmm ne, to by byl pán zla každej druhej... +zavrtí hlavou+ Náhodou ta vaše čajovna není úplně špatná...občas tam omylem i zabloudím...je tam klid. A hlavně mě tam nikdo nehledá. Ale chápu, že být pohostinná k cizím lidem časem omrzí...
+Opře se o zábradlí - narozdíl od ní nehodlá spadnout dolů a tváří se vyjímečně uvolněně a spokojeně+ Klea sem nechodí, prý je to moc vysoko... Což má zase tu výhodu, že mě tu neotravuje. +ušklíbne se+ A ostatní sem mají zakázáno chodit - na to mají další věže, nechávají tam pak bordel...

Obrázek

+Vytáhne hůku a lehce s ní mávne vzduchem+

Obrázek

Obrázek

A zítra bude v novinách zase o polární záři...+ušklíbne se+
Amon
Mág

Příspěvekod Victoria » 20 úno 2016 19:58

no coo, kočky tam byly dřív. +zazubí se a koukne na něj, úplně se chce zeptat, a na druhou stranu to nechce vědět, a tak s tím v sobě bojuje a kouše se do jazyka+ a umřu dřív jak Byron? +zeptá se nakonec jinak než původně chtěla+
Je to těžký? +dělat temnýho pána+ fakt? +uculí se a úplně ji to potěší+ tak to je super, klidně choďte kdy chcete. tam je vždycky kout kam se na chvilku uklidit... +usměje se+ ale nee, o to ani nejde, mně to baví, a nejsem tam pořád. Spíš to není něco co člověk potřebuje k životu, a když lidi šetří, tak prvně ze všeho na zábavě. +pokrčí rameny a houpe si nohama ve vzduchu nad sto metrama volnýho prostoru+ takže je to vrtkavej byznys. +uculí se+
No, je to hodně vysoko. +přikyvuje+ ale to já mám ráda. pár kluků mě na hvězdy a výhled i sbalilo. +zazubí se, že se fakt hodně trefil+ můžu sem někdy zajít? +koukne na něj tázavě, a děsně se jí to líbí, obzvlášť to sugestivní vytí+ no teda má to styl. +přikyvuje, když tak kouká na to znamení zla+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Amon » 21 úno 2016 00:45

+Podívá se na ni trochu pobaveně+ To nevím. A vy to taky nechcete vědět. V tom je kouzlo života, že nevíte jak dlouho bude trvat. Podle toho by se každý taky měl zařídit.
Čím dál víc. +přikývne+ Demokracie lidi degraduje...
To je dobře, takových míst je málo.
Tím si nejsem tak jistý. Protože právě lidi, kterých život stojí za nic, se chodí rozptýlit. Navíc všichni pláčou, jak nemají peníze a obchody a restaurace jsou narvaný, takže...bych to neviděl s tím šetřením tak dramaticky. Nebo si k tomu otevřete internetovej obchod, to vás taky trochu zapropaguje a třeba na tom ještě vyděláte.
Vážně? To to s váma měli teda docela jednoduchý. Jak vás sbalil ten váš Byron? +přikývne+ Vy ano, ale buďte opatrná...dole by z vás moc nezbylo...
Já vím...+kochá se svým výtvorem a málokdy ho člověk vidí být tolik ve svým živlu+ Taky jsou to léta praxe...
Amon
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Dark Lord