Wife Swap - Season 1: Victoria

Moderátoři: yohannka, Beatrix, Amon

Re: Wife Swap - Season 1: Victoria

Příspěvekod Amon » 11 říj 2016 21:36

+Dojde za ní už oblečenej v košili a rajtkách :D + Umřela? +musí se smát+ Nagini je nejmírumilovnější zvíře na hradě! Navíc ju Bea doslova rozmazlila, takže je mazlivá a furt by de nechala hladit! +sedne si a čeká co mu přistane na stole+ Tam vzadu sou zavináče...+poradí jí+ a nakládanej hermelín...a tlačenka s cibulí...a na dveřích +lednice+ pivo...+naviguje ju+ A umíš takový to vajíčko Benedikt?
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod Victoria » 13 říj 2016 19:42

uh... +zamumlá+ mazlivá! mazlí se se zvířatama co hřejou! +uculí se trochu a chladí si kocovinový čelo o krabici s džusem+ chceš zavináče? tak joo.. +vyndá mu je na stůl... a hermelín... a tlačenku... a pivo...+ víš, že je ráno, že jo? +pousměje se+ benedikt? +vykulí oči+ tak jako... teoreticky, ale to je děsně pracnýý... nestačí ti míchaný? +vyndá karton vajec a pánev+ boože, moje hlava. +zamumlá a sama jenom upíjí studenou vodu+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Amon » 16 říj 2016 18:47

Když předtím leží u krbu, tak taky hřeje... +zatváří se, že to není problém+ Mhm...jo...jo...+odkývává jí co mu tam chystá+ No jasně, že vím. Mám taky hlad. To znáš ne? - Snídej sám, obědvej s přítelem a večeři dej nepříteli. - Zvlášť v případě, že je otrávneá...
+Povzdychne si+ No jo, vy mladý..sedni si...+odsune ju od linky, dá vařit vodu, předpřipraví si vajíčka do hrnků, sáhne po octu a po chvilce je před vici vejce benedikt na listu salátu a nahřátej rohlík přímo z trouby -Amon jich pár takhle překvapivě zručně vytvoří, sedne si naproti ní a pustí se hladově do toho...všeho...+ Brou chuť..+zahuhle+
Amon
Mág

Příspěvekod Victoria » 23 říj 2016 17:45

no... taky to mohla bejt tarantule. +připustí si povzdychem a sází mu to tam na stůl+ no my bysme mohli snídat s přítelem i nepřítelem najednou a ještě by nám zbylo. +uculí se trochu a sedne si ráda, opře si hlavu o ruce a tiše kocovinuje+ tyjo... ty jseš hustej! +vykulí oči a píchne do vajíčka, aby se jí rozlilo po tom salátu+ to děláš takhle často? Smrtijedi se vlastně docela maj... +konstatuje a začne snídat, opatrně, kdyby se náhodou včerejší alkohol rozhodl vyskoči ven, ale vypadá to dobře, takže toho zdlábne dost+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Amon » 30 říj 2016 11:55

+ušklíbne se+ To nemohla...by mě žádná ženská nepustila dom. Nenene, musíme nabrat sílu na celej den! Nikdy nevíš, kdy už se k dalšímu jídlu nedostaneš! +tváří se jako big boss - což i je :D + Občas...+utrousí stylem, že je jedinej kdo to pořádně umí+ Proč? Jim ráno nevařím... +padá to do něho jakoby tak měsíc nejedl, pak se spokojeně opře a pohladí se po břichu+ Dobrý to bylo....tak...co je dnes v plánu?
Amon
Mág

Příspěvekod Victoria » 01 lis 2016 23:53

no, to je teda pravda. Já teda určitě ne. +zazubí se vesele+ no jooo dyť už jím. +zakňourá, ale chutná jí, takže sní skoro všechno+ Ale víš o kolik bys byl oblíbenější, kdybys jim vařil takovýhle snídaně! +vykulí oči s plnou pusou+ No... dneska je poslední den. Takže je v plánu jet domů. +usměje se+ Už budeš zase moct spát v posteli, těšíš se? +zazubí se na něj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Amon » 06 lis 2016 12:49

Nepotřebuju být oblíbenej, potřebuju být respektovanej. A obávanej. Jinak to tu můžu celý zavřít. Vážně? Už? +podiví se+ To už se na tebe doma musí to tvý štěně těšit, ne? Koho měl vůbec na výměně on? +má trochu naději, že by ho ta vyměněná manželka mohla něčím ubít...+ Ále, já spím na pohovce rád. Ale bude se mi po tobě stýskat, tak hodnou ženskou jsem tu ještě neměl. +mrkne na ni+ Ale ještě pro tebe něco mám... +Vrátí se s dárkovou krabičkou+ Nevím, ve které koleji jsi byla, ale nedávno jsem narazil v klenotnictví na tuhle napodobeninu...a přišla mi hodně povedená... Ať odemě máš taky něco na památku...

Obrázek
Amon
Mág

Příspěvekod Victoria » 06 lis 2016 18:02

No já myslím, že to se ti docela daří. +uculí se+ No jo, docela nám to uteklo, co? +usměje se+ To doufám, že se těší, mně se děsně děsně stýská! +uculí se+ Ani jsme si nevolali! +vykulí oči úplně moc+ Styx myslím, řekla bych, že netrpěl. +zazubí se+ Jé, to je pěkný. +usměje se, no úplně dojatě, a hnedka ho pořádně obejme+ Já jsem nebyla v žádný koleji, nechodila jsem do školy. +uculí se a když to otevře tak úplně kulí oči+ Páni! To je krásný! +zalapá po dechu, doufám že jí nedává nenápadně do úschovy viteál :D+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Amon » 17 lis 2016 15:06

Jo, takový návštěvy klidně uvítám častěji. Prosímtě, co ti tady chybělo! +povzdychne si, že se jí stýská+ No ještě toho trochu...+zakoulí očima, že by musel poslouchat vzdychavý telefonáty o tom, komu se stýská víc a komu míň+ Styx? +zacukají mu koutky+ No...třeba byla milosrdná... +překvapeně, ale ochotně si ji k sobě obejme+ Ajo vlastně, ta tvá domácí škola... +lach snad nééé no...+ Líbí se ti? +sonduje, jestli je to dost luxusní dárek pro ni+
Amon
Mág

Příspěvekod Victoria » 17 lis 2016 19:48

Joo, já se stavím. +uculí se+ přivedu ti ukázat svoje dítě, jestli se na nějaký zmůžem. +vyzubí se na něj+ Niic, tady je to fakt krásný, a jídlo moc dobrý, ale ten můj frajer mi tu chybí. +culí se+ Ona na něj bude hodná... a on je taky hodnej, já myslím, že to zmáknou. +mávne rukou vesele, a objímá ho pořádně+ No jo... si říkám, že sem vlastně o dost přišla, bez toho bydlení na koleji. +přikyvuje+ Je to boží! A děsně drahý určitě. +svraští obočí+ Pro mě je takovejch věcí úplně škoda! +usměje se a po očku už se v tom prohlíží v zrcadle+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Dark Lord