Wife Swap - Season 1: Victoria

Moderátoři: yohannka, Beatrix, Amon

Re: Wife Swap - Season 1: Victoria

Příspěvekod Victoria » 21 úno 2016 01:46

však já se neptám jak dlouho. +uculí se+ doufám, že dlouho, chci mít děti, a vnoučata. +pokrčí rameny+ ale vědět to radši nechci. +souhlasí s ním rozhodně+ ale bejt tu dýl než můj milej, to bych asi nedala. +pousměje se+ asi je to sobecký. +pokrčí rameny+
No kecala bych, kdybych tvrdila, že obchody nejdou. lidi chodí, to jo. +usměje se+ a je fajn vidět, že se vrací, mají svý oblíbený objednávky... na tom je něco milýho. +zazubí se+ ale to není blbej nápad. +uculí se+ měla bych míň spoléhat na to, že si lidi o dobrejch podnikách řeknou. +zasměje se+
Já vím, mě nikdy nebylo těžký sbalit, spíš ta další fáze mi činila potíže. +uculí se+ mám ráda hezký momenty, sbírám je jak korále. +pokrčí rameny+ taky na hvězdy, tak trochu. a na svý praštěný nápady a střelenej úsměv. +pousměje se+ Jak sbalila vaše paní vás? +zajímá se+ joo, já budu opatrná... a když skočím, slibuju že nedopadnu. +usměje se+
mně se obzvlášťně líbí ta barva, fakt se vyjímá. +přikyvuje+ image je strašně důležitá, to bylo už ve star wars! +zvedne prst+ Nemohli bysme si tykat? já nevim, kdo to má navrhovat. +zastydí se poněkud+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Amon » 21 úno 2016 01:57

Tak...ono se to dá vždycky nějak zařídit, když tomu chce člověk pomoct...
Ono hlavně internet je i pro ty "busy", co nemají čas ani zajít na čaj. A možná byste k čaji mohla přihodit kávu. Jako takovej ten vyšší level. Lepší sortu...
Klea není moje paní. +ujistí ji+ Ona byla předtím moje milenka...potkali jsme se..vlastně tak nějak v prostoru, v kavárně, nebo na ulici, už ani nevím...+mávne nad tím rukou+ Nedopadnete? +to ho zaujme jakým způsobem by to provedla+
+Musí se usmát+ Tak Star Wars... +podívá se na ni trochu zaskočeně+ Vlastně....proč ne... +pokrčí ramenama+ Můžete...můžeš - +opraví se+ mi říkat Amone...měli bysme si na to připít. A taky už je pozdě...+podrží jí dveře jak jdou zase zpátky. Dojdou do obýváku, kde jim nalije dva panáky slivky+ Tak na tykání, Victorie.
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod Victoria » 21 úno 2016 02:33

Ne, nebudu se zabíjet jen proto, abych si to posichrovala. +uculí se+
to jo, my dodáváme i poštou, ale je fakt, že plnohodnotnej eshop by se asi vyplatil. +přikyvuje zamyšleně, pozdějc na to koukne+ no pravda je, že kafi moc nerozumím... musela bych si na to někoho sehnat. +kousne se do rtu+
oh, no... +zrozpačití+ tak třeba bude. +uculí se nejistě+ já jsem ji asi nikdy neviděla, nikam s váma nechodí. +pousměje se+ no, přemístím se ve vzduchu. +pokrčí rameny+ s bráchou jsme doma skákali ze střechy, když jsme se naučili přemisťovat. +zazubí se+
no jasně, darth vader měl masku, že jo, jako symbol, a nosili ty uniformy... aby byli správně temný. +vysvětluje mu to+
Dík, pro mě to bude jednodušší. +usměje se vděčně, a jde s ním zpátky+ to jsem ráda že to není ten v-tvůj alkáč, co zabíjí orly v letu. +zazubí s a přiťukne si na tykání+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Amon » 21 úno 2016 11:14

Nemusíte sama....+zatváří se až roztomile nachviličku+ I když to většinou bývá opačně - lidi nechcou, aby je někdo přežil...
To ani nemusíte! +mávne rukou+ Koupíte něco drahýho z krajiny kde se to vyrábí, nahodíte si na to přirážku a opíšete z etikety popis. S kávou je to podstatně jednodušší než s čaji.
Nebude. +dodá poměrně jasně+ Ale jo, někdy jo...někdy chodí i sama...+nebyla náhodou na otevření čajovny? nebo tak něco?+ Aha...já čekal nějakou děsivou proměnu. +ušklíbne se+ A víte, že někdy je fyzicky odepřeno se přemístit? Třeba v případě vyšších hodnot hormonů, ve stresu, nebo tak? Kraft to zkoumá. Pár lidí už i dopadlo...nebo jen částečně dopadlo...půlka byla pryč...
Vidím, že se v tom vyznáš...teď je nějakej novej díl v kině, ne?
Todeskuss? +usměje se+ Taky bude, ale jindy. +mrkne na ni napijou se, pak si dají ještě jednoho panáka a Amon se protáhne+ Půjdu si lehnout. Jestli chceš na počítač, notebook je na tom malovacím stolku v ložnici +jak má Klea kosmetiku+ Jinak si vem co chceš. Dobrou noc. +rozloučí se a jde si ustlat na sedačku, psi si lehnou vedle sedačky a Amon ještě chvílu kouká na zprávy, než vytuhne+
Amon
Mág

Příspěvekod Victoria » 21 úno 2016 15:09

nechám to osudu, díky. +zazubí se+ já myslím, že přežít někoho milovanýho je horší, ne? +pousměje se+ no když už bych to prodávala, tak bych tomu chtěla rozumět, bejt schopná doporučovat, správně pražit, a tak. +uculí se+ v dubnu bude mít čajovna dva roky znovuotevření, tak bych to mohla zařadit. +připustí+ No to je pravda, možná zběžně, někdy. +asi jo, nejsem si jistá :D+ faakt? to nevím, ale tak já těhotná ani vystresovaná nejsem. +uculí se+ nebo o tom aspoń nevím. +pousměje se+
No jasně, sedmá epizoda. +přikyvuje+ byla docela dobrá, můžem na ni zajít do kina, jestli budeš mít čas. +zazubí se+
no, doufám že mě nezabije. +uculí se, a dá si do druhý nohy+ tak jo. +přikývne+ dobrou noc. +usměje se, a jde umejt nádobí od večeře, pozhasíná, vypne spícímu amonovi televizi, a pak se zavře do ložnice, chvilku surfuje po netu, a pak si zaleze do postele a celkem rychle usne+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Amon » 21 úno 2016 21:12

To je individuální... Někdy to tak prostě má být.
Na to stačí měsíční kurz, vy jste chytrá, vy byste se to naučila rychle. Už dva roky? Tak vidíte, jak úspěšně podnikáte, když to ještě nezkrachovalo.
To je dobře, musel bych se tady dost obávat o tvůj stav...+trochu to vykání a tykání střídá zatím jak není zvyklej ještě+
Vlastně to není úplně špatnej nápad...i když nevím, jestli je teď rozumný chodit mezi lidi. Pořád nějaký atentáty...z toho bych se už asi neposbíral...
+Se zachrápáním se vzbudí v půlce noci a rozhlíží se proč je v obýváku+ Aha...+hlesne, udělá si kolečko koupelna-noční sváča u ledničky - cigareta u okna a zase zalehne a spí tvrdě až do rána. Psi jenom zívnou a spijou dál+
Amon
Mág

Příspěvekod Victoria » 21 úno 2016 23:49

no dycky když přijde dańový období tak si říkám, že s tím švihnu. +uculí se+ nee... zatím ne, ale až to přijde, tak tě určitě pozveme na oslavu. +zasměje se+ no... tak půjdem na dopolední představení, tam nikdo nechodí, ani teroristi. +navrhne+

+ráno se vzbudí, zamžourá do světla za oknem, a už se chce zase převrátit na druhej bok a spát ještě tak tři hodiny, když si uvědomí, že není doma, a že by asi neměla zaspat hnedka první den, tak zakňourá a vykope se z postele. Dá si rychlou sprchu, obleče se nějak normálně a pohodlně, a jde se kouknout do kuchyně. Zavře se tam, aby Amona nevzbudila, strčí si do uší sluchátka, a udělá jim vajíčka se slaninou a nějaký tousty+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Amon » 23 úno 2016 13:40

Tak zrovna na čajovně člověk halt extrémně nezbohatne, ale to přece nemůžete ani čekat. Leda byste tam prodávala nějaký hodně podpultový zboží... S tím by Ti ale pomohla spíš Beatrix... Jéžiš, už je to dávno, co byly poslední křtiny a podobně!
To je dobrej nápad a dáme si máslovej popcorn! +no jo, vždycky myslí hlavně na jídlo...+

+On by taky ještě spal, ale zavoní mu tam snídaně a tak ho to příjemně probudí, že projde koupelnou a už oblečenej, učesanej atd. dojde do kuchyně+ Dobré ráno..tady to ale voní! +sonduje, jestli to i tak dobře vypadá a psi už poskakujou kolem Vici, jestli nááhodou něco nekápne+
Amon
Mág

Příspěvekod Victoria » 23 úno 2016 16:54

to joo, já to nedělám pro prachy... teda je to příjemnej bonus, to jo, ale nežíví nás to ani náhodou. +uculí se+ ale drogérce konkurovat neplánuju. +zasměje se+ noo... +koukne na něj, jestli udrží tajemství+ my bysme ho chtěli. jako dítě. +sdělí mu spiklenecky+ snažíme se. tak třeba křtiny budou. +uculuje se+ jo, a velikou colu. +přikyvuje+
Dobrý. +usměje se, a snaží se nevypadat jako vyoraná myš+ já jsem nevěděla jestli kafe nebo čaj... +hodí psům pár koleček šunky, a jde jim dát nějaký granule, nebo co tak poránu žerou+ co, chcete vyvenčit, rakeťáci? +podrbe je za ušima+ co budem dneska dělat? +zajímá se+ nebo se mám zabavit? +uculí se a nandá jim na talíře jídlo+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Amon » 24 úno 2016 22:26

Co vás vůbec živí? +zaujme ho to+
No? +koukne na ni, ať to vybalí+ A co s tím pak budete dělat? Víte, že dítě je už napořád, žejo?

+Jemu je úplně šumák, jak vypadá, teď hledí hlavně na jídlo :D + Spíš kafe...a džus...+nalije jim oběma do velkých sklinek mulťák. Jj granule..nebo koho-co jim člověk dá no...+ Stačí jim otevřít dveře, oni třefí ven, dole jim otevřou a pak je zase pustí zpátky... +a kouká, jestli teda dostane najest+Vlastně bys semnou mohla jít na dopolední směnu do práce, co ty na to? á díky! +přivlastní si talíř a hned se do toho pustí+ Dobrý...+zahuhle spokojeně a cpe se+
Amon
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Dark Lord