London House

Moderátoři: yohannka, Beatrix, Amon

Re: London House

Příspěvekod Amon » 02 led 2015 13:58

Ty a otravovat! Pche...+mávne rukou, že to ani omylem, zavře za nima a vede ju do kuchyně, že Klea jenoom natahuje krk, ale sotva je zahlídne, no když je to Amonova nááávštěva, tak dál kouká na telku+ Tak co si dáš? +vytáhne z ledničky červenou+ kořeněnou, sladkou, s mandlovým aroma...tohle by mělo být jako baileys - ale chuťově za to neručím..+zatváří se omluvně, že to neochutnává on+ a teplý, nebo studený? No to máš naprostou pravdu - beze mě byste měli o dost víc práce! Čistit ulice není jen tak...+povzdychne si jaká tíha zodpovědnosti leží na jeho zádech a kývne jí ať se posadí+
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod Manori » 02 led 2015 19:47

*mávne Klei na pozdrav, když už se jí tak špacíruje po baráku a jde s Amonem do kuchyně a mrká na ten výběr* tý jo...ještě ve mě probudíš hlad...*zatváří se významně, že to by se děly věci, ale ten rádoby tajemný upíří výraz jí poupadne, když slyší o baileys* no tak to poslední! Vyzkouším, jestli to je fakt jako baileys...*málem slintá (Cha, jsme měli na Vánoce ted :p) na linku před sebe, tak si radši sedne na židličku způsobně, přehodí nožku přes nožku* To jo...i tak mám někdy pocit, že jednou toho bude fakt příliš...*potřese hlavou* a jak se vůbec máš? *obsáhne pohybem ruky tak nějak všechno kolem*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Amon » 04 led 2015 21:04

+Klea se ze slušnosti usměje, no rači by šla šmírovat přímo online, ale Amon by remcal...+

Chtěla by sis sosnout? +vystaví svůj krk a zavlní obočím+ á madam je mlsná! Tak zkoušej! +nalije jí hezky dávku do nějaké okrasné sklenky a sobě nalije víno+ Tak na zdraví! +ťukne si s ňou - opatrně, aby mu tam náhodou nepřešplouchlo to její baileys+ Copak? Leze ti někdo do zelí? +zvedne obočí a upije a čeká co ona na to její pití+ Já se mám pořád dobře, to je známá věc, ale co ty? Občas ke mně dolehnou takový zvěsti různý o těch vašich akcích...
Amon
Mág

Příspěvekod Manori » 07 led 2015 19:27

hmhm...*shválně mu cvakne zoubky u krku, ale předtím si radši převezme sklenku, co kdyby...* na zdraví...*upije, koštuje poctivě a pak se začne blaženě culit* Amone, ty jsi génius...*plácne ho pochvalně po rameni, v poslední vteřině ubere na razanci, tak mu ani to rameno nevykloubí* no jo...když oni ti potvoři nějak nechcou dát pokoj...poslední akce nebyly nic moc...Postrach tady se mnou ani není...dokud nedostane všechen bordel z těla...a z hlavy.*povzdechne si a radši upije a hned se tváří spokojeněji*
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
Manori
Site Admin

Příspěvekod Amon » 24 led 2015 13:48

+Jenom se uculí+ Aby s tebou ta má modrá nešlehla!
Aby bylo...+a zaujatě ju sleduje, co to s ní udělá+ Já vím. +pokýve hlavou spokojeně a trochu mu vyrazí dech, tak lehce zasípe, ale tváří se, že nix+
+nakrčí čelo+ Ale...to zní, jako by kalé živly měly pré... Jak je to možný? +hned jí dolije+
Amon
Mág

Příspěvekod Manori » 25 led 2015 11:33

Nooo, to by mohla. *odsedne si raději dál, aby ji nepokoušel* nejsi nějaký nachlazený?*zeptá se starostlivě, jak tam tak sípe* To...no..mají. Dá se říct. Jsou čím dál drzejší...*zavrtí hlavou a nechá si dolít* hlavně proto, že ještě není konec...a fakt začínám mít docela strach.*přizná po chvíli a tváří se tak nějak ztraceně*
Manori
Site Admin

Příspěvekod Amon » 26 led 2015 00:34

Já? Neee! +rychle vrtí hlavou, že jeho žádná nemoc jen tak neskolí...narozdíl od ní...+
+zamračí se+ No...popravdě jsem toho měl sám teď docela dost - ono to zametání před vlastním prahem...a za vlastním prahem...a pod vlastním prahem...+zatváří se, že nic-moc sranda+, takže až tak úplně nevím o co jde, ale...můžu nějak pomoct? +koukne na ni vážně a tak mile, jak je taková smutná+ Pocem...+sedne si k ní a posadí si ju na klín jak malý dítě a pohupuje s ňou+ Já tě pochovááám...+uculí se povzbudivě+
Amon
Mág

Příspěvekod Manori » 26 led 2015 20:04

Ale...mudlové zlobí?*oplatí mu dotaz, pak mrkne a má co dělat, aby nevypískla, jak skončí na jeho klíně, upírky přece nepískaj* jo pochováááš...*jak s ní tak houpe, tak vypadá vtipně rozježeně a asi jí i trochu cvakají zuby o sebe* doufám, že na nějakém pěkném slunném místě...opalovat se můžu. *zazubí se* no ale vážně...možná, že nějakou pomoc budem potřebovat. Sice vydržíme víc, než většina, ale naklonovat se fakt nezvládnu...zatím teda nevím, co bude, ale jisté je, že konec to ještě není. Ne dokud jedna svině a případný její vedení dýchá. *přimhouří oči nevraživě*
Manori
Site Admin

Příspěvekod Amon » 01 úno 2015 20:44

+jenom se ušklebí+ Nějak ti cvaká protéza...+poznamená na ty její cvakající zuby+ to musí v noci rušit, ne? Ty a opalovat se? Vždyť seš bílá jako stěna!
+přikývne+ Stačí říct co a jak. Víš, že pro tebe cokoliv. +pousměje se na ni stylem, že pro koho se překonat a pomoct, když ne starým přátelům+ Někomu je potřeba zatnout tipec důkladně, to je fakt. +souhlasně+
Mh taky na tebe padají někdy takový ty nostalgický chvilky? Víc než kdy jindy mám teď pocit, že je svět nějakej...novej..jinej...cizí. +zamračí se+
Amon
Mág

Příspěvekod Manori » 05 úno 2015 17:44

V noci se spííí....a neposlouchají se zuby...a nebo nesmí cvakat na prázdno. *vysvětlí s širokým nevinným způsobem*hm...no to jsem...*okukuje si ruku s nakrčeným nosem* ale, aspoň už se tak nespálím...nebo, spálím, ale zas to rychle přejde...a taky to je taková provokace, no. *pokrčí rameny a pak se na něj vděčně mile usměje* dík. Myslím, že to využijem. *kývne*
Hm...novej...asi jo..cizí...musíš se seznamovat, pak nebude cizí...copak, někdo ti leze do zelí?*pozvedne obočí*
Manori
Site Admin

PředchozíDalší

Zpět na Dark Lord