Komnaty Tonyho Dolohova

Moderátoři: yohannka, Beatrix, Amon

Re: Komnaty Tonyho Dolohova

Příspěvekod Beatrix » 16 bře 2015 19:23

Dobře, ale...jestli mi někdy zalžeš...+podívá se na něho rentgenově, že mu to nedaruje+ Jenže fyzická krása bývá nejpůsobivější!
Sem tě prováděla přece po Hradě...a hrad je velkej až až!
Ne. +pousměje se, no ne moc vesele+ On na takový akce moc není a má teď hodně práce. Navíc se snaží trávit nějakej ten čas se Zuzkou...takže...+pokrčí ramenama+ M...ale...no.. +koukne na něho+ Víš, já nevím, jestli chci dnes něco víc...mohli bysme spolu...jen tak být? +upře na něho prosebně oči+ Nebo ti to můžu...vynahradit nějak jinak! +navrhne+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Altair » 16 bře 2015 23:39

Ta duševní ale není tak pomíjivá +poznamená+ Je však pravdou, že dojem udělá především ta krása, která je vidět +sjede jí trochu neřestným pohledem po jejích křivkách+ Sice mě mrzí, že jsi z toho smutná, že nepřišel +kupodivu to zní i upřímně+ ale na druhou stranu zase můžeme být spolu +kouká chvíli na ni, co mu povídá+ Jen tak být? +pak jí položí dlaně kolem pasu a zadívá se jí do očí+ Já ale chci být s tebou jen tak. Nejde mi o sex. Tedy, ne jenom o ten. Chci být chvilku s tebou sám, aby nás nikdo nerušil a nemuseli bychom se přetvařovat. Chci se dívat na tebe a poslouchat tvůj hlas. Ukrást si tě alespoň na chvíli jenom pro sebe. Na to se celý večer těším +přejede jí prsty po vlasech+
Krédo Assassínů:
"Žijeme v temnotě, abychom sloužili světlu. Jsme Assassíni. Nic není pravda, vše je dovoleno."
Nothing is true, everything is permitted!
Altair
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 17 bře 2015 00:34

To jo, já už se například asi nikdy nezměním...+usměje se napůl pobaveně, ale zároveň i tak láskyplně, jak je na ni hodnej+ A tu sem ti neměla hned jen tak naservírovat! +vyprsí se+ Ale když tobě prostě nešlo odolat...+povzdychne si+
+zavrtí hlavou+ Ne, já jen... +zase zavrtí hlavou+ Je to celý takový zvláštní. Jo, stejně bysme se akorát celou cestu dom buď hádali, nebo rači ani nemluvili.
Mhm..jen tak být...+přikývne a trochu se bojí, co jí na to řekne, takže mu kouká s obavama do očí+ Děkuju. +vydechne vděčně+ Vím, žes jel takovou cestu a... No mně je teď tak trochu zvláštně. Z toho všeho. +neumí to slovy dost dobře popsat+
Tak poď...támhle je tvůj pokoj...+vede ho ke kouzelným komnatám+ Vybrala jsem ti speciální ubytování!...+viz komnaty pro hosty+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » 17 lis 2016 00:39

+prázdný sklad ve sklepení hradu, který smrtijedům tajně slouží jako bojová aréna pro nelegální zápasy, je plný rozvášněných diváků, kteří hlasitě povzbuzují svého favorita. Uprostřed ringu se pohybuje Tony, svlečený do půli těla, kůže se mu leskne potem jako naolejovaná, klouby prstů ušpiněné od krve, krví podlité oči divoce upírá na svého zřízeného soupeře. Na všechny strany zuřivě rozdává tvrdé rány, ale minimálně stejně jich sám schytává. Drsný zápas nemá žádná pravidla. Dobitému Tonymu pomalu docházejí síly a vypadá to, že mele z posledního+ Vzchop se! Vyřiď ho! Vsadil jsem si na tebe! Pošli ho k zemi! +skandují s řevem jeho fanoušci+
Kdo si hraje s ohněm, spálí se. Kdo si hraje se mnou, lituje, že si nehrál s ohněm.
Tony Dolohov
Mág

Předchozí

Zpět na Dark Lord